Skanderborg
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 26. marts 2023

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 26. marts 2023

DR1

05:15  

Gift ved første blik USA XI (10:21)
Gift ved første blik USA XI (10:21) De fem par har været gift i to uger. De er flyttet sammen og er ved at tilpasse sig en hverdag som mand og kone. Nu søger de råd og støtte fra deres venner og familier, som de ikke har set siden, de giftede sig med en komplet fremmed.

06:35  

Gift ved første blik USA XI (11:21)
Gift ved første blik USA XI (11:21) Om seks uger skal de fem nygifte par beslutte, om de vil blive sammen eller lade sig skille. De er begyndt at udforske, hvordan de kan vokse i kærlighed og blotte deres hjerter. Hvad styrker deres ægteskaber og hvad afsporer dem?

08:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

08:10  

Kriminalkommissær Barnaby XIII (6)
Kriminalkommissær Barnaby XIII (6) Engelsk krimiserie fra 2010. (Midsomer Murders) "Boksningens ædle kunst". Bokseren John Kinsella vender hjem til Midsomer som nybagt verdensmester. Her skal han være med til at fejre 150-årsdagen for den første kamp om verdensmesterskabet i boksning nogensinde - den fandt nemlig sted i Midsomer. Men inden festlighederne overhovedet er kommet i gang, sker der et mord. Det bliver en sag for Barnaby og hans assistent Jones. Barnaby: John Nettles. Jones: Jason Hughes. Joyce Barnaby: Jason Wymark. Instruktion: Richard Holthouse.

DR2

05:00  

Ondskaben i os II (3:6)
Ondskaben i os II (3:6) Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (The Devil You Know: New Age Alien Agenda) Da liget af den 22-årige Kelly Pingilley bliver fundet på en mark, står det klart, at Steve ikke er Sherrys eneste offer.

05:40  

Ondskaben i os II (4:6)
Ondskaben i os II (4:6) Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (The Devil You Know: New Age Alien Agenda) "Kom ikke på tværs af mig, folkens. Prøver man på at ramme mig, så dør man." To dødsofre er nu forbundet til Sherrys sekt, men hvem er hun i virkeligheden? En at sektens tidligere følgere tager os med helt ind i sindet på sektlederen.

05:55  

Storbritannien på sultegrænsen (2:3): Far er i gæld til halsen
Storbritannien på sultegrænsen (2:3): Far er i gæld til halsen Britisk dokumentarserie fra 2019. (Broke) Tyrone blev smidt ud hjemmefra som 16-årig. I England kan man først få boligydelse, når man er 18, så Tyrone har ikke råd til en bolig. Angelica studerer hele dagen og har rengøringsarbejde om natten. Da hun bad om lønforhøjelse blev hun fyret. Vi følger en række britiske familier, der kæmper en daglig kamp for at få økonomien til at hænge sammen.

06:25  

Ondskaben i os II (5:6)
Ondskaben i os II (5:6) Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (The Devil You Know: New Age Alien Agenda) Barbara er blevet stillet for retten. Samtidig prøver Sherry at bruge mordet på Steve til at få flere tilhængere. En ekspert i skydevåben og ballistik viser, hvordan Steve muligvis kan have skudt sig selv.

06:55  

Storbritannien på sultegrænsen (3:3): Dobbeltjob for at overleve
Storbritannien på sultegrænsen (3:3): Dobbeltjob for at overleve Britisk dokumentarserie fra 2019. (Broke) Lorraine er sygeplejerske og har ikke fået lønforhøjelse i otte år. Med inflation og højere leveomkostninger har hun 1000 pund mindre efter skat, end hun havde i 2010. Og Eryl er tvunget til at forlade sin familie i Wales for at søge arbejde i Liverpool. To huslejer tærer hårdt på den smule, hun tjener som løsarbejder, og for at skaffe lidt ekstra penge, samler hun løv i rundkørsler til at lave julekranse. Vi følger en række britiske familier, der kæmper en daglig kamp for at få økonomien til at hænge sammen.

07:05  

Ondskaben i os II (6:6)
Ondskaben i os II (6:6) Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (The Devil You Know: New Age Alien Agenda) Sherry Shriner dør af et hjerteanfald i 2018, men de teorier og idéer, som hun promoverede, er stadig i omløb - og hendes følgere holder fortsat fast i deres overbevisning.

08:00  

Nyheder fra Grønland
Nyheder fra Grønland Få de seneste nyheder fra Grønland serveret på dansk.

08:30  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:16  

Hunden Ib - går lidt væk
Hunden Ib - går lidt væk

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Rosa fra Rouladegade III (2)
Rosa fra Rouladegade III (2) Agnes på fem år kommer forbi Rosas hus og hjælper Rosa med at synge godnatsange om kager for sovedyrene. Men hun er også kommet for at få Rosas hjælpe til at bage en overraskelseskage til sin søde og skøre violinlærer, Alexander. Forklædt som gartnere sniger de sig ind i Alexanders lejlighed for at finde ud af, hvad kagen skal smage af, og hvordan den skal se ud. Og Agnes giver Rosa sin første violintime - og det er godt, for de skal nemlig spille koncert.

05:55  

Luk op Luk i - TRIST
Luk op Luk i - TRIST Hvad har gjort Katrine ked af det? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være ked af det.

06:15  

Ernest & Celestine (26)
Ernest & Celestine (26)

06:30  

Sarah og And (35)
Sarah og And (35)

06:35  

Beccas venner
Beccas venner

06:50  

Motor Mille på maskintur (6)
Motor Mille på maskintur (6) Motor Mille elsker store maskiner. Også dem der kan flyve. Men hun er nødt til at indrømme overfor gadens børn, at hun aldrig har lært at flyve en helkopter. Så hun aftaler med dem at lære det på en dag, så hun kan leve op til sit navn. Men hvordan får man egentlig en helikopter op i luften? Og hvordan styrer man den?

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Simon III
Simon III

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Sikke et cirkus
Sikke et cirkus Dansk spillefilm fra 2017. Cirkusbarnet Ramona elsker cirkuslivet og sin usædvanlige cirkusfamilie. Men et spor i sneen og en række mystiske hændelser forstyrrer hendes verdensorden. Nogen holder øje med hende. Men hvorfor? Samtidig opfører hendes far, Cirkusdirektøren Kaj, sig meget underligt, så da Cirkus Suverænum truer med at overtage alle cirkuskunderne, må cirkusvennerne Onkel Reje, Rosa, Hr. Skæg og alle de andre hjælpe Ramona. Manuskript og instruktion: Lotte Svendsen. Produktion: Asta Film.

08:40  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:55  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:40  

Beppes smagsrejse (2:4)
Beppes smagsrejse (2:4) Svensk madserie fra 2018. (Beppes smakresa) Beppe Starbrink møder brødrene Bengt-Johnny Johansson og Jan-Anders Jarebrand, som laver delikatesser af birkesaft.

09:50  

Explainer - Sådan føles det at vente på nye organer
Explainer - Sådan føles det at vente på nye organer Camilla har fået transplanteret tre organer. To gange. I årevis var hendes liv sat på pause, mens hun ventede på de rette donororganer. Det samme gør hundredvis af danskere hvert år. Og nu debatteres det, om det danske donorsystem skal ændres.

10:00  

Til gudstjeneste: Vi har alle en mor - Sanne Søndergaard
Til gudstjeneste: Vi har alle en mor - Sanne Søndergaard Moderskabet fylder for os alle, hvad enten vi selv har børn eller ej - for alle har en mor. På godt og på ondt. Dagens gudstjeneste handler om Maria Bebudelse - dagen, hvor Jomfru Maria får at vide, at hun skal være mor til Jesus. Og med som gæst er komiker, forfatter, datter og bonusmor Sanne Søndergaard. Vært: Sofie Østergaard.

11:00  

Paraplymordet - Historien om Agent Piccadilly (2:3)
Paraplymordet - Historien om Agent Piccadilly (2:3) Den danske statsborger viser sig at være en af de største spionsager i danmarkshistorien. I næsten 20 år opererer han fra sin base i København som agent Piccadilly. Han rejser frem og tilbage til England forud for paraplymordet, og ingen mistænker ham for at være involveret. Spørgsmålet er naturligvis også: Hvad har han ellers lavet i København som spion i alle disse år?

DR2
TVR

09:05  

Landet for længe siden
Landet for længe siden Amerikansk tegnefilm med dansk tale. Følg med Lillefod og de andre dinosaurusser på eventyr for millioner af år siden - længe før menneskene, da kæmpeøglerne og deres børn befolkede vores jord!

09:30  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

09:55  

Peberbanden
Peberbanden

10:25  

Kasper og Sofie II (3)
Kasper og Sofie II (3) En tryllekunstner på besøg i børnehaven. Kasper bliver fascineret af tricksene, og han vil gerne lære et selv. Men magiske tricks kræver masser af træning og tålmodighed. Vil det lykkes Kasper og Sofie at lære tricks, som de kan vise til deres familier?

10:40  

Kasper og Sofie II (4)
Kasper og Sofie II (4) Kasper og Sofie leger spøgelser og monstre i børnehaven. Randi fortæller uhyggelige spøgelseshistorier, som hendes far fortalte hende, da hun var lille. Kasper tænker over, hvorfor nogle godt kan lide at blive skræmt. Sofie tror ikke, hun er let at skræmme, så da Kasper overnatter hos hende, vil hun gerne have, at Maria fortæller dem en spøgelseshistorie. Selvom de ved, at historien er opdigtet, bliver Kasper og Sofie lidt bange bagefter.

10:50  

Marie og Maria - og den mystiske fremmede (2)
Marie og Maria - og den mystiske fremmede (2)

11:05  

Stop!
Stop! Det er sengetid, men Maja er slet ikke træt. Hun prøver alle de tricks af, der findes, for at blive længere oppe, men far viser hverken nåde eller forståelse. Hun må tage drastiske midler i brug for at få ham til at forstå, hvordan det føles.

11:15  

Rabalder
Rabalder Kasper har fødselsdag, men vil ikke have gæster, så han kaster invitationerne i skraldespanden. Heldigvis har han en sød lillesøster, der redder dagen.

11:35  

Spookys
Spookys

11:55  

Pax' jordiske eventyr (10:10)
Pax' jordiske eventyr (10:10) Den skøre Pax lander på den fremmede planet Jorden og kæmper med Den sure dame om den forsvundne dame. Pax slider på løbebåndet, er skyld i overproduktion af mælk på fabrikken og bliver fanget i en indkøbsvogn. Vil hun på trods af alle forhindringer lykkes med at stråle sig tilbage til rumskibet med maskinen i behold?

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Den store juniorbagedyst - Ferie og sandslotte
Den store juniorbagedyst - Ferie og sandslotte Det er semifinaletid, og der kommer pres på juniorbagerne, når de skal bage og bygge deres egne sandslotte. I mesterværket kommer der gæster i teltet, og der skal tænkes kreativt, når deltagerne skal bage deres bedste ferieminder. De 4 bedste juniorbagere går videre til årets bagefinale.

13:00  

Alene i vildmarken (2:7)
Alene i vildmarken (2:7) Rasmus fra Esbjerg er begejstret over at gense de norske fjelde, men hvor er fiskene? Den tidligere soldat Birk har mere held og nyder godt af frisk rogn. Sanne er med for at vinde, men hun kæmper igen med at få gang i bålet. Spørgsmålet er, om det vil blive en kamp for hende at få varmen? Anna-Caroline, der denne gang er afsted uden en makker, udskyder fiskeriet. Spørgsmålet er, hvor længe kan hun blive ved med det.

14:02  

Explainer - Hvor farligt er TikTok?
Explainer - Hvor farligt er TikTok? Den kinesiskejede app TikTok er endnu engang endt i et stormvejr om datasikkerhed. I Danmark har Center for Cybersikkerhed anbefalet alle, der arbejder i staten at slette appen på deres arbejdstelefon - fordi de frygter, den kan blive brugt til kinesisk spionage. Men burde vi alle sammen slette TikTok? Og er TikTok farligt?

14:10  

Danskere i verden (2:6) - Latinamerika
Danskere i verden (2:6) - Latinamerika Stéphanie Surrugue rejser ned ad Argentinas floder og kæmper sig gennem tæt jungle for at finde det danske forsamlingshus Haabet i byen Eldorado - grundlagt af danske pionerer. Hun hægter sig på Anders Kjeldsen i Ecuador, som skal stå op imod narkokarteller for at kunne drive sine syv containerhavne. Og med hjælp fra en hund, et jagtgevær, en flaske stryknin samt et præstekostume, fortæller hun en brasilianer den utrolige historie om en dansk ostefabrikant, som lavede et vanvittigt forsvindingsnummer for over 100 år siden.

DR2

12:00  

Debatten: Fair finanslov?
Debatten: Fair finanslov? Selvom statskassen bugner med penge, har regeringen i dag præsenteret en såkaldt stram finanslov; på grund af inflationen skal staten bruge færre penge. Samtidig varsler regeringen, at store bededag kun er én af en række reformer. I aften spørger vi: Har SVM det rette projekt? Hør svaret fra blandt andre skatteminister Jeppe Bruus (S), Rasmus Jarlov fra Konservative og Radikales Samira Nawa. Vært: Clement Kjersgaard.

13:00  

Kærlighed i terapi (5:9)
Kærlighed i terapi (5:9) Amerikansk dokumentarserie fra 2022. (Couples Therapy) Josh afslører en barndomsoplevelse, der påvirker forholdet til Molly. Cyn og Yayas weekendtur bringer dem tættere sammen. Mens Ping får hjælp af Orna til at forstå sin uhensigtsmæssige adfærd.

13:00  

Kærlighed i terapi (6:9)
Kærlighed i terapi (6:9) Amerikansk dokumentarserie fra 2022. (Couples Therapy) Yayas nylige hæmningsløshed vækker Cyns interesse igen. Et heftigt skænderi mellem Indien og Dale tester deres bånd.

13:30  

Dansktoppens stjerner: Otto Brandenburg (3:4)
Dansktoppens stjerner: Otto Brandenburg (3:4) Han var den første rigtige rock-star i Danmark i 1960'erne. Han havde en bodyguard, der skulle holde fansene lidt på afstand, og flere hits, der er blevet evergreens.... Otto Brandenburg, gadedrengen fra Nørrebro, blev først pigernes yndling med "What do you want to make those eyes at me for" - og "To lys på et bord" - og senere blev han hele Danmarks Otto, med et repertoire, der både indeholdt Jazz, beat, børnesange, gospel og roller på film og teater; alt sammen udført med charme, nærvær og nerve uanset om han havde taget dødsruten rundt på Københavns værtshuse natten i forvejen - eller om han for tiden overnattede på en sofa hos en ven, på grund af pengenød. Som dansktop-kollega Ulla Pia siger i programmet "Han var jo Otto Brandenburg.... Hallo!!!"

14:00  

Til gudstjeneste: Vi har alle en mor - Sanne Søndergaard
Til gudstjeneste: Vi har alle en mor - Sanne Søndergaard Moderskabet fylder for os alle, hvad enten vi selv har børn eller ej - for alle har en mor. På godt og på ondt. Dagens gudstjeneste handler om Maria Bebudelse - dagen, hvor Jomfru Maria får at vide, at hun skal være mor til Jesus. Og med som gæst er komiker, forfatter, datter og bonusmor Sanne Søndergaard. Vært: Sofie Østergaard.

TVR

12:10  

Pax' jordiske eventyr II (1:10)
Pax' jordiske eventyr II (1:10) Ombord på Pax' rumskib er Den sure dame sporløst forsvundet. Maden forsvinder også hurtigt, og Pax bliver tvunget til at begive sig ud på dame-jagt. Desuden møder Pax sit livs kærlighed.

12:25  

Flaskepost fra Stillehavet (11)
Flaskepost fra Stillehavet (11)

12:40  

Hørmehunden
Hørmehunden

12:50  

Hørmehunden
Hørmehunden

13:05  

Hørmehunden
Hørmehunden

13:15  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:30  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:40  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (1)
Superhelten Sprinter Galore (1)

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (2)
Superhelten Sprinter Galore (2)

14:05  

Oda Omvendt II (1)
Oda Omvendt II (1) Christiane elsker at spille bold, men hendes stressede far har slet ikke tid til alt det boldspilleri, for der er så meget, de skal nå. Heldigvis bor Oda Omvendt lige i nærheden i sin store, orange hoppebold. Sammen får Christiane og Oda Omvendt med Odas nye tidszapper og en god portion børnetidsmagi sat en stopper for de voksnes tids-stresseri. Men så får Balder besøg fra det Allerhøjeste Sted.

14:15  

Onkel Rejes sørøvershow II (15)
Onkel Rejes sørøvershow II (15) Dr. John er blevet taget til fange af en dame, der vil koge ham om til silikone-babser så store som vandmeloner. Onkel Reje kan ikke finde Brille og må helt alene kaste sig ud i en actionfyldt mission for at opklare mysteriet. Det involverer bl.a. æggesnaps, en vaskeægte slots-drage og et verdensrekordforsøg af Turbo Torben. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

14:30  

Motor Mille på maskintur (5)
Motor Mille på maskintur (5) Motor Mille elsker store maskiner, men hun har aldrig prøvet at køre en asfaltudlægger. Hun tager derfor ud for at møde Margit, der lægger asfalt med en stor maskine på larvefødder. Det skal vise sig ikke at være helt nemt at styre sådan en, så asfalten ligger jævnt på vejen. Så Motor Mille må øve sig.

14:50  

TV AVISEN for dyr - Tryllekaninen Balthazar (13)
TV AVISEN for dyr - Tryllekaninen Balthazar (13) Den rejsende reporter Ronnie har igen opdaget et helt nyt slags dyr. Måske er den god nok denne gang? Reporteren Stefan besøger den verdensberømte tryllekanin Balthazar, for at afsløre hvordan han laver sit tryllenummer, hvor han forsvinder væk i en sort hat. Men mødet med Balthazar ender slet ikke sådan, som Stefan havde regnet med. Du kan også få svaret på hvad løver drømmer om, når løven Ketil synger sin sang til Dyrenes MGP "Løvens drøm".

14:57  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet For 66 millioner år siden så menuen lidt anderledes ud. I stedet for en kniv og gaffel, var det et spørgsmål om at have veldesignede tænder og kløer til at jage og spise mad.

14:59  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Nogle mener, at der er en levende Plesiosaurus i en sø i Skotland den dag i dag. Det er ikke sandt, for Plesiosaurus uddøde for millioner af år siden. At det skulle leve i søen er således en myte.

DR1

15:10  

Anne og Anders i Norden - Island
Anne og Anders i Norden - Island Tag med Anne Hjernøe og Anders Agger på en eventyrlig rejse gennem Norden. Engang for mange år siden var det ét stort rige. I dag drømmer vi igen om den nordiske følelse. Fra indlandsisen til den russiske grænse. Anne og Anders er nået til vulkanøen Island, hvor det er naturens kræfter og kvinderne, der regerer. Makkerparret kommer helt tæt på en aldeles aktiv vulkan, og møder de islandske verdensmesterinder i ligestilling - både statsministeren i storbyen Reykjavik og på landet langt oppe i Nordisland, hvor danske Merete Rabølle har valgt at bosætte sig.

16:10  

Forsvundne arvinger VI: Den ukendte søster
Forsvundne arvinger VI: Den ukendte søster Thomas dør 66 år gammel og rygtet siger, han efterlader sig en halvsøster, der kan arve ham. Men hun er ikke til at finde i de danske arkiver. Vært Mette Frisk og arkivar Adam Jon Kronegh må tilbage til efterskolevennerne og til udlandet i jagten på "Den ukendte søster".

17:10  

Politiskilt 56 II (5)
Politiskilt 56 II (5) Engelsk krimiserie fra 2014. (WPC 56) Gina Dawson leger med ilden. Hun har indledt en affære med gangsteren Chris, men nu har Chris opdaget, at Gina er betjent. Og hvad Gina ikke ved, er, at det er Chris, der har myrdet både bordelmutteren Rosie og byrådsmedlemmet Pembrook.

17:55  

Dyrk, høst, spis - byhaver med Herman og Hertz (2:5)
Dyrk, høst, spis - byhaver med Herman og Hertz (2:5) I byer landet over opstår der havefællesskaber, hvor grønsagerne gror på stenbroen. Kokken Thomas Herman er også bybo og har sat sig for at lære mere om at dyrke selv, sammen med byhave-eksperten Marie Hertz. I denne uge er "Dyrk, Høst, Spis" på Amager, hvor områdets beboere fra boligblokkene deler have med hjemløse fra institutionen Sundholm. Her får de to værter lov til at gå på rov i bedene, Thomas lærer at bygge et selvvandende bed, og sørger for middag med høst fra haven og svinekoteletter tilberedt over bål.

DR2

15:00  

DNA Detektiven II (2:3)
DNA Detektiven II (2:3) Sydamerika er det næste kontinent, hvis tidligste historie Eske vil kortlægge via DNA fra de urgamle skeletter. Men at udvinde DNA af skeletter fra tropisk materiale er lettere sagt end gjort, og Eske er i skarp konkurrence med velfinansierede forskerteams fra Tyskland og USA. Han er nødt til at udvikle nye metoder og rejse til Brasilien for at finde en måde at overhale sine internationale konkurrenter. Mødet med brasilianske samarbejdspartnere inspirerer imidlertid Eske til at omtænke sine strategier og måden han indsamler skeletter.

16:00  

De første svenskere (2:2)
De første svenskere (2:2) Svensk dokumentarserie. (De första svenskarna) Arkæologen Jonathan Lindström får en lektion i det sprog, som man talte i Sverige i stenalderen. Og han finder spor af svenske krigere og søfarere, som levede som vikinger flere tusinde år før vikingetiden.

17:00  

Husker du... 1984
Husker du... 1984 - året er 1984. Året hvor brandmanden Max Blicher Hansen sætter fut i Københavns Brandvæsen, Jønke myrder "Makrellen" i et rockeropgør, og Preben Elkjær sparker Danmark ind i den europæiske fodboldelite ved EM i Frankrig. Filmen "Busters verden" tager Danmark med storm, men for hovedrolleindehaveren "Mads Bugge Andersen" bliver det et mareridt. Det fortæller han om i aftens program. Ude i den store verden genvælges 73-årige Ronald Reagan, Margaret Thatcher er tæt på at miste livet i et bombeangreb og Indira Gandhi bliver myrdet af to sikkerhedsvagter. Se med når DR 2 rejser tilbage til 1984! Sendt første gang 06.11.04

TVR

15:00  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:25  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:35  

Ernest & Celestine II
Ernest & Celestine II

15:45  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:50  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:55  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

16:05  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

16:10  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:20  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

16:35  

Paw Patrol VII
Paw Patrol VII Vovserne redder en guldgraver + Vovserne redder onkel Otis fra sin hytte

17:00  

Bamselægen - Forgiftning (2)
Bamselægen - Forgiftning (2) Bamselægen Sandra får besøg af Ingeborg og hendes bamse Kaninus, der på mystisk vis har fået ondt i maven. Ingeborg assisterer Bamselægen i undersøgelsen af Kaninus, men afbrydes undervejs af professor Allan, som elsker at fortælle om kroppen og af Portør Ole, som overbevist om, at han er syg. Følg med, og se om Bamselægen og Ingeborg finder ud af, hvad Kaninus fejler, og om de kan hjælpe bamsen Kaninus til at blive rask igen.

17:15  

Brillebjørns detektivbureau
Brillebjørns detektivbureau Hvad er der sket med den døde fugl, der ligger i haven? Johan og Brillebjørn må undersøge sagen

17:30  

Venner eller uvenner (5:6)
Venner eller uvenner (5:6) Oskar føler, han har mistet alt, men midt i det triste hører han sin mor snakke om en havedam, hun har fået fjernet fra deres have, og det går op for Oskar, at det må være Frølles vandhul, hun taler om. Havehullet må laves igen - og han får brug for hjælp, hvis han skal kunne nå det, inden Frølle dør. Men hvem skal hjælpe ham?

17:40  

Mission Valhalla (10)
Mission Valhalla (10) Frejas smykke er blevet stjålet! Brinsingamen - det underskønne halssmykke, Freja er gået så grueligt meget igennem for at skaffe i første omgang. Det er ikke så godt, for i aften har Freja planlagt date-night med sin hjemvendte mand Od. Sammen med den modige, jordiske helt Evelin drager Freja ud for at skaffe smykket tilbage. For Valhalla!

17:55  

John Dillermand (19)
John Dillermand (19) Det er nytårsaften, og så skal der fyres krudt af. Dilleren bliver lidt for ivrig med nytårskrudtet, og John lærer, hvorfor man aldrig skal gå tilbage til en fuser.

17:57  

John Dillermand (17)
John Dillermand (17) John glæder sig til at komme ud på ski, men dilleren bliver alt for vild på skibakken, og snart er der snekaos og en uhyggelig stor snebold.

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

19:00  

Curlingklubbens genoprejsning (5:5) - Jeg havde ikke set, dit traume var så alvo
Curlingklubbens genoprejsning (5:5) - Jeg havde ikke set, dit traume var så alvo Nu bliver det dramatisk. Curlingklubben vender tilbage til Marias største barndomstraume, der fandt sted, da hun gik i 3. klasse. Maria største drøm var at komme til optagelsesprøve på den prestigefyldte, musikorienterede folkeskole, Sankt Annæ. Men drømmen brast, inden den overhovedet var startet, da hendes musiklærer ikke engang valgte at sende Maria videre til prøven. Men i dag - næsten 20 år senere - er Maria klar til at tage revanche. Hun har nemlig fået muligheden for at tage optagelsesprøven til Sankt Annæ - men inden da, skal hun modtage sangundervisning af en meget kyndig sanglærer, så hun kan få oppet sit sang-game. Kan Maria mon styre nerverne? Er Christian overhovedet nogen støtte? Og bliver Maria mon omsider optaget på Sankt Annæ? Få svaret i sidste afsnit af "Curlingklubbens genoprejsning".

19:00  

Curlingklubbens obligatoriske naturtur (3)
Curlingklubbens obligatoriske naturtur (3) Naturturen lakker mod enden. Maria og Christian har svømmet, bygget, "sovet", dræbt og grædt, men deres (måske) største prøvelse er stadig i vente. Emil har nemlig planlagt en sejltur i de glubske sydfynske bølger, hvor at de skal fange krabber. Der er bare lige ét problem: Christian hader at sejle, og Maria er bange for krabber. Hvordan klarer de deres sidste eventyr? Kan Christian holde maven i bero? Og tør Maria holde en ål? Få svaret i sidste afsnit af Curlingklubbens obligatoriske naturtur.

19:10  

Jagten - The Hunt (7:7)
Jagten - The Hunt (7:7) Naturserie fra BBC fra 2015. (The Hunt) Jordens befolkningstal stiger, naturen skrumper, og klimaet ændrer sig. Spørgsmålet er, hvorvidt vi bliver ved med at give plads til nogle af de mest fantastiske rovdyr. Her følger vi forskere, der kæmper for dyrenes plads rundt om i verden. I Indien kæmper de for bestanden af tigre, der nu stiger for første gang i 50 år. I Arktis bliver isbjørnene mindre og mindre, fordi jagtsæsonen er skrumpet som følge af klimaforandringerne.

20:00  

Danskere i verden (3:6) - Nordamerika
Danskere i verden (3:6) - Nordamerika Drømmen om Amerika har gennem historien lokket tusindvis af danskere over Atlanten. Nu rejser Stéphanie Surrugue i sporet på tre af dem: Stumfilmsstjernen Karl Dane, der glemte, hvor han kom fra. Metallica-trommeslageren Lars Ulrich som egentligt skulle have spillet tennis. Og William S. Knudsen, der blev kongen af Detroits bilindustri, men opgav det hele, da præsidenten ringede, og bad ham hjælpe med at vinde Anden Verdenskrig.

DR2

18:00  

Vilde kunsttyverier (2:3)
Vilde kunsttyverier (2:3) Britisk dokumentarserie fra 2022. (Stolen: Catching the Art Thieves) Den 29. juli 1994 blev de to Turner-malerier "Shade and Darkness" og "Light and Colour", til en værdi af over £10 mio., stjålet fra Schirn-museet i Frankfurt. De enestående malerier var blevet udlånt af Tate Gallery til en udstilling. I Tyskland blev røverierne betragtet som en national katastrofe og udløste en international jagt på tværs af Europa. Her dykker vi ned i opklaringsarbejdet, der fører dybt ind i den serbiske underverden.

19:00  

Sibelius & Schønwandt
Sibelius & Schønwandt DR Symfoniorkestret opfører Sibelius' Karelia Suite. Det er senromantiske og storladne, finske frihedstoner dirigeret af den danske dirigent Michael Schønwandt. Optaget i DR Koncerthuset 2015.

19:20  

Scofield, Miho & DR Big Band
Scofield, Miho & DR Big Band Den amerikanske stjerneguitarist John Scofield er en musikalsk ener, som bevæger sig frit mellem bebop, jazz-fusion, funk, blues, soul og rock. Her kan du opleve ham på scenen i DR Koncerthuset sammen med chefdirigent Miho Hazama og DR Big Band. Optaget i DR Koncerthuset 2020.

20:00  

Rick Stein: Fra Venedig til Istanbul (5:7)
Rick Stein: Fra Venedig til Istanbul (5:7) Madserie fra BBC fra 2015. Den britiske kok, Rick Stein, holder af at opleve andre landes kultur og ikke mindst deres køkkener. Den gastronomiske rejse går gennem landene i det gamle Byzantiske Rige, Italien, Kroatien, Albanien, Grækenland og Tyrkiet. Rick fortsætter sin rejse i den sydlige del af Grækenland, hvor han får den bedste hjemmelavede moussaka, han nogensinde har smagt. I sit køkken på Symi laver han galaktoboureko, Grækenlands mest populære dessert.

TVR

18:00  

F for Får VI
F for Får VI

18:10  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:20  

Petronix
Petronix Fordi Prinsesse Ranedyr hensynsløst smider affald, tiltrækker hun en brillebjørn, som kommer for at finde mad, og udsætter den og andre dyr i regnskoven, for fare. Mads og Emma har brug for alle deres evner for at redde bjørnen og lære Prinsessen at tage ansvar for skraldet.

18:35  

Smølferne
Smølferne

18:45  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

18:55  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Bedst & Bedster
Bedst & Bedster Diamando har inviteret alle vennerne til mysterie-middag, heriblandt Bedst og Bedster, og stjernekokken Bill Le Grill står for maden. Bedst ser spor overalt, også selvom der ikke er nogle. Bedster kan næsten ikke vente med at smage alle de liflige retter, men pludseligt får de serveret et uventet mysterie.

19:15  

Transformers
Transformers GHOST-agenten Schloder er på jagt efter Twitch, idet han tror, hun er en decepticon. Samtidig gennemgår Dot en GHOST-orientering, hvor hun indser, at hendes arbejdsgiveres intentioner måske ikke er som hun først

19:35  

Transformers
Transformers Robby bakker ud af Alex' traditionelle wakwak-jagt, så Alex deler sin familiehistorie med Bumblebee, mens Twitch, der er ivrig efter at få sine egne traditioner, møder "Far 2" - Wheeljack.

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

21 SØNDAG
21 SØNDAG DR Nyheders aktuelle nyhedsmagasin med dybdegående tv-reportager fra ind- og udland.

21:31  

Søndagsvejr
Søndagsvejr DR's vejrudsigt, der ser frem mod vejret, der venter os den kommende uge.

21:32  

Sportsmagasinet
Sportsmagasinet Sportsmagasinet bringer dig helt tæt på de største danske sportsnavne, viser dig det bedste fra Superligaen og giver perspektiv på de største historier og begivenheder i både dansk og international sport. Vært: Tobias Hansen

21:55  

Natrytterne (7:8)
Natrytterne (7:8) Svensk dramaserie fra 2022. (Nattryttarna) Tommy sender Lotta på behandlingshjem, så hun kan komme af med sit alkoholmisbrug. Lotta er meget modvillig, men behandlingen får uforudsete følger. Victoria, Agnes og Lottas oplysninger fører til en ny retssag mod Tommy.

22:45  

Natrytterne (8:8)
Natrytterne (8:8) Svensk dramaserie fra 2022. (Nattryttarna) 2006. Victoria begynder at blogge om sin opvækst på rideskolen. Bloggen laver ringe i vandet, som griber ind i alle de indblandedes liv. Men Victoria har ikke opgivet håbet om at blive forsonet med sin far, Tommy.

23:30  

Hotel Portofino (5:6)
Hotel Portofino (5:6) Britisk dramaserie fra 2022. Danioni og det italienske politi indfinder sig på hotellet. Mistanken rettes mod tennisstjernen Plum og mod Billy, én af hotellets ansatte. Situationen eskalerer, og Cecil og Jack anklager vredt hinanden for tyveri og bagvaskelse. Samtidig prøver den italienske grev Albani at hjælpe Bella med at slippe ud af Danionis kløer - men Cecil har allerede opdaget hendes hemmelighed.

DR2

21:00  

Operarejsen II (6:7) - Bjørnen er skudt!
Operarejsen II (6:7) - Bjørnen er skudt! Allan får endelig opfyldt sit ønske om at opleve en opera skrevet af en kvinde. Problemet er bare, at det kræver en afstikker til kolde, mørke Finland. Her afslører Frederik, at han har været lige ved at slå et menneske ihjel, og Rasmus bekender sig skyldig i hardcore tyveri.

21:45  

Gidseltagerne
Gidseltagerne Dansk dokumentarfilm fra 2023. (The Hostage Takers) I 2014 halshuggede Islamisk Stat den amerikanske krigskorrespondent James Foley for åben skærm. Efterfølgende opsporede hans ven Sean Langan to fængslede, britiske islamister, der var involveret i henrettelsen. Langan optog timelange chokerende og intense interviews med de to Islamisk Stat-medlemmer. De vogtede over mange vestlige fanger, som gav dem dæknavnet 'The Beatles'. Blandt fangerne var den danske fotograf Daniel Rye, der oplevede deres brutalitet.

21:45  

Dean Martin: King of Cool
Dean Martin: King of Cool Amerikansk dokumentar fra 2021. (Dean Martin: King of Cool) Han var indbegrebet af cool. Dean Martin var en af de største stjerner i Hollywood og på tv i det 20. århundrede. En fuldendt charmetrold både på scenen og uden for - og elsket af alle. Men på trods af hans berømmelse var der aldrig nogen, der virkelig kendte ham. Hvorfor var Dean Martin sådan en gåde?

23:10  

Tæt på sandheden med Jonatan Spang
Tæt på sandheden med Jonatan Spang Comedyshow, hvor ugens nyheder og tidsaktuelle tendenser tages under kærlig, men bestemt behandling af Jonatan Spang.

23:30  

Feldthaus og verdens sejeste kvinder
Feldthaus og verdens sejeste kvinder Christine mærker et nærmest umuligt livsvalg: Armelle blev gravid som 17-årig, forladt af sin kæreste og nødt til at droppe ud af skolen. I dag er hun igang med at tage en uddannelse og underviser unge piger i rettigheder og sex. Prisen for at ændre sin fremtid i et fattigt land som Benin er, at hun meget sjældent ser sin seksårige søn.

TVR
DR1

00:25  

Mordene i Brokenwood VIII (5:6)
Mordene i Brokenwood VIII (5:6) Newzealandsk krimiserie fra 2022. (The Brokenwood Mysteries) Jane Fergusson vasker guld i Brokenwood-floden, da hun bliver dræbt af en mystisk skytte. Mike Shepherd indkredser hurtigt en mistænkt, nemlig den moderne cowboy Bill Holland. Bill og Janes familier har været i en fejde over guld siden 1860'erne - men har det ligefrem ført til mord?

02:00  

Shetland IV (6:6)
Shetland IV (6:6) Britisk krimiserie fra 2019. Perez frygter, at nogen lækker oplysninger til menneskehandlerne. Nogen på holdet - eller måske endda i hans egen omgangskreds. Samtidig er Perez ved at spore sig ind på, hvor Zezi holdes skjult. Men kan han finde hende, inden det er for sent?

03:00  

Mord med miss Fisher (6)
Mord med miss Fisher (6) Australsk krimiserie fra 2012. (Miss Fisher's Murder Mysteries) Før en operettepremiere hilser Phryne Fisher på en flot kineser, der har reddet stykkets hovedrolleindehaver fra en flok bøller i Chinatown. Aftenen fortsætter på dramatisk vis, da en af sangerne falder død om på scenen. Pludselig står Phryne midt i en gådefuld sag, hvor hun må opklare et gammelt mord, finde en ny morder og jage et teaterspøgelse på flugt.

03:55  

Mord med miss Fisher (7)
Mord med miss Fisher (7) Australsk krimiserie fra 2012. (Miss Fisher's Murder Mysteries) Som ung stod Phryne model i Paris for den berømte kunstner Pierre Sarcelle. Nu opsøges hun af Sarcelles enke, der ønsker at få udleveret sin afdøde mands malerier. Da enken pludselig forsvinder, opdager Phryne, at der er en forbindelse mellem madame Sarcelle og en australsk krigsveteran, der er død efter at have været vidne til "ulykken", der tog livet af Pierre Sarcelle.

DR2

00:00  

USA's vilde madkampe (8:16) Iskolde imperier
USA's vilde madkampe (8:16) Iskolde imperier Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (The Food That Built America) San Francisco, 1905. Vinteren er usædvanlig kold, og den 11-årige Frank Epperson glemmer sit saftevand og rørepind på verandaen. Han har ved et uheld opfundet en ispind, som han kalder en Popsicle. Den bliver grundlaget for et is-imperium, men i 1921 opfinder Harry Burt en ispind dyppet i chokolade. Da de to mænd får patent på denne samme opfindelse, kommer kampen til at ødelægge den ene og styrke den andens formue.

00:40  

Fortidens fantastiske ingeniørkunst (8:10) Historiens største skibe
Fortidens fantastiske ingeniørkunst (8:10) Historiens største skibe Britisk dokumentarserie fra 2021. (Ancient Engineering) Én opfindelse har givet mennesket mulighed for at udforske verden mere end nogen anden. Skibet. Det forbandt civilisationer på tværs af oceanerne. Over 90% af den moderne, globale handel foregår via havet. Oldtidens ingeniører arbejdede intenst på at perfektionere deres skibe, så de kunne klare længere rejser. Men hvilke historiske opfindelser førte i sidste ende til de teknologisk avancerede skibe, som vi ser i dag?

01:30  

Fra stemmeret til statsminister
Fra stemmeret til statsminister Dansk dokumentar fra 2015 Den 5. juni 1915 fik kvinderne stemmeret i Danmark. Men et er retten til at stemme og stille op til folketinget, noget ganske andet var at skabe egentlig ligestilling mellem mænd og kvinder. Med udgangspunkt i arkiv og interviews fortælles historien om nogle af de mest markante kvinder, der de sidste hundrede år har været med til at bane vejen og skabe grobund for den ligestilling, vi kender i dag. Kvinder der kunne, ville og turde bryde den mandlige dominans, og som stadig gør det. Sendt første gang 03.05.2015

02:00  

The King - Elvis og den amerikanske drøm
The King - Elvis og den amerikanske drøm Amerikansk dokumentar fra 2018. (The King) 40 år efter Elvis Presleys død tager vi på et musikalsk roadtrip på tværs af USA. Turen foregår i Elvis' egen Rolls Royce fra 1963, og undervejs vil skiftende passagerer fortælle Elvis' historie - om hans forvandling fra en almindelig knægt på landet til verdens største rock'n'roll-ikon. Blandt passagerne er Alec Baldwin, Rosanne Cash, Lana Del Rey og Emmylou Harris.

03:45  

Pornorevolutionen (1:5) Ups! Jeg har lavet lidt porno
Pornorevolutionen (1:5) Ups! Jeg har lavet lidt porno Norsk dokumentarserie fra 2022. Der er sket en pornorevolution. Programværten Emillie dykker ned i den grænseløse verden for at finde ud af, hvad porno er i dag. Hvem har sex på kamera, og hvorfor? Emilie møder en pornostjerne, som elsker sit job, og taler med unge med ubehagelige oplevelser på Onlyfans.

TVR

01:40  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, SKANDERBORG.info. Alle rettigheder forbeholdes.
0326202557