Skanderborg
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: torsdag d. 15. december 2022

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: torsdag d. 15. december 2022

DR1

05:06  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

06:24  

Rygepauser - vinter
Rygepauser - vinter Søren Ryge læser op af sin bog "Malthes årstider", som handler om sønnen Malthes oplevelser som barn. Vi hører om, da Malthe så dueungerne, klatrede i træer, fandt uglens fjer og mange andre hyggelige minder. Søren Ryge fortæller også om alle de sjove ting, som børn stadigt kan lege udenfor året rundt - forår, sommer, efterår og vinter. Så læn dig tilbage i sofaen og tag en hyggestund og en pause med Søren Ryge.

06:30  

Julehjertets hemmelighed (14:24)
Julehjertets hemmelighed (14:24) Dansk familiejulekalender fra 2022 (14:24). Lars mangler kun nisseremsen for at få fat i Rumle og mistænker Ilter for at hjælpe Karen. Aage er blevet gjort til grin, men er nu endnu mere opsat på brylluppet med Marie Louise, for at redde hans værdighed. Gotfred er bekymret for hans søster, der er forsvundet og der opstår endnu større forvirring, da Marie Louises hest pludselig dukker op, men så gør Karen et vigtigt fund på herregårdens loft. Medvirkende: Karla Larsen Moltsen, Thea Sofie Lundbak, Isa Thorlacius, Maximillian Henriques Hale, Mia Lyhne, Esben Dalgaard, Lise Baastrup, Vigga Bro, Ditte Ylva Olsen, Anders Brink Madsen, Niels Martin Eriksen m.fl. Efter idé af: Thomas Glud og Mia Marie Borup. Instruktør: Poul Berg. Manuskript: Poul Berg og Jesper Nicolaj Christiansen. Fotograf: Bastian Schiøtt. Production design: Thomas Greve. Komponist: Nicklas Schmidt. Produktion: Mastiff Fiktion for DR med støtte fra FilmFyn.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:15  

På tirsdag skal jeg dø (3:3) - Prebens vilje
På tirsdag skal jeg dø (3:3) - Prebens vilje Preben beslutter sig også for at indspille en sidste sang til Brit inden han tager ud på den sidste rejse til Belgien, hvor han efter planen skal dø. For at gennemføre flyrejsen betyder det, at han skal løftes adskillelige gange ud og ind af sin kørestol. Anders Lund Madsen er med på hele denne sidste del af rejsen.

07:40  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:05  

Kyst til kyst - Vordingborg til Korsør (6:7)
Kyst til kyst - Vordingborg til Korsør (6:7) Havbiolog Anders Drud bliver en tidlig morgen kaldt ud for at være med til at sætte GPS på marsvinet i Storebælt - det farvand i verden, der er rigest på hvaler. Biolog Line Friis Frederiksen får opklaret, hvordan fremmede fisk sejlet ind med ballastvandet fra de store skibe påvirker de hjemlige farvande. Hun undersøger, hvad et fiskeatlas mon er, og så forsøger hun at opfylde en gammel drøm om at kitesurfe. Botaniker Flemming Rune lader sig fascinere af Danmarks tidligste kommunikationsform, den optiske telegraf, og tester om den 200-årige teknologi kan hamle op med nutidens sms. Arkæolog og kulturhistoriker Marlene Kramm opgraver et sjældent fund i Vordingborg nær Gåsetårnet.

DR2

07:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

P2 Radioavisen
P2 Radioavisen

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

5 Skarpe om kristne skrifter
5 Skarpe om kristne skrifter Kristendommen har i mere end 1000 år været Danmarks dominerende religion, men skrifterne bag er faktisk lidt af en rodebutik. Du får 5 skarpe, der skærer ind til benet på de kristne skrifter. De 5 skarpe: Bibelen. Det gamle Testamente. Det nye Testamente. De udeladte skrifter. De fortsatte mysterier. Medvirkende: Lektor Søren Holst. Tilrettelæggelse: Simon Ankjær Andersen.

08:50  

5 Skarpe om kristne ritualer
5 Skarpe om kristne ritualer Kristendommen har i mere end 1000 år været Danmarks dominerende religion. Og for de fleste har dåb, konfirmation, bryllup og begravelse været de rituelle rammer om store livsovergange. Du får 5 skarpe, der skærer ind til benet på de kristne ritualer. De 5 skarpe: Ritualets natur. Ritualets mening. Kirkebryllup. Nadver. Fremtidige kirkeritualer. Medvirkende: Ritualforsker, ph.d. Ulla Morre Bidstrup. Tilrettelæggelse: Simon Ankjær Andersen.

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:17  

Hunden Ib - gynger højt
Hunden Ib - gynger højt

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Ramasjang Mysteriet V (10)
Ramasjang Mysteriet V (10) De grønne pilfingre er væk! Sigurd er virkelig i problemer. Og dagens skurk har været kvik for at kunne stjæle pilfingrene. Nu er spørgsmålet bare, om Kristian er kvik nok til at finde skurken! Heldigvis får han hjælp af Emilie. Men er det nok?

06:00  

Ernest & Celestine (5)
Ernest & Celestine (5)

06:10  

Sarah og And (16)
Sarah og And (16)

06:20  

Bamselægen - Nakken (3)
Bamselægen - Nakken (3) Alvin er bekymret for sin bamse Busa, der pludselig har fået meget ondt i nakken. Heldigvis kender Alvin nummeret på Bamselægen Sandra. Hun suser af sted i sin bamselance for at hente Alvin og Busa. Tilbage på Bamselægens hospital undersøger Bamselægen og Alvin ved fælles hjælp Busa, men de afbrydes undervejs af Professor Allan, der i dag er sprængfyldt med energi. Følg med og se, om Alvin og Bamselægen løser mysteriet omkring Busas nakkesmerter.

06:35  

Beccas venner
Beccas venner

06:45  

Sebastians Jul (15:24)
Sebastians Jul (15:24) Sne, masser af dyr og juletraditioner er det Sebastian bokser med, når han passer bondegården. Drillenissen er på spil, men Sebastian og musen Herkules skal nok sørge for en fantastisk jul for alle dyr på gården. I dag skal hestene have nye sko på, så Sebastian tager dem med hen til smeden. Hjemme igen koger han klejner. Dyrene skal jo også mærke, at det er Jul!

07:00  

Ramajetternes Jul (15:24)
Ramajetternes Jul (15:24) Flummer og drillenissen Mib hygger sig med svoger-kagebagning og banko-spil, men pludselig springer et vandrør. På casinoet i Kroatien får vores venner brug for både list og snilde for at få adgang til de hemmelige optagelser fra overvågningssystemet.

07:15  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:20  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:20  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:25  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

07:30  

Bluey
Bluey

07:40  

Motor Mille og uniformerne - Flybrandmand (3)
Motor Mille og uniformerne - Flybrandmand (3) Motor Mille vil lære sine venner, at man altid skal hjælpe andre. Derfor fortæller hun dem om dengang hun besøgte en flybrandmand på hans arbejde, hvor hun lærte, hvordan han hver dag står klar til at hjælpe andre mennesker. Hun får lov til at prøve kræfter af med at slukke en kæmpe ildebrand, og skyde med vandstråler efter tønder, hvilket er sværere, end det ser ud.

07:55  

Paddington
Paddington

08:05  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:15  

Vidundervovsen Vaffel (19)
Vidundervovsen Vaffel (19)

08:30  

Sprinter Galore III - Lillesøster (1)
Sprinter Galore III - Lillesøster (1) Alle i huset er helt optaget af den lille ny lillesøster - undtagen Heino, som er mere optaget af at overtale Sprinter til, at de bygger Sprinters rumskib om til en avanceret tyverialarm, som Heino kan blive rig og berømt på. Men hvis Sprinter bygger rumskibet om, kan det jo aldrig flyve mere - og så kan han jo aldrig rejse ud og se mere af verden ... ?

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:55  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:00  

Drømmehuset (3:5)
Drømmehuset (3:5) Norsk livsstilsserie. I Bergen har Ingvild og hendes mand, Henning, der er arkitekt, tegnet deres eget hus. Det er et hus der skiller sig kraftigt ud fra de øvrige i nabolaget - det skal nemlig stå på 39 søjler og have en stor svalegang.

10:00  

Skattejægerne (7:10)
Skattejægerne (7:10) Sæson 11. I aften i Skattejægerne prøver Søren Sørensen at forhandle om prisen på en lidt alternativ måde, når han trykker på rouletten til sit Åbent Hus. Helle Vilsbæk og Michael Christiansen fra Habengood bliver overvældet over antallet af varer i et lager på Als. Og Bettina Pedersen fra SeChloé får støv i håret, når hun går på skattejagt på loftet af et gammelt dødsbo.

10:30  

Antikkrejlerne XXIV (2:25)
Antikkrejlerne XXIV (2:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XXIV (3:25)
Antikkrejlerne XXIV (3:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2

09:10  

Edderkoppen (4:6)
Edderkoppen (4:6) Krimi- og kærlighedsdrama fra 2000. Bjarnes og Vissings artikler har ikke alene medført et selvmord på Politigården, men betyder også, at de selv må forlade avisen. Samtidigt bliver Hjalmar forrådt og vil have hævn. Mens Ole bliver fatalt fanget ind i Hjalmars spind, vokser forelskelsen mellem Bjarne og Lisbeth - men så griber politikommissær Gordan igen ind, både privat og på Politigården. Bjarne fortsætter sin efterforskning og bliver vidne til noget i Vissings privatliv, han aldrig har anet eksistensen af. Medvirkende: Jakob Cedergren, Stine Stengade, Lars Mikkelsen, Bent Mejding, Bjarne Henriksen, Lars Bom, Peter Steen m.fl. Instruktion: Ole Christian Madsen.

10:10  

Edderkoppen (5:6)
Edderkoppen (5:6) Krimi- og kærlighedsdrama fra 2000. Bjarne er tilbage på avisen og bevæger sig ud, hvor der er virkeligt farligt - og han er overladt til sig selv, efter Vissing er gået helt ned. Samtidigt sætter han sin kærlighed til Lisbeth på spil, da han trækker politikommissær Gordan ind i sin historie. Lisbeth begynder at ane sandheden om sin far og er fortvivlet. Ole er ved at stable sin jazzklub på benene, men så vælter det hele for ham. Hjalmar bliver nødt til at opsøge politiet for at aflægge tilståelse, men vil politiadvokat Dam Jensen få sandheden frem? Medvirkende: Jakob Cedergren, Stine Stengade, Lars Mikkelsen, Bent Mejding, Bjarne Henriksen, Lars Bom, Peter Steen m.fl. Instruktion: Ole Christian Madsen.

11:10  

De satte livet på spil (1:2)
De satte livet på spil (1:2) 500 danskere tog af sted for at kæmpe i den spanske borgerkrig 1936-1939. Det var en blodig og kaotisk krig i en tid, hvor alle værdier var i spil. 150 danskere faldt, mens mange af dem, der kom hjem, blev behandlet som kriminelle eventyrere. To døtre fortæller, hvad der drev deres fædre af sted til krigen, og om, hvordan man aldrig talte om det bagefter. En af dem mødte aldrig sin far Tilrettelæggelse: Lone Leegaard og Mads Baastrup. Sendt første gang 19.11.2006

11:50  

De satte livet på spil (2:2)
De satte livet på spil (2:2) Historien om tre danske frivillige i den Finske Vinterkrig. Der bliver smadret ruder i det sovjetiske gesandtskab i København og demonstreret i gaderne til fordel for Finland. Datoen er den 30. november 1939, da krigen mellem Finland og Sovjetunionen bryder ud. Mere end 1000 danske mænd melder sig som frivillige for at støtte Finland, men det officielle Danmark er imod. Tilrettelæggelse: Lisbeth Jessen. Sendt første gang 26.11.2006

TVR

09:10  

Vilde vidunderlige dyr: Kan svaner danse?
Vilde vidunderlige dyr: Kan svaner danse? Inde i byen er mange dyr sammen to og to. Men en han-svane er helt alene. Han vil gerne finde en hun-svane, som han kan danse parringsdans med, så de kan finde ud af om de skal være sammen. Men der er mange andre hansvaner i søen. Så spørgsmålet er, om hansvanen finder en hunsvane, som vil danse med ham?

09:15  

Vilde vidunderlige dyr: En hunfisk bliver til en hanfisk
Vilde vidunderlige dyr: En hunfisk bliver til en hanfisk På et stenrev ude i havet lever der nogle fisk, som hedder rødnæb. De er alle hunner, for hannen i flokken er død. Uden ham kan de ikke få unger. Derfor begynder den største af hunnerne på en fantastisk forvandling.

09:20  

Hemmelige dyr: Det høje skrig (9)
Hemmelige dyr: Det høje skrig (9) Sebastian på 7 år har hørt et mærkeligt høj skrig i sin nabos have om aftenen. Det lyder ikke som noget han nogensinde har hørt før. Derfor har han bedt Isabel om at komme til Greve for at finde ud af, hvad det mon kan være for et hemmeligt dyr, der siger sådan.

09:30  

MikroMakkerne - Skøjteløber
MikroMakkerne - Skøjteløber MikroMakkerne ruller trækvognen ud i naturen og går på krible krable jagt. I dag kigger Amina og Abdallah nærmere på skøjterløberen for at undersøge, hvordan pokker den mon går på vandet. Men de små lynhurtige rovdyr er svære at fange!

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Stegosaurus var en langsom dinosaur. Derfor var det svært at slippe ud af truende situationer, så i stedet måtte Stegosaurus blive på stedet og forsvare sig. Men hvordan gjorde den?

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Giganotosaurus havde små savtænder på hver tand. Nogle tænder var på størrelse med en banan. Og Giganotosaurus hjerne havde faktisk form som en banan.

09:45  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

10:00  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:10  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (4)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (4) Se hvor Onkel Reje og Brille tager hen i verden med rejseknappen i denne uge og mød også Onkel Rejes sure sokker, der elsker at fortælle vittigheder.

10:25  

Hr. Skægs hotel - Rummanden (1)
Hr. Skægs hotel - Rummanden (1) Hr. Skæg ser et mærkeligt væsen træde ind i receptionen. Men det viser sig at være en rar russisk rummand. Han er løbet tør for mad og savner nogle at snakke med. Hr. Skæg lærer at lave space food, og rummanden er glad for at have nogen at spise sammen med.

10:40  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at vaskebjørnen stjæler mad fra skraldespande? Se med når Kristian og Katrine besøger vaskebjørnen, og se om det lykkes Finn Skrald og Viola Anemone at slippe væk fra den sure mand med giften.

11:10  

Onkel Rejes Sørøvershow (10)
Onkel Rejes Sørøvershow (10) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Molly, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens lykkeamulet, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Den Skæggede Havfrue, og se om Molly og Onkel Reje kan vinde over Kaptajn Alex og Brian i sørøverkarate. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt.

11:35  

Skæg med bogstaver - Ø
Skæg med bogstaver - Ø Afsnit Ø I dag besøger Hr. Skæg den fine restaurant Ø, hvor han lærer at lave en spændende ret. Han skal også have fat i en økse i gaveboden hos søde Persille, som bliver drillet af en fræk bogstav-stjælende mus. Hr. Skæg kan også både en dans og en sang med Ø.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Bonderøven 2011 (5)
Bonderøven 2011 (5) Solen skinner på Kastaniegården, så Maren og Herman kommer ud på græs. I værkstedet er Frank i fuld gang med at støbe betongulv med hjælp fra en lille laser. I drivhuset har der været besøg af et lille skadedyr, som har spist de små tomattoppe. I dag skal Frank lære noget nyt, nemlig at flække og pløje marken, heldigvis kommer naboen John for at vise ham den svære kunst. Frank tager til Hjørring for at få lavet en faldtalsprøve, som viser om hans ølandshvede kan bruges til at brødbagning. Sendt første gang 20.04.11

12:15  

Bonderøven 2011 (4)
Bonderøven 2011 (4) Det lille føl på Kastaniegården skal for første gang lokkes fra stalden og ud på marken. Frank kører i sin gamle Toyota til en skovplanteskole for at vælge buske til et kæmpe læhegn rundt om ejendommen. Valnød podekvistene har nu ligget i kuvøse i 3 uger, og hvis de har dannet kallus, skal de udplantes. Og endelig er der en spade, der skal klinkes. Sendt første gang 13.04.11

12:45  

Nak & Æd - et mankefår i Spanien
Nak & Æd - et mankefår i Spanien Med hjælp fra Picasso og kunstnerdrikken absint får Jørgen og Nikolaj bygget og pyntet en meget anderledes, men smuk lejr i de spanske bjerge i Murcia. Her lever et invasivt får, som de to venner drømmer om at få på kornet og ned i gryden. Men i bjergene har det klatredygtige får alle fordelene overfor det mindre adrætte vennepar. Og det bliver ikke nemmere af, at mankefåret har en uovertruffen sans for at opdage enhver bevægelse.

13:45  

Smagen af et juleeventyr - Grantræet
Smagen af et juleeventyr - Grantræet Hvis H.C. Andersens berømte og elskede juleeventyr, Grantræet, var en kage, hvordan ville den så se ud, og hvordan ville den mon smage? Det sætter kageeksperten Tobias Hamann-Pedersen sig for at finde ud af, og til at hjælpe sig inviterer han en af Danmarks dygtige fortællere, Søren Ryge. Sammen dykker de ned i eventyret, og Søren Ryge får sig noget af en overraskelse, da Tobias efter flere timer i køkkenet med både boremaskiner og gasbrænder serverer Grantræet i en form og med en smag, som er noget udover det sædvanlige. Medvirkende: Tobias Hamann-Pedersen, Søren Ryge

14:20  

Hammerslag 2018 (1)
Hammerslag 2018 (1) Hammerslag begynder den nye sæson med tre dejlige og vidt forskellige sommerhuse på den jyske vestkyst. Mæglerne starter i et stort luksussommerhus med en helt unik havudsigt i Blåvand. Derefter tager de væk fra kysten og videre til et mere klassisk træhus på en idyllisk og fredelig naturgrund. Til slut skal mæglerne gætte prisen på en moderne ferielejlighed med en maritim beliggenhed i Hvide Sande tæt på både stranden og den summende bymidte. Vært: Christian Degn

DR2

12:30  

Musikikoner gennem linsen (1:6) - Stjerner
Musikikoner gennem linsen (1:6) - Stjerner Britisk musikdokumentarserie fra 2020. (ICON - Music Through the Lens) "Hvad gør et billede ikonisk?" Gennem interviews med nogle af verdens største musikfotografer undersøges det, hvordan det var at stå på begge sider af kameraet, da nogle af musikhistoriens mest kanoniserede billeder blev taget.

13:30  

Musikikoner gennem linsen (2:6) - På turné
Musikikoner gennem linsen (2:6) - På turné Britisk musikdokumentarserie fra 2020. (ICON - Music Through the Lens) På scenen, bag scenen og i tourbussen. Banebrydende musikfotografer fortæller om de magiske og fængende øjeblikke taget af koncerterne, musikerne og publikum - fra musikindustriens tidligste dage og frem til i dag.

14:30  

Charité - I Murens skygge (4:6)
Charité - I Murens skygge (4:6) Tysk dramaserie fra 2021. (Charité) Et lig flyder rundt i havnen. Det er den første person, der er blevet dræbt på den nye mur gennem byen, og Ella frygter, at det er Curt. Der er stort hemmelighedskræmmeri omkring dødsfaldet. Samtidig får udsigten til en forfremmelse en af de ansatte til at gøre sit bedste for at føje magthaverne.

TVR

12:00  

Vilde venner II (10)
Vilde venner II (10) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Otto og Kaja, der har vagten i klubhuset. Det nye ællingehus skal males, og der skal laves et rigtigt dejligt vinterbo til en skrubtudse. Og så skal Vilde Venner redde en fiskehejre, der er fanget i en fiskeline.

12:20  

Byttebiksen (7)
Byttebiksen (7) Rosa har sådan en fin knold i håret, synes Lotte. Så sådan én vil Lotte også gerne have. Desværre har Lotte ikke så langt hår. Til gengæld er hun opfindsom. Magnus er en dreng, der rigtig godt kan lide at slappe af. Det giver Rosa en idé. Hun får også en god idé, da hun er med ude i Valdemars træhule. Hjemme i Byttebiksen lærer Sara Lotte alt muligt om Justin Bieber.

12:35  

Ramajetterne II (6)
Ramajetterne II (6) Finn Falk og Øvst får sig noget af en overraskelse, da en fremmed mand pludselig kravler op af en kuffert. Kristian vil ringe til politiet, men Øvst giver den underlige mand med det mærkelige sprog en chance.

12:55  

John Dillermand (9)
John Dillermand (9) John skal på fisketur, men han har ingen fiskestang. Så kan han til gengæld fiske med dilleren. Det er desværre bare så pinligt for den fanger bare gammelt skrammel. Og de andre på kajen griner så meget af ham, at dilleren skubber børnene i vandet. Men John redder dagen med sin diller-kopter, og får fisket børnene i land igen. Alt er godt, indtil John får rigtigt bid.

13:00  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu går det løs i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally! I den sidste kvartfinale ræser de sportstossede tøser fra Rainbow Racers imod de tre toptunede staldkarle fra Bonderøvene. Det går ganske vildt for sig, når de to hold drøner frem og tilbage på Striben, stejlt ned ad bakken på Specialbanen ved Himmelbjerget og rundt på Ramasjang Ringen. Dagens vindere får den sidste plads i semifinalerne.

13:30  

Op og hop (9)
Op og hop (9) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Kalle, der har uro i kroppen.

13:40  

Oda Omvendt (4)
Oda Omvendt (4) Alva er vild med at bygge - med brædder og værktøj og alt muligt godt. Men det irriterer Balder grænseløst med al den hittepåsomhed, så han overbeviser Alvas forældre om, at nu MÅ det være slut med at bygge! Heldigvis er det godt, at Oda Omvendt ser anderledes på tingene og at Alva med Odas hjælp snart får zappet sine forældre. Men mens Oda er væk hjemmefra, stjæler Balder en masse små fantasibolde og en fantasioplader!

13:50  

Superhelten Sprinter Galore (17)
Superhelten Sprinter Galore (17) Inspireret af planeten Jorden arrangerer Basker et stort bytte-loppemarked i Bakkeby. Det er en stor succes - lige indtil Cleopatra dukker op og bytter sig til en maskine, som hun vil bruge til at fange Sprinter ...

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (19)
Superhelten Sprinter Galore (19) Selv en superhelt kan komme i tvivl, må Sprinter erfare. Hjælper han alle dem, han kan? Og hvad med alle hans venner nede på jorden? Heldigvis har han Leo og Basker til at huske ham på alle de gode ting, han har gjort, siden han vendte tilbage til Bhilka.

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (20)
Superhelten Sprinter Galore (20) Diktathor laver vennekort, som man kan samle på, og kortene virker præcis efter hensigten; de skaber jalousi og uvenskab og får Bhilkhanerne til at vende sig mod hinanden, så han selv kan tage magten - hvis ikke det lige var for superhelten Sprinter.

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (18)
Superhelten Sprinter Galore (18) Leo vil så gerne have et kæledyr, så i mangel af bedre giver Sprinter hende Pesto; en lille kugle, som han har trillet ud af sin egen pels. Desværre dukker DiktaThor op og vil have fingre i Pesto også, og desværre viser det sig at være sværere end som så at have kæledyr.

14:00  

Monster Buster
Monster Buster Tvillingerne Alaska og Østen har problemer med hvert sit fantasi-monster. Østen har en dum zombie, og Alaska har en heks, der halter. Heldigvis ved MonsterBuster Mille lige, hvad der skal gøres - og sammen laver de tre en snedig fælde med mudder, sjove snorkelyde og et fangenet. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

14:15  

Onkel Rejes fede sommerferie (6)
Onkel Rejes fede sommerferie (6) Da Onkel Reje får en cykel i gave, kommer det frem, at han aldrig har lært at cykle. Men det kan Onkel Bum heldigvis hjælpe ham med og sammen tager de ud til den høje, stejle skihopbakke uden for byen. Inde hos naboerne Didrik og Skidrik, når planerne om at tilintetgøre Onkel Reje nye højder med hjælp fra Nordkorea. Men tingene udvikler sig ikke helt, som hverken Onkel Reje, Didrik eller Skidrik har forestillet sig.

14:30  

Motor Mille på cirkustur (6)
Motor Mille på cirkustur (6) Motor Mille drømmer om at optræde med et sejt og svært nummer med sin motorcykel i cirkus. Men hos Cirkus Arena bliver hun sat til at øve sig på at flyve i trapez under loftet på teltdugen. Det viser sig at være mindst ligeså krævende og sejt, som Mille har drømt om.

14:45  

Sprinter Galore II - Cykel (9)
Sprinter Galore II - Cykel (9) Det kan godt være lidt kedeligt, synes Sprinter, når man aldrig må komme ud, så da Magnus tager på tur med sine forældre, forbarmer Viola sig over Sprinter og går med til at lære ham at cykle. Det viser sig dog at være sværere end som så - særligt når det går ned ad bakke, og der pludselig er en stor gren i vejen ...

DR1

15:05  

Kender Du Typen? - Med bacon og badekar
Kender Du Typen? - Med bacon og badekar Hvem er det, der ikke bare flager med Dannebrog på familiens fødselsdage, men på de fleste af Danmarks flagdage? Og som fylder de dyre sæbeflasker op med billig sæbe? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup finde ud af, når Kender Du Typen? besøger en hovedperson, som elsker at bruge tid på madlavning i køkkenet. Vært: Anna Lin

15:35  

Dommer John Deed (20)
Dommer John Deed (20) Engelsk dramaserie fra 2006. (Judge John Deed) En indsat i et fængsel anklages for mordet på sin cellekammerat - og for at have spist af liget bagefter. John Deed beslutter at sætte fokus på fængselsvæsnets optræden i sagen. Dermed lægger den stædige højesteretsdommer sig endnu en gang ud med indenrigsministeren.

17:05  

Jordemoderen X (4:7)
Jordemoderen X (4:7) Engelsk dramaserie fra 2021. (Call the Midwife) Kalenderen viser juli 1966, og England er grebet af VM-feber. Fred satser penge på det engelske landshold, men da de når finalen mod Vesttyskland, kommer han i tvivl, om han har taget den rigtige beslutning. Samtidig tager Nonnatus House imod fire nye jordemoderelever. Den ene af dem, Nancy Corrigan, gør et vist indtryk.

DR2

15:20  

Charité - I Murens skygge (5:6)
Charité - I Murens skygge (5:6) Tysk dramaserie fra 2021. (Charité) Alexander Nowack udnævnes som leder af afdelingen for intern medicin. Ella er desillusioneret. Og da en landmand bliver indlagt på afdelingen, er hun og Nowack endda uenige om diagnosen. Samtidig forsøger Ingeborg Rapoport igen at overbevise professor Kraatz om, at den fysiske afstand mellem gynækologisk afdeling og fødselsafdelingen er alt for stor. Og snart bliver hendes påstand understreget på dramatisk vis.

16:10  

Hitlers arktiske krig (4:6) Iskolde specialoperationer
Hitlers arktiske krig (4:6) Iskolde specialoperationer Finsk dokumentarserie fra 2021. (Untold Arctic Wars) Efter Japans angreb på Pearl Harbor i 1941 går USA ind i krigen på de allieredes side. USA's præsident Roosevelt er interesseret i Churchills planer om at engagere sig mere militært i Norge. Flere spionbaser bliver etableret i grænseregionerne, og der kommer gang i den norske modstandsbevægelse. Hitler er bekymret over udviklingen, og sender flere ressourcer til Norden, men er ved at miste grebet om de arktiske egne.

17:05  

Hitlers arktiske krig (5:6) Koldfronten kollapser
Hitlers arktiske krig (5:6) Koldfronten kollapser Finsk dokumentarserie fra 2021. (Untold Arctic Wars) I 1943 mødes Roosevelt, Churchill og Stalin i Teheran for at drøfte, hvordan man hurtigst muligt kan besejre Nazityskland. Stalin forlanger også, at Finland bliver straffet for at hjælpe nazisterne. Trods øgede allierede angreb og norske sabotageaktioner, er Hitler fast besluttet på at bevare kontrollen over transporterne af jernmalm og over nikkelminen i Petsamo. Samtidigt fortsætter han de store tyske byggeprojekter i Norge.

TVR

15:00  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:15  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:40  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:45  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:50  

Simon III
Simon III

15:57  

Simon III
Simon III

16:00  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:15  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

16:25  

Paw Patrol V
Paw Patrol V Tegnefilm med dansk tale Vovserne redder en kongelig koncert + Vovserne redder prinsessens venner

16:50  

Albi (15)
Albi (15)

16:57  

Onkel Rejes Julefis
Onkel Rejes Julefis

17:00  

Nissernes Ø (15:24)
Nissernes Ø (15:24) Endelig kan Pyt fortælle om, hvad der står i bind 8 - men et mystisk ekko ved Fornøje- Frederiks kontor kunne godt få en til at tro, at der er nogen, der lytter. Lunte er syg igen - men denne gang er han ikke alene. Nu er der TO idioter! Junior forsøger at lære det grønlandske sprog - og han er begyndt at smile til sin læremester. Det manglede også bare andet! Er det muligt at Pyt nu forelsker sig i gangsteren Signore Carbonara? Medvirkende: Flemming Jensen, Niels Olsen, Jesper Christensen, Søren Pilmark, Jesper Klein, Christoffer Bro, Mick Øgendahl, Trine Gadeberg, Pia Rosenbaum, Roger Matthiesen og mange flere. Manuskript og instruktion: Flemming Jensen. Sendt første gang 2003

17:30  

Onkel Rejes Julefis
Onkel Rejes Julefis

17:35  

Dragen og de syv prinsesser
Dragen og de syv prinsesser

17:40  

Stop! (9)
Stop! (9) Klara er på besøg på fars arbejde. Der kan man ikke lavet noget sjovt og alle er kedelige. Især chefen. Men det vil Klara ændre på...

17:50  

Trex
Trex Trex sætter sig for, at han skal smage nogle forskellige snacks. Det betyder, at Simon bliver nødt til at ringe til en person, han håbede at slippe for at møde igen: Dyrlægen Hugo von Kattehale.

17:55  

Trex
Trex Trex og Simon er klar til at klare et kombi-punkt. Altså en ting, som tjekker to punkter på listen af. Og ingenting kan gå galt. Eller hvad?

DR1

18:00  

Krigens døgn
Krigens døgn Forstå krigen mellem Ukraine og Rusland helt ned i detaljen. Med udgangspunkt i de seneste 24 timer zoomer Kim Bildsøe Lassen og Danmarks førende eksperter ind på krigens afgørende elementer.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:00  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:30  

Julehjertets hemmelighed (15:24)
Julehjertets hemmelighed (15:24) Dansk familiejulekalender fra 2022 (15:24). Eftersøgningen af Marie Louise fortsætter. Men Karen får en idé til, hvordan de får sneget hende væk fra herregården. Skovkonen har brug for, at Rumle kommer ud til mosen og møder hende, men det er en farlig mission, for Lars har fået fingrene i julehjertet. Aage vil have brudeprisen retur, nu hvor Marie Louise stadig er forsvundet, men det er ikke så lige til at betale. Medvirkende: Karla Larsen Moltsen, Thea Sofie Lundbak, Isa Thorlacius, Maximillian Henriques Hale, Mia Lyhne, Esben Dalgaard, Lise Baastrup, Vigga Bro, Ditte Ylva Olsen, Anders Brink Madsen, Niels Martin Eriksen m.fl. Efter idé af: Thomas Glud og Mia Marie Borup. Instruktør: Poul Berg. Manuskript: Poul Berg og Jesper Nicolaj Christiansen. Fotograf: Bastian Schiøtt. Production design: Thomas Greve. Komponist: Nicklas Schmidt. Produktion: Mastiff Fiktion for DR med støtte fra FilmFyn.

20:00  

Klar til jul - sovs, gås og gaver
Klar til jul - sovs, gås og gaver Juleaften er nær og derfor skrues der op for hyggen, gaverne og den gode mad, når Louisa Lorang og Gorm Wisweh kommer med deres bud på den klassiske julemiddag. De to tv-kokke tilbereder tilbehør og sovs i lange baner, og giver tips til hvordan en lækker julefugl tilberedes. De to værter får også besøg af multikunstneren, Shane Brox, der viser, hvordan du kan forvandle pap og genbrug til det smukkeste julebordpynt og gaveindpakning.

20:30  

På sporet af julens sange: Dejlig er den himmel blå
På sporet af julens sange: Dejlig er den himmel blå Mette Frisk og Phillip Faber dykker ned i historien bag julesangen, som blev skrevet af Grundtvig midt i en livskrise. De ser også på mysteriet om, hvem der har skrevet melodien til sangen. For det viser sig, at det måske var lidt af en tilfældighed, at "Dejlig er den himmel blå" endte med at blive en juleklassiker.

DR2

18:00  

Præst søger Paradis - Konfirmation
Præst søger Paradis - Konfirmation Det er forår og præsten skal konfirmere sit første konfirmationshold og vie sine første øboere. Samtidig igangsætter præsten en E-sport café i sognehuset - en radikal fornyelse i det gamle sognehus.

18:30  

Klostrets mørke hemmeligheder (4:4)
Klostrets mørke hemmeligheder (4:4) Moder Theresa bliver suspenderet af Vatikanet og mister derved sin abbedissetitel. Hun forlader klostret, men kan det passe, at hun igen, med den katolske kirkes velsignelse, kalder sig abbedisse, nu i udkanten af slummen i Peru?

19:00  

Ørnedræberne - En amatørs værk (4:4)
Ørnedræberne - En amatørs værk (4:4) I en fryser på DTU ligger mordvåbenet godt gemt og glemt; små stykker kød med carbofuran i, og de er nu sendt til DNA-test for at bestemme, hvad det er for en slags kød. En anonym kilde fortæller, at han er sikker på, at det er en amatør, der har været i gang på Tåsinge. Hos den lokale skytteforening peger de i pengenes retning. Og så skal Zissel foretage et svært opkald. I dette sidste afsnit af "Ørnedræberne" skal brikkerne lægges og de rigtige spørgsmål stilles. Og så kommer svaret på DNA-testen.

19:30  

Verdensdamerne - Kulørte kapper og den spanske Krøyer i Madrid
Verdensdamerne - Kulørte kapper og den spanske Krøyer i Madrid Madrid er på mange måder en overset storby i Europa, mener verdensdamerne. Det vil de forsøge at ændre på med deres besøg i den spanske hovedstad, hvor de oplever flamencodans på tætteste hold, svinger saksen hos en kappeskrædder og går uden om byens største museer for i stedet at stifte bekendtskab med kunstmaleren Joaquin Sorolla, Spaniens svar på den danske Skagensmaler, Krøyer.

20:00  

Orientekspressen - verdens mest berømte tog
Orientekspressen - verdens mest berømte tog Tysk dokumentar fra 2021. (Orient Express - A Train Writes History) Orientekspressen er det mest berømte tog i verden. Det blev etableret af den belgiske iværksætter Georges Nagelmackers, der havde en drøm om at forbinde Europas hovedstæder med et netværk af nattog. En drøm, der krævede vedholdenhed og kamp mod politikere, banker og hans egen familie. Hvem var denne visionære belgier, der satsede alt for at skabe det legendariske luksustog? Og hvordan blev han så succesfuld?

TVR

18:02  

Onkel Rejes Julefis
Onkel Rejes Julefis

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:20  

Petronix
Petronix Da Emma bliver vred over, at Jia har gemt deres legeaftale, synes Jia, at hun er for følsom til at være helt. Men Jia skal snart lære, at følsomhed og heltemod går hånd i hånd

18:30  

Smølferne
Smølferne

18:45  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

18:50  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Svampebob Firkant IX
Svampebob Firkant IX

19:00  

Svampebob Firkant VIII (13)
Svampebob Firkant VIII (13)

19:25  

Bedst & Bedster
Bedst & Bedster Bedst og Bedster vil gerne slippe fra arbejde tidligt, så de kan nå at se sæsonafslutningen på deres yndlings tv-serie "Detektiv Hårdtud". Desværre er det også deres chef, Putt Putts' yndlingsserie og han beder dem derfor om at lukke for ham. Nedtællingen er i gang og lige som de har pakket sammen og gjort sig klar til at nå bussen, dukker Vrissen Buks op til en omgang hygge mini-golf. Det er tid til at søge inspiration fra deres yndlingsserie og spørge hvad Detektiv Hårdtud ville gøre.

19:25  

Bedst & Bedster
Bedst & Bedster Hvem fik flest popcorn? Hvem fylder mest I sofaen? Hvem bestemmer over fjernbetjeningen? Skænderierne og forhandlingerne er uendelige og Bedst og Bedster har fået nok. Der er kun én ting at gøre - dele træhuset i to.

19:35  

Wild Kratts III (12)
Wild Kratts III (12)

19:35  

Wild Kratts III (11)
Wild Kratts III (11)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

Kontant: UPS - du var ikke hjemme
Kontant: UPS - du var ikke hjemme Verdens største leverandør af pakker har tilsyneladende svært ved at levere lige netop pakker. Jacob Kragelund undersøger, hvorfor UPS og kunderne ikke kan blive enige om, hvornår kunderne er hjemme. www.dr.dk/kontant

22:00  

Drabene på kyststien (3:3)
Drabene på kyststien (3:3) Britisk krimiserie baseret på virkelige hændelser. (The Pembrokeshire Murders) John Cooper er blevet prøveløsladt. Steve Wilkins frygter, at han snart vil begå nye forbrydelser - måske endda mord. Samtidig er efterforskningen i fare for at blive lukket ned efter flere års forgæves jagt på beviser. Men netop som tingene ser sortest ud, får Steve et afgørende gennembrud i sagen.

22:50  

Alene i vildmarken USA - Winter is coming (6:9)
Alene i vildmarken USA - Winter is coming (6:9) Amerikansk overlevelseseksperiment fra 2022. (Alone: Frozen) Efterhånden som den hårde frost lægger sig, må deltagerne være kreative for at finde nok føde. Men kampen for at overleve slider på deres helbred - og forholdene forværres yderligere med temperaturer under frysepunktet.

23:35  

Dommer John Deed (17)
Dommer John Deed (17) Engelsk dramaserie fra 2005. (Judge John Deed) John Deed har haft en affære med en sagsøger, og hans fjender i advokatstanden ser en ny chance for at få skovlen under ham. Samtidig bliver Jo konstitueret som dommer i en sag om underslæb. Det er en sag, der har tråde helt op i regeringen. Da Jo bliver udsat for grove trusler, må Deed forsøge at hjælpe hende.

DR2

21:00  

Jagten på mig selv (2:2)
Jagten på mig selv (2:2) Som barn og ung var Per Wennick udpeget til at deltage i videnskabelige undersøgelser som en del af et forskningsprojekt. Forskere fulgte ham langt op i voksenalderen med et hemmeligt meldesystem. Hvem gav tilladelse til at Per skulle deltage - og hvor er resultaterne fra forskningen nu? Hvad står der i forskningsjournalen om Pers barndom? Og hvis de har vidst, hvad Per var udsat for på børnehjemmet, hvorfor gjorde ingen så noget ved det?

22:30  

Jul på Vesterbro (15:24)
Jul på Vesterbro (15:24) - med Anders Matthesen. Randi er gravid - igen! Danny finder ud af, at der er penge i at være far, og Stewart øser ud af sine kurtiseringskundskaber. Sendt første gang 15.12.03

22:45  

Putin - Ruslands nye zar
Putin - Ruslands nye zar Britisk dokumentar fra 2018. (Putin - The New Tsar) Hvordan blev en fattig dreng fra Skt. Petersborg en af verdens mest magtfulde ledere? Her dykker vi ned i historien om Vladimir Putins vej til magten - fra hans tid som KGB-officer til Boris Jeltsins højre hånd og i sidste ende hans efterfølger.

23:45  

Geni-fabrikken
Geni-fabrikken Canadisk dokumentar fra 2016. (Genius Factory) I 1980'erne forsøgte den excentriske milliadær, Robert Graham, at ændre verden. Som andre før ham, mente han, at mindre begavede mennesker fik for mange børn, og drømte om at skabe en superrace af verdens klogeste børn. Derfor grundlagde han det, der skulle blive verdenshistoriens største, legale genetiske eksperiment.

TVR
DR1

01:05  

Taggart: Begravelsesritualer (2:3)
Taggart: Begravelsesritualer (2:3) Skotsk krimiserie fra 1987. (Taggart: Funeral Rites) Taggart og hans unge makker Mike Jardine jager privatdetektiven og satanisten Douglas Abernathys morder. Abernathy efterforskede en sag om en 15-årig pige, der er forsvundet fra et kollektiv, hvor hun boede med sine forældre. Er der en sammenhæng? For at finde svaret bliver Jardine sendt undercover som kollektivets nye beboer. Jim Taggart: Mark McManus. Mike Jardine: James Macpherson. Maggie Davidson: Annette Crosbie. Manuskript: Glenn Chandler. Instruktion: Alan MacMillan.

01:20  

Taggart: Begravelsesritualer (3:3)
Taggart: Begravelsesritualer (3:3) Skotsk krimiserie fra 1987. (Taggart: Funeral Rites) Privatdetektiven Abernathy og graveren Conelly er fundet myrdet. Taggart og hans unge makker Jardine efterforsker sagen, der er mere end almindelig mystisk. For Abernathys fingeraftryk blev fundet på ragekniven, der dræbte Conelly - men Abernathy blev fundet død, før Conelly blev myrdet. Samtidig begynder Taggart at få mistanke om, at tandlægen Davidson er skyld i sin kones mange "uheld". Jim Taggart: Mark McManus. Mike Jardine: James Macpherson. Maggie Davidson: Annette Crosbie. Manuskript: Glenn Chandler. Instruktion: Alan MacMillan.

02:00  

Guru II (4:6)
Guru II (4:6) Kursisterne skal på overlevelsestur på en øde ø arrangeret af Ralf og Anders, som er inspireret af "Alene i Vildmarken". Da kursisterne ikke tager overlevelses-aspektet tilstrækkelig seriøst, griber Anders til ledelsesmetoder, der får Ralf til at sige fra. Overlevelsesturen tager en drejning, da der kommer uventet besøg, hvilket får Anders til at åbne op og fortælle en voldsom hemmelighed om sig selv.

02:35  

Kender Du Typen? - Med guldsko og vasketøj i bunker
Kender Du Typen? - Med guldsko og vasketøj i bunker Hvem er det, der har hyldevis af guldsko og vasketøj i store bunker? Som kalder sig selv feminist og har en garderobe, som imponerer livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup? Kender Du Typen? besøger denne gang en farvestrålende lejlighed på Østerbro i København. Vært: Anna Lin

03:10  

Antikkrejlerne XXIII (21:25)
Antikkrejlerne XXIII (21:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

03:15  

Antikkrejlerne XXIII (23:25)
Antikkrejlerne XXIII (23:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

03:55  

Antikkrejlerne XXIII (22:25)
Antikkrejlerne XXIII (22:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2

01:05  

Kvinder bag kameraet (14:14) Død, slutninger, og sang og dans
Kvinder bag kameraet (14:14) Død, slutninger, og sang og dans Prisvindende amerikansk dokumentarserie fra 2018. (Women Make Film) Hvordan har instruktører kreativt og behændigt fremstillet døden i film? Debra Winger fortæller om innovative scener i Wang Pings The East is Red og Marion Hänsels Le Lit. Og hvordan ender man så en film? Der er usædvanlige afslutninger, som i Sonja Heiss' Hotel Very Welcome og Lizzie Bordens Born in Flames. Musik kan sætte tanker i gang, som i Gilda de Abreus O Ébrio og Beyoncés visuelle album Lemonade.

02:10  

Storbritannien på sultegrænsen (2:3): Far er i gæld til halsen
Storbritannien på sultegrænsen (2:3): Far er i gæld til halsen Britisk dokumentarserie fra 2019. (Broke) Tyrone blev smidt ud hjemmefra som 16-årig. I England kan man først få boligydelse, når man er 18, så Tyrone har ikke råd til en bolig. Angelica studerer hele dagen og har rengøringsarbejde om natten. Da hun bad om lønforhøjelse blev hun fyret. Vi følger en række britiske familier, der kæmper en daglig kamp for at få økonomien til at hænge sammen.

TVR

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2022, SKANDERBORG.info. Alle rettigheder forbeholdes.
1210095931