Skanderborg
Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: onsdag d. 30. august 2023

Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: onsdag d. 30. august 2023

DR1

05:50  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

06:00  

Naturtid (20:20)
Naturtid (20:20) Kystfiskeri. I dag skal vi på kystfiskeri med fluefisker Bjarke Horst, der vil vise os, hvordan vi fanger de sølvblanke havørreder. Vi møder også andre kystfiskere, som bruger de kolde december dage ved havet med både fluer, spin og bombada flåd. Tilrettelæggelse: Jens Henrik Rafn Sendt første gang 19.12.09

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:15  

Horisont: Wagner-chefens storhed og fald
Horisont: Wagner-chefens storhed og fald Han blev kendt som Putins kok og leder af den brutale lejehær Wagner-gruppen. Efter et forsøg på væbnet oprør mod magten i Moskva levede Jevgenij Prigrozjin livet farligt, og nu meldes han død. Tidligere Wagnersoldater og eksperter fortæller historien om Wagner-gruppen og dens leder.

07:40  

Aftenshowet
Aftenshowet Debatten om Pusher Street fortsætter: Er legalisering af hash løsningen på uroen? Mød to unge danskere, der er inviteret til Prins Christians usædvanlige 18-års fødselsdag. Hvordan forbereder de sig til fest på slottet? Cremekongen Ole Henriksen kan i år fejre 40-års jubilæum. Vi ser tilbage på hans vilde karriere. Aftenens værter er Mette Bluhme Rieck og Mark Stokholm. DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:35  

Klar til rummission - med Andreas Mogensen (5:6)
Klar til rummission - med Andreas Mogensen (5:6) Dansk dokumentarserie fra 2023. Andreas Mogensen drømmer om at komme på rumvandring uden for rumstationen under sin mission. Det er en risikabel opgave, hvor kun en sikkerhedsline afholder ham fra at svæve ud i intetheden. Vi ser på, hvor meget træning det kræver, før Andreas Mogensen kan komme på rumvandring, og vi undersøger, hvor langt vi mennesker er fra at komme tilbage til Månen, videre til Mars og endnu længere ud i universet.

08:45  

Klar til rummission - med Andreas Mogensen (4:6)
Klar til rummission - med Andreas Mogensen (4:6) Dansk dokumentarserie fra 2023. Vi udforsker, hvor stor en indsats der bliver gjort for, at den danske astronaut Andreas Mogensen kan holde motivationen på sin lange mission, og hvordan de store rumfartsorganisationer NASA og ESA sikrer, at han er sund og rask, når han kommer tilbage til Jorden.

DR2

07:25  

Deadline
Deadline Fem blev ramt og en dræbt i en skudepisode på Christiania, der trækker tråde til bandemiljøet. Det har fået regeringen til at melde klart ud: Pusher Street skal lukkes. Men vil nedlukningen lægge en dæmper på den voldelige kamp om hashmarkedet, eller er tiden moden til at tage brødet ud af munden på banderne og legalisere cannabis? Det spørger Issa Mahmoud Jeppesen Socialdemokratiets politiske ordfører om.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:16  

Hunden Ib - går lidt væk
Hunden Ib - går lidt væk

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Rosa fra Rouladegade III (6)
Rosa fra Rouladegade III (6) Andreas bor i et hus med sin far og mor. Og fra vinduet i hans værelse kan man kigge lige over til deres nabo, Bodil. Bodil og Andreas er blevet gode venner, og Andreas kommer tit på besøg hos Bodil og hendes skildpadde, Sofus. Andreas har bedt Rosa om at hjælpe med en overraskelseskage til Bodil, og sammen forklæder de sig som Andreas' far og mor for at kunne udspionere i Bodils hus. For det er vigtigt at vide hvilken smag, farve og form sådan en kage skal have.

05:55  

Ernest & Celestine II
Ernest & Celestine II

06:10  

Sarah og And (31)
Sarah og And (31)

06:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:30  

Bamselægen - Forgiftning (2)
Bamselægen - Forgiftning (2) Bamselægen Sandra får besøg af Ingeborg og hendes bamse Kaninus, der på mystisk vis har fået ondt i maven. Ingeborg assisterer Bamselægen i undersøgelsen af Kaninus, men afbrydes undervejs af professor Allan, som elsker at fortælle om kroppen og af Portør Ole, som overbevist om, at han er syg. Følg med, og se om Bamselægen og Ingeborg finder ud af, hvad Kaninus fejler, og om de kan hjælpe bamsen Kaninus til at blive rask igen.

06:50  

Motor Mille og Børnebanden (3)
Motor Mille og Børnebanden (3) Den sure mand har stjålet børnenes penalhuse og kværner blyanterne til pyntebark. Motor Mille sniger sig ind på slottet for at finde det hemmelige rum, hvor penalhusene er gemt, men hun bliver låst inde. Kan børnebanden finde Motor Mille og hjælpe hende ud?.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Simon III
Simon III

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:20  

Bluey
Bluey

07:25  

Hey Duggee (48)
Hey Duggee (48)

07:35  

Onkel Rejes fede sommerferie (9)
Onkel Rejes fede sommerferie (9) Onkel Reje har fået sin helt egen sekt - en gruppe mennesker, som mener at Onkel Reje må være en slags gud. For han er både gravid, selvom han er en mand, og så er han næsten lige kommet ned fra himlen. Det viser dog ikke at være så lige til, at skulle være gud for andre. Og uden at ville det, kommer Didrik og Skidrik til at give en hjælpende hånd med på en dag hvor der både er lyn, skydevåben og brug for urtete og kosttilskud.

07:50  

Paddington
Paddington

08:00  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:15  

Vidundervovsen Vaffel (48)
Vidundervovsen Vaffel (48)

08:25  

Det store Ramasjang Mysterie 2 (12)
Det store Ramasjang Mysterie 2 (12) I skurkenes skjulested tvinger Reichardt Liam til at ændre i Grundloven. Ude i skoven forsøger Kristian og Jose at befri Nikoline fra Staffans fælde. Men kan Kristian, Jose og Nikoline nå frem til bunkeren i tide, eller vil det lykkes Reichard at ændre i Grundloven og gøre kriminalitet lovligt for altid?

08:40  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:50  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:05  

Dyrehospitalet (2:8)
Dyrehospitalet (2:8) Svensk dokumentarserie. Hunden Ninja skal gennem det allermest risikable indgreb, man vover at udføre på en svensk klinik! I Argentina findes der ikke længere vilde arapapegøjer, men det skulle gerne ændre sig med et projekt, det er sat i gang. Elefantungen Namzai har fået et bedre liv takket være sin bonusfar.

09:05  

Dyrehospitalet (1:8)
Dyrehospitalet (1:8) Svensk dokumentarserie. Programværterne Sofia Rågenklint og Anders Johansson skal sammen med dyrlæger og dyrepassere både være med til at hjælpe husdyr i Sverige og nogen noget vildere dyr i Sydamerika - og i dag får de begge nok at se til. Hesten Sally har fået et mindre sår, men det kan få meget store konsekvenser, hvis det ikke bliver behandlet. I Argentina arbejdes der ihærdigt på, at de vilde myreslugere kommer tilbage i naturen. Og så ser mankeulvens hvalpe ud til at klare sig på trods af, at deres mor er død.

09:05  

Dyrehospitalet (8:8)
Dyrehospitalet (8:8) Svensk dokumentarserie. Hunden Dahlia har været ude for en faldulykke, og nu er hendes ryg muligvis brækket. Og så skal et af verdens allermest giftige dyr undersøges, men hvordan kan man håndtere det, uden at det bliver for farligt?

09:15  

Dyrehospitalet (3:8)
Dyrehospitalet (3:8) Svensk dokumentarserie. Føllet Direxa har netop mistet sin mor, og det er ekstremt vigtigt hurtigt at forsøge at bortadoptere hende til en hoppe, hun kan die hos og knytte sig til. Tigrene skal trænes, så de ikke angriber menneskene, og så skal Sveriges mest skræmmende dyr findes!

10:05  

Dage i haven (6:9)
Dage i haven (6:9) Svensk haveserie fra 2022. (Trädgårdstider) Midsommer er i anmarch, og på Torstens gård arbejder man febrilsk på at få haven klar til familien, som skal holde ferie i den. Malin Persson laver et menneskeligt solur, mens John Taylor viser, hvordan man planter en hæk. Pernilla Månsson Colt går all-in på en lidt misforstået blomst, som fortjener et opsving, mens Tareq Taylor tager greb i midsommerbuffeen.

10:05  

Dage i haven (7:9)
Dage i haven (7:9) Svensk haveserie fra 2022. (Trädgårdstider) Juli måned er gået, og sensommeren har slået til med fuld kraft. De fire venner vender tilbage til haven efter ferien og mødes af en overflod af blomsterpragt. Vi får at vide, hvordan familien Atthages ferie i haven er gået. Malin Persson går i gang med et kunstprojekt, mens John Taylor finder planter, som gror godt i grus. Pernilla Månsson Colt begynder at overveje, om holdet er vokset ud af haven og har brug for noget større.

10:05  

Dage i haven (5:9)
Dage i haven (5:9) Svensk haveserie fra 2022. (Trädgårdstider) Det er blevet tid til at udvælge den familie, som skal holde ferie i haven. Pernilla Månsson Colt og John Taylor laver en liste over alt, som skal klares, inden gæsterne lander. Tareq Taylor rister sin egen kaffe, mens Malin Persson skaber både funktionelle og pæne ly til bærbuskene. Men hvem er det egentlig, der har bestilt den store høj med jord?

10:15  

Dage i haven (8:9)
Dage i haven (8:9) Svensk haveserie fra 2022. (Trädgårdstider) Holdet indser, at entréen til haven ser anstrengende ud, og at det er tid til at anlægge en ny. Tareq Taylor laver en låge til den nye entré. John Taylor viser den rette måde at plante et træ. Og så hylder holdet den fineste rodfrugt af alle - kartoflen. Men hvordan går det med flytteplanerne?

11:05  

Loppemarkedstips (5:6)
Loppemarkedstips (5:6) Svensk livsstilsprogram fra 2021. (Loppistipsen) Sofia Rågenklint finder en antik køleboks på loppemarkedet i Stora Karby. Antikeksperten Mats Bergstrand giver tips om, hvordan man bedømmer kunsttryk på loppemarkeder. Sofia investerer i glas fra Kosta Boda.

11:05  

Loppemarkedstips (4:6)
Loppemarkedstips (4:6) Svensk livsstilsprogram fra 2021. (Loppistipsen) Sofia Rågenklint besøger en antikforretning i Rödåsel uden for Umeå med antikeksperten Maria Granström. Vi lærer værdien af havedetaljer, haveindretning og kakkelovne. Sofia investerer i æsker og en sirupstønde.

11:05  

Loppemarkedstips (3:6)
Loppemarkedstips (3:6) Svensk livsstilsprogram fra 2021. (Loppistipsen) Sofia Rågenklint og antikeksperten Maria Granström finder legesager fra legetøjsfirmaet Steiff og designermøbler på loppemarkedet i Ånäset. Du får tips om, hvordan du finder ægte sølv på loppemarkedet, og hvilke stempler du skal kigge efter. Sofia investerer i porcelæn fra Lisa Larsson.

11:15  

Antikkrejlerne XXIV (5:25)
Antikkrejlerne XXIV (5:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XXIV (3:25)
Antikkrejlerne XXIV (3:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XXIV (4:25)
Antikkrejlerne XXIV (4:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2
TVR

09:08  

Vilde vidunderlige dyr: En lille hval, der jager og leger
Vilde vidunderlige dyr: En lille hval, der jager og leger En lille hval er ude og jage fisk. Den spiser mange fisk, men den kan også finde på at lege lidt med fiskene, før den spiser dem. Den lille hval ligner lidt en delfin og så hedder den det samme, som et andet dyr, som nogle børn har som kæledyr derhjemme. Kan du gætte hvad hvalen hedder?

09:10  

Vilde vidunderlige dyr: Den lille sælunge
Vilde vidunderlige dyr: Den lille sælunge En lille nyfødt sælunge ligger inde på land. Den er slet ikke klar til at svømme ud i det kolde vand sammen med sin mor endnu. For dens pels er stadig hvid og blød. Men om få dage forlader moren sælungen, og så skal den klare sig selv.

09:20  

Hemmelige dyr: Bidemærkerne (6)
Hemmelige dyr: Bidemærkerne (6) Liva på 9 år har fundet nogle meget mærkelige grene i en park ved sin skole. Noget med meget skarpe tænder har spist spidsen af grenene. Derfor har hun bedt Isabel om at komme til Århus for at finde ud af, hvad det mon kan være for et hemmeligt dyr, der spiser af buskene i parken.

09:30  

MikroMakkerne - Edderkopper
MikroMakkerne - Edderkopper MikroMakkerne ruller trækvognen ud og går på krible krable jagt. I dag kigger Amina og Abdallah nærmere på de spændende edderkopper, som gemmer sig i husets mørke kroge. De undersøger, hvordan en edderkop jager og oplever jagten på egen krop!

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Stegosaurus var en langsom dinosaur. Derfor var det svært at slippe ud af truende situationer, så i stedet måtte Stegosaurus blive på stedet og forsvare sig. Men hvordan gjorde den?

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Giganotosaurus havde små savtænder på hver tand. Nogle tænder var på størrelse med en banan. Og Giganotosaurus hjerne havde faktisk form som en banan.

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Velociraptor betyder "hurtig tyv", og den var virkelig virkelig hurtigt til at springe. Og Velociraptor havde en stor skarp klo. Kloen kunne foldes ud, som en foldekniv, når det var nødvendigt at bruge den.

09:45  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:55  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:00  

Alices eventyr
Alices eventyr

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:10  

Hemmelige dyr: De smadrede muslinger
Hemmelige dyr: De smadrede muslinger Fleur på 6 år har fundet nogle smadrede blåmuslinger, men de lå langt fra havet. Derfor har hun bedt Isabel komme til København for at hjælpe med at finde ud af, hvad det er for et hemmeligt dyr, der har spist muslingerne og smidt skallerne.

10:25  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at påfuglen kan danse? Se med når Kristian og Katrine råber om kap med påfugle, og se om det lykkes han-påfuglen Poli-Tim at blive kæreste med hun-påfuglen Rosamynde.

11:00  

Motor Mille og Børnebanden (7)
Motor Mille og Børnebanden (7) Den Sure Mand på havnen har taget isbutikken og lavet det om til en fiskebutik. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få isbutikken tilbage.

11:20  

Skæg med tal
Skæg med tal Hr. Skæg leger med tal og han har fundet ud af, at han gerne vil være ishockeyspiller. Han har skaffet det meste udstyr, og han kan ikke huske, hvad det er han mangler. Heldigvis har Regitze åbent i hendes alt-muligt-butik, så hun hjælper ham. Bagefter besøger Hr. Skæg den hemmelig børnerestaurant "6", hvor der serveres svensk pølseret ude i solen. Hr. Skæg og børnene tæller løs, og har det altid skægt med tal. www.dr.dk/oline

11:45  

Vilde venner III (5)
Vilde venner III (5) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Moses og Olivia, der har vagten i klubhuset. De skal lave et trygt hjem til tre hjemløse rotter, et fasanbur skal rengøres og friskes op og de skal hjælpe en forvirret strandskade på en parkeringsplads.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Bonderøven 2019 (9:16) - Portbue og stik
Bonderøven 2019 (9:16) - Portbue og stik I efterårssæsonens første program viser Frank hvordan det bugner med afgrøder i køkkenhaven. Kastaniegårdens store stald skal rives ned, men den ene ende skal bevares og murværket skal udstyres med et såkaldt stik - en buet åbning hvor porten skal sidde. Det kræver en træskabelon før murerarbejdet kan begynde. Marken skal også gøres klar til vinterrapsen, så Johan og Alma må hjælpe Frank med at fjerne skræpper.

12:15  

Bonderøven 2019 (8:8)
Bonderøven 2019 (8:8) Der er fuld gang i Kastaniegården, hvor køerne skal være prøvekaniner for Franks nye elhegn, der drives af solceller. Portene til kalbrænderskuret får et smart lukkesystem, og moskusanden kaster sin kærlighed på sine nyklækkede, dunede ællinger.

13:00  

Nak & Æd - en hvidhalet hjort i Finland (8:8)
Nak & Æd - en hvidhalet hjort i Finland (8:8) Sæson 3 (2012). Det er blevet november, og Jørgen og Nikolaj er taget til Finland. De skal nemlig på jagt efter den hvidhalede hjort, som finnerne hentede hjem helt ovre fra USA i 30'erne og 40'erne. Men man skal både være ekstremt stille og tålmodig, og det kan vise sig at blive en udfordring for de to venner. Der er selvfølgelig også et alternativ, hvis de ikke får en hjort - denne gang er det et helt elghoved. Sendt første gang 17.12.12

13:00  

Nak & Æd - en skovfugl i Sverige (7:8)
Nak & Æd - en skovfugl i Sverige (7:8) Sæson 3 (2012). Det er oktober, og bladene er begyndt at blive gule. Jørgen og Nikolaj er kørt langt op i den svenske ødemark for at gå på jagt efter skovfugle. Der er chancer for både tjur, urfugl og hjerpe, som alle passer glimrende til Nikolajs gryder. Så er spørgsmålet bare, om Nikolaj kan være stille, og om Jørgen kan ramme. Sendt første gang 10.12.12

13:00  

Nak & Æd - en rype i Norge (6:8)
Nak & Æd - en rype i Norge (6:8) Sæson 3 (2012). Det er blevet september, og efterårets jagtsæson er startet. Også i Norge hvor rypejagten er gået ind. Jørgen og Nikolaj er derfor taget til Grautheller i det sydlige Norge, for at prøve at få ram på en. Men det er svært at få øje på fuglene i de store fjelde, så heldigvis får de hjælp af en af landets bedste rypehunde - og dens ejer. Sendt første gang 03.12.12

13:43  

Bonderøven - Båd
Bonderøven - Båd Et kort udklip - hvor Bonderøven færdiggør sin hjemmelavede båd.

13:50  

I hus til halsen IX - Blåhøj
I hus til halsen IX - Blåhøj Lisbeth (39) købte i 2007 huset I Blåhøj sammen med sin eksmand, Christian. Nu var huset fundet, hvor deres børn skulle vokse op - en sand kernefamilie. Det gik som smurt de første år, indtil Christian røg i fængsel. Nu står Lisbeth med et hus på over 200 kvadratmeter, dobbelte boligudgifter og to børn. Med hjælp fra alt hvad der kan trækkes på i Blåhøj, arbejder ejendomsmægler Line Franck og designer Søren Vester med at rydde op i Lisbeths gamle minder og gøre huset klar til en ny familie.

14:50  

Kender Du Typen? 2015 (2)
Kender Du Typen? 2015 (2) Loftet slår revner hos underboen på grund af alle de bøger, hovedpersonen i dagens udgave af Kender Du Typen? har placeret i sit hjem. Underboen tager det dog med et smil, for hovedpersonen har til gengæld lovet at tage ham med til regnskoven i Amazonas for at se papegøjer og kvælerslanger. Livsstilseksperterne Flemming Møldrup og Anne Glad må nøjes med at komme i nærkontakt med en støvsugerrobot, når de skal regne ud hvilken kendt dansker, de besøger. Vært: Mads Steffensen

DR2

12:00  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

12:05  

Sovedyr på eventyr II (5) - Kaninsoldaten og Prinsesse Sangskat
Sovedyr på eventyr II (5) - Kaninsoldaten og Prinsesse Sangskat Rosa besøger Isa og de finder sammen på et eventyr om Isas sovedyr Stampe. Han er en kanin med soldateruniform og en flot tromme. I eventyret bliver han til en livvagt på slottet i landet Stilleland. Her har Kong Søvnløs bestemt, at alle skal være helt stille, fordi han ikke har kunne sove i 100 år. Men Stampe er så glad for at tromme, at han ikke kan lade være. Hans trommespil tilkalder Prinsesse Sangskat og sammen spiller og synger de, selvom de ikke må. Spørgsmålet er, hvad kong Søvnløs siger til musikken, og om han nogen sinde falder i søvn?

12:25  

Ramajetterne III (1)
Ramajetterne III (1) Amors pil har ramt Finn Falk, der er blevet forelsket i Hanne Riffel. Finn Falk byder hende op til dans og romantisk middag. Daten går dog ikke helt som planlagt.

12:44  

John Dillermand (3)
John Dillermand (3) John vælter uheldigvis Oldemors fine vase med sin diller, og må derfor ud og finde sig et arbejde, så han kan købe hende en ny vase. Men det er svært at finde det perfekte job, når man har verdens længste diller og mon ikke John kommer galt afsted med dilleren, eller, måske er der musik i den?

12:50  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det blevet semifinaletid i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I dagens løb kører de flotte fyre fra Farfars Drenge imod de seje tøser fra Landsbytosserne. Der bliver kamp til stregen, når de to hold skal ned ad Striben, ud på Specialbanen i et forladt parkeringshus og - ikke mindst - tre gange rundt på Ramasjang Rally Ringen. Hvilket hold er hurtigst og kvalificerer sig til årets finale?

12:55  

John Dillermand (8)
John Dillermand (8) John vil så gerne være god til at snitte i træ. Men hans diller kommer på tværs. Det gør den også når han skal slå telt op, binde knob og finde vej i skoven. Men heldigvis kan dilleren også være den bedste hjælp når det går helt galt. Har du måske nogen sinde set en kængurustylte der kan hoppe op over skoven? Det kan John - med dilleren.

12:55  

John Dillermand (7)
John Dillermand (7) I Zoo kommer John lidt uheldigt til at stjæle en is, med dilleren. Det bliver starten på et værre kaos med en løve på fri fod. Og John må både kæmpe med løven og senere måle sig med slangen. Når dilleren får ham i problemer, må han rydde op og redde situationen, for sådan er John Dillermand.

12:55  

John Dillermand (5)
John Dillermand (5) John får et gevær af Oldemor, og bliver bedt om at gå ud og skyde deres aftensmad - allerhelst en fasan. Verdens længste diller og et gevær er dømt til at gå galt, og sjovt nok kommer John da også hjem med en pizza og en gennemskudt diller.

13:15  

Op og Hop II (9)
Op og Hop II (9) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse, kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. I dag med Rasmus, der laver rumgymnastik.

13:30  

Monster Buster
Monster Buster Alexander er rigtig træt af det dumme fantasi-monster, der gemmer sig under hans seng. Heldigvis kommer MonsterBuster Jacinta og hjælper ham med at buste det. Selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man nemlig godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at buste dem væk.

13:45  

Superhelten Sprinter Galore (15)
Superhelten Sprinter Galore (15) Bum skruer op for sine planer om at ødelægge planeten, og inspireret af Bhilka-diamanten opfinder han et våben, der kan lave alting til diamant. På den måde kan han både ødelægge alt OG blive rig. Heldigvis er superhelten Sprinter dog ikke så nem at lave om ...

13:50  

Oda Omvendt II (6)
Oda Omvendt II (6) Oda Omvendt smider Balder ud hjemmefra - så nu må han sove nede i børnehaven. Balder bliver sur på Stine over, at hun laver papmaché i mere end 30 sekunder, og da Stines fædre slet ikke vil lytte til Balders snak om tidseffektivisering, hurtig-zapper Balder dem. Oda Omvendt laver en tidslomme med børnetid til Stine og hendes fædre - men Balder står klar med hurtig-zapperen.

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (21)
Superhelten Sprinter Galore (21) Den snedige skurk Cleopatra har lokket den ellers så generte Skyhval ned til Bakkeby, så hun kan indhylle byen i tåge og snuppe Sprinter. Desværre for hende og heldigvis for Bakkeby, skal der mere til at narre en ægte superhelt ...

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (17)
Superhelten Sprinter Galore (17) Inspireret af planeten Jorden arrangerer Basker et stort bytte-loppemarked i Bakkeby. Det er en stor succes - lige indtil Cleopatra dukker op og bytter sig til en maskine, som hun vil bruge til at fange Sprinter ...

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (22)
Superhelten Sprinter Galore (22) Hvis der er nogen, der kan regne den ud, så er det skurken Diktathor; ved hjælp af Bhilkha-pointene får han sat alle i Bakkeby i dyb gæld, så han selv har magten over dem - den eneste, han ikke lige har kalkuleret med, er superhelten Sprinter.

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (23)
Superhelten Sprinter Galore (23) Det er hårdt at være den eneste superhelt, og i et forsøg på at fordele arbejdet på flere, laver Sprinter en skole, der skal uddanne flere helte. Da skurkene pludselig melder sig på banen, må eleverne dog til en meget tidlig eksamen ...

14:00  

Onkel Rejes sørøvershow II (15)
Onkel Rejes sørøvershow II (15) Dr. John er blevet taget til fange af en dame, der vil koge ham om til silikone-babser så store som vandmeloner. Onkel Reje kan ikke finde Brille og må helt alene kaste sig ud i en actionfyldt mission for at opklare mysteriet. Det involverer bl.a. æggesnaps, en vaskeægte slots-drage og et verdensrekordforsøg af Turbo Torben. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (18)
Superhelten Sprinter Galore (18) Leo vil så gerne have et kæledyr, så i mangel af bedre giver Sprinter hende Pesto; en lille kugle, som han har trillet ud af sin egen pels. Desværre dukker DiktaThor op og vil have fingre i Pesto også, og desværre viser det sig at være sværere end som så at have kæledyr.

14:15  

Motor Mille og Børnebanden (10)
Motor Mille og Børnebanden (10) Den sure mand har sprættet sovedyr op og bruger dem som sutsko. Han er sikker på, at Motor Mille og Børnebanden ikke kan finde resten af de stjålne sovedyr, for han har gemt dem i et hemmeligt skab. Men han er slet ikke så klog, som han selv tror.

14:35  

Kika og Bob (20)
Kika og Bob (20) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

14:50  

Remy og Boo
Remy og Boo

DR1

17:05  

Jordemoderen IV (6:10)
Jordemoderen IV (6:10) Engelsk dramaserie fra 2015. (Call the Midwife) Londons East End, omkring 1960. Med tilknytning til et nonnekloster hjælper en gruppe jordemødre, sygeplejersker og nonner den fattige bydels gravide kvinder.

DR2

17:30  

Vi kæmper for at overleve (7:8)
Vi kæmper for at overleve (7:8) Peter og Melissa er gået fra hinanden aftenen inden terapisessionen og skal nu mødes for første gang siden bruddet. Jette Simon guider dem igennem bruddet, så de kan beholde respekten for sig selv og hinanden. Jette skal desuden hjælpe Ann og Emil med deres skrantende sexliv, og Stine og Jesper kæmper med irritation og vrede i deres forhold.

TVR

15:00  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:10  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:25  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:30  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:35  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:40  

Peter Pedal
Peter Pedal

15:55  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

16:05  

Dino-ranchen II
Dino-ranchen II Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.

16:20  

Karlas Fantalastiske Klasse - Ib får familie
Karlas Fantalastiske Klasse - Ib får familie Ib føler sig ensom. Så da Karla finder en lille sød fugl, siger hun, at den kan være hans familie. Men det er ikke al familie, der er lige god.

16:30  

Paw Patrol VII
Paw Patrol VII Vovserne stopper et skrot-monster + Vovserne redder hvalerne

16:50  

Motor Mille på maskintur (4)
Motor Mille på maskintur (4) Motor Mille elsker fart og store maskiner, og hun kan betjene mange af dem. Men da gadens børn spørger, om hun også kan sejle en speedbåd, er hun nødt til at sige, at hun aldrig har lært det, og at hun med det samme vil tage ud for at finde ud af, hvordan man gør. Det viser sig, at for at kunne sejle med høj fart, er man nødt til først at øve sig langsomt og i 8-taller.

17:10  

Det store Ramasjang Mysterie (2)
Det store Ramasjang Mysterie (2) My følger det spor, hun fandt i Kristians hus, alt imens skurkene fra Ramasjang forsøger at snyde sig ind på Ramasjang sendestation. Mon det er dem, der har taget Kristian til fange? Og hvad skal der til for, at Frede vil hjælpe med at opklare Kristians forsvinden?

17:20  

Mission Valhalla (3)
Mission Valhalla (3) Skjaldemjøden er væk! Den guddommelige drik, der gør guderne i stand til at synge og skrive sang så smukke og skønne, at man tror det er løgn. Kærlighedsgudinden Freja er ulykkelig, for hun elsker at synge og optræde! Sammen med den modige, jordiske heltinde Sifka drager hun ud for at skaffe den magiske mjød tilbage. For Valhalla!

17:40  

Babylons stol (3)
Babylons stol (3) Falke vil gerne spille videre på Babylons stol, men Karl Otto er bange for, at de andre vil opdage det, og snart begynder Rosa også at få mistanke. Men bare ét enkelt spil mere er vel okay?

17:50  

F for får V (1)
F for får V (1)

17:55  

John Dillermand (10)
John Dillermand (10) John leger politibetjent med dilleren, men magten stiger John til hovedet, og snart er han selv bag tremmer, og en vaskeægte tyveknægt er på fri fod i byen.

17:55  

John Dillermand (9)
John Dillermand (9) John skal spille koncert, men han har slet ikke øvet sig, og det er meget pinligt. Heldigvis er dilleren meget musikalsk, når den kommer i nærheden af instrumenter.

17:55  

John Dillermand (8)
John Dillermand (8) Johns diller går i fælden. Musefælden. Og ikke bare én men mange! John ofrer sig nemlig for at redde byens mus, men det er ikke uden smerte.

DR1

18:00  

Krigens døgn
Krigens døgn Forstå krigen mellem Ukraine og Rusland helt ned i detaljen. Med udgangspunkt i den seneste uges begivenheder zoomer Kim Bildsøe Lassen og Danmarks førende eksperter ind på krigens afgørende elementer.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:00  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Kender Du Typen? - Med hund og rygende pistol
Kender Du Typen? - Med hund og rygende pistol Hvem er det, der åbenhjertigt fortæller, at hans og kærestens sammenbragte hund har ødelagt deres sexliv? Ejerlejligheden på Frederiksberg er fyldt med kunst, køkkengadgets og mærkevaretøj, der får livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Jacob Holst Mouritzen ud på glatis, når de skal regne ud, hvem den kendte hovedperson er. Vært Tobias Hansen

20:30  

Løvens hule - velkommen til virkeligheden
Løvens hule - velkommen til virkeligheden Jesper Buch har investeret en halv million kroner i en ultralyds-renser til glassugerør. Men kan de to opfindere af glassugerørs-renseren også sælge den? I virksomheden Selvtid forsøger Helena og Sofie at bevise, at man kan lave en abonnementsforretning ud af akvarel-maling.

DR2

18:05  

Fantastiske Forvandlinger III - Danmark I (1:6)
Fantastiske Forvandlinger III - Danmark I (1:6) Tag med arkitekt og designer Ane Cortzen, når hun i en ny sæson besøger nogle af verdens mest fantastiske arkitektoniske forvandlinger. Helsingør er forvandlet fra værftsby til kulturby, mens Odenses fortid som tekstilmekka ligeledes har banet vejen for dens kulturelle fremtid. På Borreby ved Skælskør har en ny generation taget over, og så er to Københavnske kirker blevet afkristnet og er genopstået med helt nye funktioner.

18:50  

Hvad siger din stil? - Du må ikke se rig ud i 2010'erne
Hvad siger din stil? - Du må ikke se rig ud i 2010'erne Vi er på besøg hos Jonas For Fanden, som udover at være et ikon i 2010'erne stadig har en stil, som er meget inspireret af 2010'er moden. Men er vi alle sammen det? Hvorfor havde vi den stil? Og hvad betyder normcore egentlig?

19:20  

Windsor-dynastiet: Sandheden om det britiske kongehus (3:6)
Windsor-dynastiet: Sandheden om det britiske kongehus (3:6) Amerikansk dokumentarserie fra 2020. (Dynasties: The Windsors) Da kong George VI dør, bliver den 25-årige prinsesse Elizabeth regent. Nu hviler kongehusets fremtid på hendes skuldre. Men skandalerne omkring hendes søster Margaret truer med at gøre en ende på Elizabeths regeringstid, næsten før den er begyndt.

20:05  

Apokalypsen - Hitler angriber mod vest (1:2)
Apokalypsen - Hitler angriber mod vest (1:2) Fransk dokumentarserie fra 2021. (Apocalypse: Hitler attaque à l'Ouest) Juli 1940. Adolf Hitler bliver fejret i Berlin. Med en ekstrem voldsom blitzkrig har nazisterne invaderet Belgien og Holland på 18 dage og Frankrig på blot 45 dage. Nazisterne har gjort brug af Pervitin, et metamfetamin, der holder dem vågne. Den nazistiske apokalypse spreder sig til Den engelske kanal, Storbritanniens sidste bastion. I Dunkerque er over 300.000 britiske soldater omringet. Kan Winston Churchill redde dem?

TVR

18:00  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:15  

Petronix
Petronix Takket være hr. Pine har Prinsesse Ranedyr fået et nyt stykke legetøj, og inspireret af Jias pianofon kan det fuldstændigt efterligne alle dyrs lyde, ja selv menneskelige stemmer! Prinsessen bruger det til at lokke vores helte til og adskille dem fra deres kæledyr, så hun kan fange Paul-E! Prinsessen glæder sig til at sætte ham i bur og lære ham adskillige komplimenter og hyldester, som Paul-E skal gentage for hende igen og igen og igen...

18:25  

Svampebob Firkant VIII (1)
Svampebob Firkant VIII (1) Ulykker sker + Den anden Patrick

18:50  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:10  

Vilde Kræ II
Vilde Kræ II

19:30  

Mesterlige monsterbørn
Mesterlige monsterbørn I kampen mod en livsfarlig "Manticore", forærer Arthur Ernst en særlig medaljon, der ifølge myten skulle give bæreren uanede kræfter.

19:40  

Den gule yeti
Den gule yeti

19:55  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

Med livet i hænderne: Hjertet i kassen
Med livet i hænderne: Hjertet i kassen Et fly er på vej mod Danmark med en særlig fragt. I en kasse ligger et bankende hjerte, der skal give en kvinde på Rigshospitalet et helt nyt liv.

21:55  

Beck: Gunvald
Beck: Gunvald Svensk krimi fra 2015. (Beck - Gunvald) En journalist findes mishandlet til døde i sit hjem. Nogle fingeraftryk, der tilhører en berygtet inkassator, fanger Martin Becks opmærksomhed. Men sagen tager en chokerende drejning, og pludselig står den erfarne politimand og hans kolleger over for deres hidtil største udfordring. Martin Beck: Peter Haber. Gunvald Larsson: Mikael Persbrandt.

23:25  

Next Level Chef II (3:15) Luksussandwich fra bunden
Next Level Chef II (3:15) Luksussandwich fra bunden Amerikansk madserie fra 2023. (Next Level Chef) Et hold flytter op til top-køkkenet med alle de fede køkkenmaskiner, og et andet hold må nøjes med kælderen. De skal alle lave en helt exceptionel sandwich, så det gælder om at få fat på de ypperste ingredienser. Hvem undgår at blive sendt hjem?

DR2

21:00  

Et sted, to verdener (1:6) Fabrikken, 1910
Et sted, to verdener (1:6) Fabrikken, 1910 Vi er i Brede, hvor der i 1910 er en stor klædefabrik. Det er langt ude på landet, men også et moderne industrisamfund. Både fabrikanten og arbejderne bor omkring fabrikken, men de lever under vidt forskellige kår. Børn og voksne fra arbejderboligerne arbejder mange timer hver dag ved de store maskiner, også om lørdagen. Mens fabrikantens familie sjældent eller aldrig sætter deres ben på fabrikken. Det er ét sted, men to verdener. Liv Thomsen fortæller om det ulige Danmark, der hersker langt op i det tyvende århundrede.

21:30  

Sladderhistorie - Dyneløft på borgen
Sladderhistorie - Dyneløft på borgen Var Stauning en større gris end Jens Otto Krag? Hvordan lykkedes det Lars Barfoed at vælge mellem konen og elskerinden? Og hvad er der med Lone Dybkjær, Poul Nyrup Rasmussen og Luciano Pavarotti?

22:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

22:40  

Topnazistens tilståelse (3:3)
Topnazistens tilståelse (3:3) Amerikansk dokumentarserie fra 2022. (The Devil's Confession: The Lost Eichmann Tapes) Den israelske statsanklager Gideon Hausner sætter alt ind på at finde Willem Sassens forsvundne optagelser af Adolf Eichmann. Han vil bevise, at Eichmann er arkitekten bag den "Endelige løsning på det jødiske spørgsmål." Men efterforskningen begynder at afsløre andre hemmeligheder, der går mod den vesttyske regerings interesser - og derfor også mod Israels regerings.

23:35  

Krigens døgn
Krigens døgn Forstå krigen mellem Ukraine og Rusland helt ned i detaljen. Med udgangspunkt i den seneste uges begivenheder zoomer Kim Bildsøe Lassen og Danmarks førende eksperter ind på krigens afgørende elementer.

TVR
DR1

00:10  

OBS
OBS OBS - Oplysning til Borgerne om Samfundet Fuglene synger om fuldkorn. Dansk råd for genoplivning. Demens om det nationale demenssymbol.

00:11  

Kommissær George Gently (24)
Kommissær George Gently (24) Engelsk krimiserie fra 2017. (Inspector George Gently) George Gently genåbner en otte år gammel drabssag. Det er en kontroversiel beslutning, der sender den stædige politimand på kollisionskurs med både politiets ledelse og kriminaloverbetjent Bacchus. Bacchus var i sin tid med til at efterforske sagen, men først nu er liget blevet fundet. Kvinden, der blev dømt for drabet, var ofrets hustru. Blev hun udsat for et justitsmord? George Gently: Martin Shaw. John Bacchus: Lee Ingleby.

01:40  

Berygtet
Berygtet Amerikansk autentisk drama fra 2006. (Infamous) I 1959 rejser Truman Capote til Kansas for at skrive en bog om det brutale mord på en hel familie. Den feterede forfatter udvikler et nært forhold til den ene af morderne. Samtidig kan han kun få den perfekte slutning på sin bog, hvis morderne bliver henrettet. Bogen, den dokumentariske roman 'Med koldt blod', bliver et mesterværk, men de personlige omkostninger for den berømte forfatter bliver store. Medvirkende: Toby Jones, Daniel Craig, Sandra Bullock m.fl. Instruktion: Douglas McGrath.

03:35  

Antikkrejlerne XXIV (1:25)
Antikkrejlerne XXIV (1:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

03:40  

Antikkrejlerne XXIV (2:25)
Antikkrejlerne XXIV (2:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2

00:05  

Folkedrabet på romaerne (2:6)
Folkedrabet på romaerne (2:6) Svensk dokumentarserie fra 2022. (Den romska förintelsen) Lægen Josef Mengele udførte forfærdelige eksperimenter på især tvillingebørn i koncentrationslejren Auschwitz-Birkenau. Rita Prigomore blev født under 2. verdenskrig og blev sammen med sin tvillingesøster udsat for medicinske eksperimenter af nazisterne, men overlevede. Miritza Lundberg er en velkendt musiker i Finland. Hun vil vide, hvorfor Mengele valgte romabørnene. Hun møder Rita, som både giver frygtelige svar og et vigtig vidnesbyrd.

00:35  

Kampen for kvinders valgret i USA (3:4)
Kampen for kvinders valgret i USA (3:4) Amerikansk dokumentarserie fra 2020. (The Vote) Den amerikanske kvinderetsbevægelse har kæmpet for valgret i årtier - men uden megen succes. Derfor danner Alice Paul den militante gruppe National Woman's Party (NWP). NWP anvender mere radikale propagandametoder for at få vedtaget et ændringsforslag, der giver kvinder valgret på lige fod med mænd.

01:30  

Marilyn Monroe - Mere end et sexsymbol (1:4) Starletten
Marilyn Monroe - Mere end et sexsymbol (1:4) Starletten Amerikansk dokumentarserie fra 2022. (Reframed: Marilyn Monroe) Trods en hård barndom drømmer den unge Norma Jeane om at blive filmstjerne. Hun arbejder hårdt for at fremme sin karriere, og skifter navn til Marilyn Monroe. Men da hun afslår mediemogulen Harry Cohns tilnærmelser, bliver hendes kontrakt hos Columbia Pictures ikke fornyet. Fire år senere, i 1952, skriver hun sammen med journalisten Florabel Muir artiklen "Ulve, jeg har kendt" - og advarer andre kvinder om "ulvene" i branchen.

TVR

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, SKANDERBORG.info. Alle rettigheder forbeholdes.
0830055144