Skanderborg
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: torsdag d. 23. november 2023

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: torsdag d. 23. november 2023

DR1

05:10  

Jordemoderen X (1:7)
Jordemoderen X (1:7) Engelsk dramaserie fra 2021. (Call the Midwife) Søster Julienne og dr. Turner er uenige om, hvorvidt de bør tilbyde private sundhedsydelser. Samtidig frygtes det, at endnu et spædbarn er født med thalidomid-skader.

06:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:15  

Krigens døgn
Krigens døgn Forstå krigen mellem Ukraine og Rusland helt ned i detaljen. Med udgangspunkt i den seneste uges begivenheder zoomer Kim Bildsøe Lassen og Danmarks førende eksperter ind på krigens afgørende elementer.

07:45  

Partier i brand (2:2) Det Konservative Folkeparti
Partier i brand (2:2) Det Konservative Folkeparti Han var på toppen af sin politiske karriere og favorit til at blive landets næste statsminister. Men på blot to måneder ramlede korthuset, og han endte som den store taber ved folketingsvalget i '22. Hvorfor gik det så galt for partiet og for Søren Pape Poulsen? En historie om politik, personlige kriser, store forventninger og ikke mindst det dybe fald. Medvirkende: Søren Pape Poulsen, Knud Brix, Christian Egander Skov, Cristine Cordsen. Tilrettelæggelse: Michael Plejdrup.

08:20  

Inspector Morse: Liget i kanalen
Inspector Morse: Liget i kanalen Engelsk krimi fra 1989. (Inspector Morse: The Last Enemy) En død mand uden hoved bliver fundet drivende i en kanal. Den dræbte er umulig at identificere, men Morse tror, det kan være liget af en forsvunden universitetslærer - dr. Kerridge, der er indblandet i en bitter magtstrid bag universitets ærværdige mure. Men da Kerridge dukker op i London i fuldt vigør, er Morse atter på bar bund i sagen. Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. Dr. Russell: Amanda Hillwood. Instruktion: James Scott.

DR2

05:40  

Deadline: Hvad er Israels plan?
Deadline: Hvad er Israels plan? De civile tabstal vokser, men efter mere end en måneds kampe er det endnu uklart, hvad Israels mål om en total udslettelse af Hamas betyder på lang sigt. I Deadline ser vi på, hvilke fremtidsscenarier Israel har på tegnebrættet, og så spørger Astrid Berg formanden for Det Udenrigspolitiske Nævn, Michael Aastrup Jensen, om der slet ikke er noget, der kan rokke ved Danmarks støtte til Israels krig.

06:35  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

07:00  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

07:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:16  

Hunden Ib - skruer støttehjulene af
Hunden Ib - skruer støttehjulene af

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:25  

Ramasjang Mysteriet (5)
Ramasjang Mysteriet (5) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

05:55  

Ernest & Celestine II
Ernest & Celestine II

06:10  

Sarah og And (36)
Sarah og And (36)

06:15  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:25  

Bamselægen - Noget i øret og en gammel bamse (8)
Bamselægen - Noget i øret og en gammel bamse (8) Seraphinas bamse Smutsa opfører sig ikke, som den plejer. Den svarer ikke, når Seraphina kalder, og den danser ikke, når der er musik. Sandra og Seraphina finder ud af, at det er fordi, Smutsa ikke kan høre. De undersøger, om den er døv, men det viser sig, at den bare har taget modellervoks i ørerne. Bagefter hjælper Seraphina Sandra med at gå stuegang hos en gammel bamse, der har brug for pleje.

06:45  

Motor Mille på cirkustur (2)
Motor Mille på cirkustur (2) Motor Mille drømmer om at optræde med et farligt, sejt motorcykel nummer i cirkus, men hos Cirkus Krone bliver hun sat til at øve sig på et nummer med mange Hulahopringe. Det viser sig at være både sværere og sejere end hun troede.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:09  

Gurli Gris: Bedstefar Gris' julegave
Gurli Gris: Bedstefar Gris' julegave

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Simon
Simon

07:20  

Bluey
Bluey

07:25  

Hey Duggee (52)
Hey Duggee (52)

07:35  

Onkel Rejes sørøvershow II (14)
Onkel Rejes sørøvershow II (14) Dr. John har kidnappet Verdens Frækkeste Møgunge for at koge hende om til et skønhedsprodukt. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer et undervandstivoli, en fjernbetjening til alting, en dræberdelfin og en UFO med en ægte ond rummand. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

07:50  

Paddington II
Paddington II

08:00  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:15  

Vidundervovsen Vaffel (8)
Vidundervovsen Vaffel (8)

08:25  

Mission Valhalla (5)
Mission Valhalla (5) Iduns æbler er blevet forbyttet! De magiske æbler, der holder guderne unge og raske og klar til kamp imod de onde jætter. Med ragnarok lige om hjørnet, er det ikke så godt, hvis guderne ikke er i topform. Ungdommens gudinde Idun må sammen med den modige, jordiske helt Esaiah drage ud for at skaffe de magiske æbler tilbage. For Valhalla!

08:40  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:55  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

 
DR1

10:05  

Bag murene på Stockholms Slot (3:4) Borddækning og fest
Bag murene på Stockholms Slot (3:4) Borddækning og fest Svensk dokumentarserie fra 2023. (Innanför slottets väggar) Et stenkast fra slottet ligger Fatburen, en del af det kongelige hof. Her opbevares slottets linned. Det fineste er Union-linned, vævet i 1891 i Lille. Linned bruges jævnligt, for eksempel i forbindelse med store begivenheder i Riddersalen. Og vi kommer med til både kronprinsesse Victorias og kong Carl XVI Gustafs officielle begivenheder.

10:15  

Antikkrejlerne med kendisser (175)
Antikkrejlerne med kendisser (175) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

11:15  

Antikkrejlerne XXVI (12:25)
Antikkrejlerne XXVI (12:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2
TVR

09:08  

Vilde vidunderlige dyr: Kan du finde havtasken?
Vilde vidunderlige dyr: Kan du finde havtasken? En havtaske gemmer sig helt nede på bunden af havet. Den gemmer sig virkelig godt, for at kunne overraske de fisk, som den er på jagt efter. Spørgsmålet er, om du kan finde havtasken?

09:10  

Vilde vidunderlige dyr: Hugorm på jagt
Vilde vidunderlige dyr: Hugorm på jagt En hugorm kryber gennem græsset. Den er på jagt efter noget at spise. Måske kan den finde en mus eller et markfirben? Men oppe i luften er en tårnfalk også på jagt, og den vil gerne hugge hugormens frokost.

09:15  

Hemmelige dyr: Der er noget der øffer (7)
Hemmelige dyr: Der er noget der øffer (7) Tristan på 7 år har hørt noget mystisk; der er noget der går og øffer og grynter om aftenen i hans bedsteforældres have. Derfor har han bedt Isabel om at komme til Slagelse for at finde ud af, om det mon virkelig kan være en gris.

09:30  

MikroMakkerne - Snegle
MikroMakkerne - Snegle MikroMakkerne ruller trækvognen ud i naturen og går på krible krable jagt. I dag kigger Amina og Abdallah nærmere på de slimede snegle og undersøger hvilken snegleart, der er hurtigste og stærkest. Og så kaster de sig selv på hovedet i en slimet snegle-glidebane!

09:40  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Giganotosaurus havde små savtænder på hver tand. Nogle tænder var på størrelse med en banan. Og Giganotosaurus hjerne havde faktisk form som en banan.

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Velociraptor betyder "hurtig tyv", og den var virkelig virkelig hurtigt til at springe. Og Velociraptor havde en stor skarp klo. Kloen kunne foldes ud, som en foldekniv, når det var nødvendigt at bruge den.

09:50  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

09:58  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Alices eventyr
Alices eventyr

10:15  

Hr. Skægs hotel - Bruden og den usynlige mand (4)
Hr. Skægs hotel - Bruden og den usynlige mand (4) Hr. Skæg venter på et brudepar, som skal holde bryllupsfest på Hr. Skægs Hotel. Det viser sig, at den svenske brud er blevet gift med en usynlig mand. Findes manden overhovedet, eller har bruden bare en god fantasi?

10:35  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at en ulk er en farlig monsterfisk? Tag med Lille Nørd på fisketur, og se hvorfor Katrine skal være dum og grim i Anders' klamme monsterskole.

10:40  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at en græshoppe spiser vorter? Tag med Lille Nørd på græshoppejagt, og se hvordan Katrine bliver reddet af en østrigsk mesterdirigent.

11:00  

Onkel Rejes Sørøvershow (8)
Onkel Rejes Sørøvershow (8) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Johanna, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens forsvundne lommetørklæde, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Onkel Rejes gamle skolelærer Kannibalen, og se om Johanna og Onkel Reje kan vinde over Kæmpekrabben Ronaldo i sørøverfodbold. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

11:25  

Skæg med bogstaver - R
Skæg med bogstaver - R Ta' med Hr. Skæg ud at lege, danse og synge i en verden af ord, magi og masser af skæg. I dag skal Hr. Skæg fodre bogstavet R, men det er stukket af, og han må have hjælp til at lede. Han skal også finde en ny ven til sin hemmelige vennebog, og så mangler han ris på si

11:45  

Vilde venner II (10)
Vilde venner II (10) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Otto og Kaja, der har vagten i klubhuset. Det nye ællingehus skal males, og der skal laves et rigtigt dejligt vinterbo til en skrubtudse. Og så skal Vilde Venner redde en fiskehejre, der er fanget i en fiskeline.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Frank & Kastaniegaarden - Jordbær og fåreflyt
Frank & Kastaniegaarden - Jordbær og fåreflyt Møllebyggeriet på Kastaniegaarden er nu så langt fremme, at Frank kan tage på jernstøberi for at få støbt det nav, der skal holde på møllevingerne. Jordbærsæsonen er i gang, og der er så mange bær, at det kniber med at få dem spist. Tagvinduerne på møllehuset skal kittes og så skal fårene flyttes for at give plads til overnattende medhjælpere.

12:45  

Nak & Æd - en tjur i Sverige (8:10)
Nak & Æd - en tjur i Sverige (8:10) Sæson 8 (2017). Skov i alle retninger. Kilometer efter kilometer af granskov og søer. De to venner er i Sverige for at prøve kræfter med en af landets sværeste jagtformer. De skal have fat på en tjur. Men byttet er sky, og i denne del af landet er det ulven, som er på hjemmebane i skoven.

13:30  

Rick Steins elskede Cornwall III (1:10)
Rick Steins elskede Cornwall III (1:10) Britisk dokumentarserie fra 2023. (Rick Stein's Cornwall) Rick er vendt tilbage til sine forældres gamle hus på Cornwalls Atlanterhavskyst. Her opstod hans kærlighed til fisk og skaldyr. Med friske muslinger tager han hjem til Padstow, hvor han laver en lækker skaldyrsomelet til morgenmad. Han tager med sønnen Jack til Bodmin Moor og fortæller spøgelseshistorier. Med hjemmelavet gedeost fra en gedeopdrætter, indvier Rick seerne i en metode til at lave perfekte oste-souffléer.

14:05  

Hammerslag 2016 (20)
Hammerslag 2016 (20) Hammerslag er i denne uge i det nordligste Danmark, hvor der venter to spændende boliger i Skagen. Først skal mæglerne dog lige sætte pris på et klassisk sommerhus i naturskønne omgivelser ved Ålbæk - og det gør de med blandet succes. Det ene hold skyder nemlig langt forbi, mens det andet rammer plet på kroner og øre. Vært: Christian Degn

14:50  

Kender Du Typen? 2019 - med Bali og brændekløver
Kender Du Typen? 2019 - med Bali og brændekløver Kender Du Typen? gæster et svensk træhus i Holte, hvor børnenes trommesæt står i stuen og aftenens kendte hovedperson elsker at få uventede gæster. Hvem er det, som går i skovmandsskjorte, elsker sin romaskine og giver den gas med støvsugeren? Livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup går på opdagelse og forsøger at regne ud, hvem den kendte er. Vært: Mads Steffensen

DR2

12:00  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

12:05  

Sovedyr på eventyr II (4) - Karsten og Blærerøvens eventyr
Sovedyr på eventyr II (4) - Karsten og Blærerøvens eventyr Rosa besøger Asbjørn og sammen finder de på et eventyr om Asbjørns sovedyr Karsten. Han er en kæmpestor elefant, der elsker frugt og grønt. På Asbjørns værelse får de øje på en håndvægt. Så i eventyret bliver Karsten til en stor stærk vægtløfter, der tager i træningscentret for at løfte vægte. Her møder han fitnessdronningen Chili og den irriterende Blærerøvs-Bjarne, der altid snyder og blærer sig når han vinder. Spørgsmålet er, om det vil lykkes Karsten at vinde over Bjarne en gang for alle.

12:25  

Ramajetterne II (7)
Ramajetterne II (7) Vennerne i lufthavnen er noget chokerede over at finde en lille baby i check-in. Det er ikke den slags "glemte sager" de er vant til, og der skal tænkes hurtigt, hvis en katastrofe skal undgås.

12:48  

John Dillermand (20)
John Dillermand (20) John og Oldemor skal på ferie i deres campingvogn, men på vejen får de smadret en jernbanebom, og campingvognen med Oldemor indeni, laver et forsvindingsnummer. John må redde dagen med sin diller-lasso, og John og Oldemor finder ud af, at det faktisk er meget rarere at være derhjemme.

12:55  

John Dillermand (1)
John Dillermand (1) John har drukket al for mange slushice og skal virkelig tisse. Han skal tisse så meget, at han kan slukke en hel ildebrand med tis.

12:55  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu går det løs i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I dagens løb skal de sporty tøser fra Rainbow Racers kæmpe imod de bebrillede, selebærende Computernørderne. Der bliver fuld fart frem, når turen går ned ad Striben, ud på Specialbanen i Odder Sygehus' gamle og uhyggelige operationsafsnit og rundt på Ramasjang Rally Ringen. Det hurtigste hold kvalificerer sig direkte til kvartfinalerne.

13:20  

Heino fikser alt - Vasen (15)
Heino fikser alt - Vasen (15) Hubert har ringet efter Heino, fordi han har haft et uheld: Han er kommet til at smadre sin mors vase, da han spillede bold indenfor. Det er nu op til Heino at fikse vasen inden Hubert's mor kommer hjem.

13:30  

Sofus (4)
Sofus (4) Sofus lander hos Tvillingerne, der bor i Honduras. Tvillingerne vil gerne spille med kugler, men pigen taber hele tiden og bliver ked af det. I stedet tager tvillingerne Sofus med på marked, og Sofus laver 'Sofussjov' med bananer, så de ikke kan andet end at grine. Dagen ender med bøn og en gave fra tvillingerne til Sofus.

13:45  

Superhelten Sprinter Galore (11)
Superhelten Sprinter Galore (11) Skurken Bum er på banen og har bygget en vejrmaskine, der kan sende altødelæggende uvejr ned over Bakkeby. Sprinter og Leo må få hjælp til at overvinde ham - og hvem kan styre vejret bedre end deres ven Skyhvalen?

13:52  

Superhelten Sprinter Galore (12)
Superhelten Sprinter Galore (12) Skurken Diktathor opfinder noget genialt; en tandpinepistol, så han kan overtage al visdommen fra Bhilkhaanernes tænder - men er det så nemt at slippe afsted med, når der også bor en superhelt i byen? Og er det nu også i tænderne, at visdommen sidder?

13:55  

Oda Omvendt II (1)
Oda Omvendt II (1) Christiane elsker at spille bold, men hendes stressede far har slet ikke tid til alt det boldspilleri, for der er så meget, de skal nå. Heldigvis bor Oda Omvendt lige i nærheden i sin store, orange hoppebold. Sammen får Christiane og Oda Omvendt med Odas nye tidszapper og en god portion børnetidsmagi sat en stopper for de voksnes tids-stresseri. Men så får Balder besøg fra det Allerhøjeste Sted.

14:10  

Storm på Stillevænget (24:24)
Storm på Stillevænget (24:24) Nye familiebånd knyttes, kærligheden spirer og gammelt nag begraves. Glædelig Jul!

14:20  

Motor Mille og Børnebanden (1)
Motor Mille og Børnebanden (1) Tre børn opdager, at en sur mand bryder ind og overtager byens store slot. Og han har stjålet alle cykelhjelmene fra børnene i byen. Hvad mon den sure mand skal bruge dem til? Børnene kalder på Motor Mille, og sammen lægger de en plan for at få cykelhjelmene tilbage.

14:40  

Kika og Bob (1)
Kika og Bob (1) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

14:55  

Remy og Boo
Remy og Boo

DR1

15:35  

Fader Brown VII (4:10)
Fader Brown VII (4:10) Engelsk krimiserie fra 2019. (Father Brown) Fader Brown afdækker hemmeligheder, hykleri og mord på en skole for unge kvinder.

16:20  

Fader Brown VII (5:10)
Fader Brown VII (5:10) Engelsk krimiserie fra 2019. (Father Brown) Fader Brown og Mallory forsvinder, og nu er det op til resten af slænget at redde dem fra en temmelig hævngerrig mand.

17:05  

Jordemoderen X (3:7)
Jordemoderen X (3:7) Engelsk dramaserie fra 2021. (Call the Midwife) Søster Hilda og dr. Turner tager sig af en ung kvinde, hvis helbred giver hende en række udfordringer. Samtidig fører en kompliceret graviditet Nonnatus-holdet til nye opdagelser.

DR2

17:30  

Jorden rundt på skinner II (2:6) - Sydamerika
Jorden rundt på skinner II (2:6) - Sydamerika Britisk dokumentarserie fra 2020. (Around the World by Train) Fra Buenos Aires til Machu Picchu. Denne gang rejser Tony Robinson rundt i Sydamerika. Turen starter i Buenos Aires, hvor han danser tango, inden han hopper på et af de mest berømte tog i verden 'Tren a las Nubes'. Fra Argentina drager han videre i det luksuriøse tog the Andean Explorer til den antikke by Cusco i Peru og videre op til inkaruinerne Machu Picchu.

TVR

15:05  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:15  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:25  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:30  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:40  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:45  

Peter Pedal
Peter Pedal

15:55  

Tudse og venner
Tudse og venner

16:10  

Karlas Fantalastiske Klasse - Musical
Karlas Fantalastiske Klasse - Musical Karla, Flax og Spy leger sammen. Men det er svært, og der er hele tiden en, der føler sig udenfor.

16:15  

Dino-ranchen II
Dino-ranchen II Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.

16:30  

Paw Patrol VII
Paw Patrol VII Vovserne redder de fangede borgmestre + Vovserne redder programmet

16:55  

Oda Omvendt II (5)
Oda Omvendt II (5) Oda bygger en ny tidszapper, der kan sætte tiden i stå ved at lave tidslommer. Det bliver der god brug for. I børnehaven spiller Christiane og de andre børn fodbold, men Balder smider bolden i affaldsposen. Amalie fra Allerhøjeste Sted besøger igen børnehaven - nu må hver leg kun vare 30 sekunder! Balder hurtig-zapper Christianes afslappede far, men Christiane fortæller det til Oda Omvendt, og sammen får de atter vendt rundt på tiden. I campinghoppebolden bliver Oda og Balder uvenner.

17:05  

Luk op Luk i - TRØST
Luk op Luk i - TRØST Jakobs gode veninde er flyttet, og han er ret ked af det. Han vil egentlig helst bare være alene. Thomas gør alt hvad han kan for at muntre Jakob op. Han pynter op til fest, inviterer et kor og finder Jakobs yndlings-slik frem. Men Jakob vil ikke have noget af det. Han vil bare være trist. Thomas bliver vred over, at han ikke kan få lov til at hjælpe Jakob, men det viser sig, at det, Jakob egentlig har brug for, er en ven, der lytter.

17:20  

Stop!
Stop! Abbe elsker friluftslivet! Han glæder sig til at gå til spejder. Men for at blive en rigtig god spejder, må man øve sig inden. Mor og far har lovet, at de skal sove i telt nede i gården. Men når det kommer til stykket, så trækker de i land.

17:30  

Motor Mille og Børnebanden (1)
Motor Mille og Børnebanden (1) Tre seje børn - Molly, August og Emir - opdager en sur mand, der har bygget et Legeland. Sammen med Motor Mille skal børnene både redde en hundehvalp og forpurre den sure mands plan om at forvandle børn til voksne med en mystisk spray.

17:49  

John Dillermand (1)
John Dillermand (1) John bruger dilleren som hundesnor, og pludselig er hundeluftning det nemmeste i hele verden. Men da alle naboerne pludselig også vil have John til at lufte deres hunde, bliver det hele for meget. En kat kommer på tværs og John mister alle hundene til stor forargelse for ejerne. John må vise sit værd, og med dilleren indfanger han til sidst alle hundene, og redder dagen.

17:55  

F for Får VI
F for Får VI

DR1

18:00  

Antikduellen (12:12) - Auktion
Antikduellen (12:12) - Auktion I dag falder hammeren over ugens indkøb. Antikduellanterne Bettina Pedersen og Thor Frederiksen har hele ugen duelleret om at købe ind til de skarpeste priser og få den bedste vurdering. Thor fører med 1.500 kr., men intet er afgjort, for alt kan ske, når duellanternes varer kommer under hammeren på Svendborg Auktionerne. Vært: Anne Katrine Okholm Skole

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:00  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Slædepatruljen (6:6)
Slædepatruljen (6:6) Den store slæderejse begynder, og tre kvinder står tilbage i konkurrencen og skal på deres livs eventyr. Nu er spørgsmålet bare, om missionen lykkes og om Anika og Sirius-veteranerne finder en eller flere af finalisterne værdig til at kunne køre med i Slædepatruljen Sirius.

DR2

18:15  

Alt forladt - Sindssygehospitalet
Alt forladt - Sindssygehospitalet Et gammelt sindssygehospital ved Vordingborg gemmer på mange menneskeskæbner. De to Urban Explorers Jan Elhøj og Morten Kirckhoff går på opdagelse i de gamle stuer og finder fastspændingsbælter og elektrochokmaskiner, der fortæller om en svunden tid. Tilrettelæggelse: Morten Steenstrup Sendt første gang 14.01.13

18:35  

Jackie O - Mit liv som førstedame
Jackie O - Mit liv som førstedame Amerikansk dokumentar fra 2020. (I Am Jackie O) Jacqueline Bouvier Kennedy Onassis er kendt for sin skønhed, stil og intelligens. Men levede et liv fyldt med tragiske begivenheder. Gennem interviews og hendes håndskrevne breve dykker vi ned i Jackies liv - fra tiden som præsidentfrue i Det Hvide Hus, ægteskabet med den græske skibsreder Onassis og til hun genskaber sit liv som bogredaktør. En fortælling, der cementerer hendes status som en af de mest berømte kvinder i amerikansk historie.

TVR

18:00  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:15  

Petronix
Petronix Jias plan "Den perfekte opgave" kommer i vejen.

18:30  

Svampebob Firkant VIII (22)
Svampebob Firkant VIII (22) Kiks! + Den knasende krabbe

18:50  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:10  

Vilde Kræ IV
Vilde Kræ IV

19:30  

Mesterlige monsterbørn
Mesterlige monsterbørn Edith findes skyldig i forræderi samt uacceptabel omgang med et farligt monster. Den unge vampyrekspert risikerer at blive bortvist fra familien.

19:45  

Den gule yeti
Den gule yeti

19:45  

Den gule yeti
Den gule yeti

19:55  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

Kontant: Stivnede smil
Kontant: Stivnede smil Tandklinikker sælger drømmen om flotte, lige tænder ved hjælp af 3D-printede, gennemsigtige tandbøjler. Men flere behandlinger ender med både skævt bid, knækkede og løse tænder og tårnhøje ekstraudgifter for patienterne. Kontant afslører klinikker, hvor det ikke er tandlæger, der har udført de komplekse og højt specialiserede behandlinger. Jacob Kragelund opsøger og konfronterer de ansvarlige. www.dr.dk/kontant

22:05  

Chelsea Detective II (2:4)
Chelsea Detective II (2:4) Britisk krimiserie fra 2023. En beboer på et luksusplejehjem dør på sit værelse under mystiske omstændigheder. Det viser sig, at hun havde fået en indsprøjtning med et dødbringende medikament. Men hvorfor myrde en ældre kvinde, der allerede var syg og tæt på døden? Max Arnold går på jagt efter svaret.

23:35  

Alene i vildmarken Australien (8:12)
Alene i vildmarken Australien (8:12) Australsk overlevelseseksperiment fra 2023. (Alone Australia) Dag 21. De tilbageværende fire deltagere kæmper både mod sulten og mod den følelsesmæssige isolation. Hvis de ikke kan svare på, hvorfor de skal blive i ødemarken, er der stor sandsynlighed for, at de ikke holder længe. Kate tænker på sin mor, og sin egen rolle som mor. Gina har fundet noget at spise, men savner sin familie. Mike er fast besluttet på at vinde, mens Michael sulter og har dårlig samvittighed overfor sin familie.

DR2

21:00  

Rainbow Warrior - mordet på Greenpeace-aktivisten (3:3) Bombemanden
Rainbow Warrior - mordet på Greenpeace-aktivisten (3:3) Bombemanden Britisk dokumentarserie fra 2023. (Murder in the Pacific) To mistænkte er i politiets varetægt, men det newzealandske politi er ved at løbe tør for tid og spor. Kan de finde frem til de mænd, der anbragte bomberne? Den franske regering nægter at være involveret, men et par franske journalister har højtplacerede kilder. Det lykkes dem at afsløre gerningsmændenes identitet. Og det viser sig, at gerningsmændene og miljøaktivisterne har noget til fælles.

21:45  

Explainer - Hvad kvæler livet i havet?
Explainer - Hvad kvæler livet i havet? På overfladen gisper fiskene efter vejret. På bunden er der nu kun en mudret ørken tilbage. I det tidlige efterår blev mange havområder i Danmark ramt af kraftigt iltsvind, som ikke er set værre i 20 år. Men hvad er iltsvind, og hvordan sker det?

21:45  

Explainer - Hvordan er livet i Gaza?
Explainer - Hvordan er livet i Gaza? ADVARSEL: VOLDSOMME BILLEDER. Over to millioner palæstinensere er fanget i Gaza, som Israel bomber, blokerer og besætter, ifølge FN. Tusinder er døde. Mange flere er sårede. Mange børn er blandt ofrene. Og over en million mennesker har måtte flygte fra deres hjem - uden nogen steder at flygte hen.

21:50  

Explainer - Hvordan fjerner man CO2 fra luften?
Explainer - Hvordan fjerner man CO2 fra luften? Klimauret tikker og CO2-udledningerne er ikke i bund endnu. Derfor har politikere nu fået øjnene op for noget, som måske kan redde os på målstregen og være med til at begrave noget af klimaproblemet; nemlig CO2-fangst og lagring. Men hvad går det ud på?

22:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

22:40  

Manden med en penis på sin arm
Manden med en penis på sin arm Britisk dokumentar fra 2021. (The Man with A Penis on his Arm) "Jeg gik på toilettet, og så faldt den af." Malcolm MacDonald på 45 år har ventet på en livsvigtig operation i næsten seks år. Han er en af en håndfuld mænd, der hvert år mister eller fødes uden en penis. Her fortælles historien om tre af dem. Hvordan former deres penis følelsen af at være mand?

23:30  

Debatten
Debatten Debatprogram om ugens aktuelle emne.

TVR
DR1

00:30  

Fifteen-Love (3:6)
Fifteen-Love (3:6) Britisk dramaserie fra 2023. Efter disciplinærhøringen får Justine en gevaldig nedtur. Hendes forhold til Renee, Steve og hendes mor synes ødelagt for altid. Hun begynder ligefrem at skubbe Mikki fra sig. I stedet bliver hun stærkt optaget af den unge tennisspiller Luisa Molina. Måske er Glenn lidt for interesseret i Luisa?

01:20  

Fader Brown VI (8:10)
Fader Brown VI (8:10) Engelsk krimiserie fra 2017. (Father Brown) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England. Og så er han lidt af en menneskekender med et særligt talent for at opklare forbrydelser.

02:05  

Taggart: Øen
Taggart: Øen Skotsk krimi fra 2007. (Taggart: Island) På en lille skotsk ø gør en kvinde et grusomt fund. En ung mand er blevet myrdet, og liget er blevet mishandlet, så det ikke kan identificeres. Taggartholdet må tage en tur over vandet for at opklare forbrydelsen. Er der tale om et ritualistisk mord, eller er motivet mere jordnært? Robbie Ross og Jackie Reid er ikke enige om svaret. Matt Burke: Alex Norton. Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Instruktion: James Henry.

02:55  

Rick Steins elskede Cornwall II (14:15)
Rick Steins elskede Cornwall II (14:15) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Rick Stein's Cornwall) Denne gang er Rick Stein i kystbyen Looe, hvor han hører om dengang, da Cornwalls indbyggere blev taget som slaver af barbariske pirater. Bagefter disker han op med en lækker varm salat med friskfanget rødtunge. Og i Newlyn mødes han med to iværksætterkokke, der laver makrel til perfektion.

03:25  

Antikkrejlerne XXVI (9:25)
Antikkrejlerne XXVI (9:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2

00:30  

Fængselseksperimentet Little Scandinavia (2:3)
Fængselseksperimentet Little Scandinavia (2:3) Svensk dokumentarserie fra 2023. (Fängelseexperimentet Little Scandinavia) Et amerikansk fængsel tester elementer fra de skandinaviske fængslers praksis. Hvorvidt lykkes det amerikanerne at fokusere på rehabilitering i stedet for afstraffelse? At ændre de indsattes holdninger? Og at håndtere coronapandemien? Serien følger det amerikanske fængsel SCI Chester fra 2018 til 2023.

01:30  

Kærlighed i terapi II (6:9)
Kærlighed i terapi II (6:9) Amerikansk dokumentarserie fra 2023. (Couples Therapy) Brock og Kristi kæmper for at komme på bølgelængde. Orna hjælper Josh med at bygge bro mellem hans fortid og nutid. Nadine fortæller om sine følelser for en anden person.

02:00  

Chippendales: Mord, mandestrip og millioner (3:4)
Chippendales: Mord, mandestrip og millioner (3:4) Britisk dokumentarserie fra 2021. (The Curse of the Chippendales) Initiativtageren bag Chippendales er død. Uden beviser eller spor bliver sagen kold. Showet fortsætter, og hobevis af kvinder savler over de spændstige og muskuløse mænd i hele verden. Men truppen kæmper med misbrug og paranoia - og deres succes kan ikke længere skjule de graverende problemer. Snart dukker rivaliserende dansegrupper op - og et dødbringende komplot bliver afsløret.

02:45  

Efterforskerne (3:6)
Efterforskerne (3:6) Dansk dokumentarserie fra 2021 Hvis du sladrer, slår jeg dig ihjel! Hvordan forsvarer man sig mod beskyldningerne fra et barn, som alle tror på? Tidligere statsadvokat Birgitte Vestberg undersøger anklagerens materiale. Og forsvarsadvokat Luise Høj opdager nye ting om politiet, netop som John skal i fængsel.

03:15  

Seriemorderen fra dødens dal (2:4)
Seriemorderen fra dødens dal (2:4) Amerikansk dokumentarserie fra 2018. (Cold Valley) Flere årtier efter mordene begynder kriminalbetjent Jackie Nichols sin jagt på seriemorderen. Hun sammenligner sagsmapperne, og én persons navn går igen i alle sagerne. Men det er kun indicier, og Jackie Nichols ved, at hun har brug for håndfaste beviser. Hun begynder at lede efter de forsvundne lig af ofrene Christina White og Steven Pearsall. Kan en mystisk markfordybning være en af ofrenes gemte grav?

TVR

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, SKANDERBORG.info. Alle rettigheder forbeholdes.
1119132940