Skanderborg
Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: onsdag d. 17. oktober 2018

Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: onsdag d. 17. oktober 2018

DR1

01:25  

Hun så et mord (85)
Hun så et mord (85) Da Jessicas bysbarn Tillie dør, opdager Jessica, at hun er blevet udnævnt til eksekutor i hendes dødsbo. Det bliver hurtigt klart, at Tillies efterladte ejendele er eftertragtede. I en sådan grad, at det fører til mord.

02:15  

Bonderøven 2016 (9)
Bonderøven 2016 (9) Sæson 16. På Kastaniegården har Frank travlt med udplantning i både drivhus og køkkenhave. Han satser han på at få bedre kål, så udover at plante kålplanterne dybt, tildækkes bedet med insektnet, i håbet om at holde kålsommerfuglene ude. En poppelstamme skal blive til dejtrug, og det kræver både hammer, mejsel og økse. Og så får koen og den lille tyrekalv serveret nyslået kløvergræs.

02:45  

Kender du typen 2013 (6)
Kender du typen 2013 (6) Livsstilseksperterne Anne Glad og Christian Grau må gå gennem ild og vand for at finde ud af hvilken kendt dansker, vi besøger. Hovedpersonen sejler nemlig meget og gør noget helt usædvanligt for at holde ild i brændeovnen. Kan eksperterne regne ud, hvem der både har fine porcelænskatte og glasrens til at stå fremme i reolen? Gæt med på facebook.com/KenderDuTypen. Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 27.11.13

03:25  

Hammerslag (2:10)
Hammerslag (2:10) Efterårets anden udgave af Hammerslag foregår i afdelingen for røverkøb. Nemlig på det smukke Lolland, hvor det ikke koster en herregård at blive husejer. Men præcis hvor billigt kan man så få en idyllisk landejendom med bindingsværk og stråtækt på de kanter? Eller et nyere hus omringet af marker? Og hvad med funkisvillaen i Sakskøbing, som ifølge hold øst ville koste omkring 10 mio. kroner, hvis den lå i Lyngby? Få svarene i aftenens udgave af Hammerslag. Vært: Christian Degn

04:10  

Skattejægerne 2013 (4)
Skattejægerne 2013 (4) Søren Falk skal besøge et lokalt teater på Nørrebro, som har spurgt ham om hjælp til en modernisering af deres cafe. Teateret har afsat 10.000 kr. til projektet, så der er stærkt behov for Sørens skæve ideer. Peter Ry og Ditte Grønlund er taget til Skanderborg for at tømme et hus for mulige skatte til deres butik, men de har ingen anelse om, hvad der venter dem. Mads Holst er taget på auktion for at kigge på ting til sin butik. Han håber især på at få fingrene i en fin gammel Storm P-tegning og en sjælden PH-lampe. Sendt første gang 28.03.13

04:40  

Gintberg på Kanten - Viby J
Gintberg på Kanten - Viby J Her kigger han blandt andet på helt nye tegninger af Kurt Westergaard, møder forstadens mest hårdtslående piger på rulleskøjter og besøger Danmarks eneste kondomfabrikant. Baseret på sine oplevelser slutter Jan Gintberg af med at optræde for de mennesker, han har mødt, i jagten på selvironien og den lille forløsende latter. Vært: Jan Gintberg

05:10  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:25  

Frilandshaven (6:8)
Frilandshaven (6:8) Mormorbed og bitavlehonning I udekøkkendet står menuen på rejesalat og ferskner med råcreme, dog med et Anne Hjernøe twist. Udgåede bambus kender mange haveejere, Jørgen Skouboe bruger de døde bambus til at lave et have hegn. Fra bistaderne stjæler Jørgen en bitavle for at smage den helt friske honning. Sendt første gang 21.06.09

05:55  

Bag Danmark med Tobias - Bornholm
Bag Danmark med Tobias - Bornholm Tobias tager til Hasle på Bornholm, som tidligere har været ved at uddø som by. Men takket være Kaj Erik og Knud Erik er der kommet gang i Hasle, så byen nu har både havnebad og harmonikafestival. De to herrer fortjener i den grad at blive hyldet for deres store frivillige arbejde. Så sammen med et hold af lokale bager Tobias en helt særlig Hasle-kage med bornholmske specialiteter, som Kaj Erik og Knud Erik skal overraskes med.

06:25  

Søren Ryge - 1000 engle og nisser
Søren Ryge - 1000 engle og nisser Didde Jakobsen har samlet på engle og nisser i hele sit lange liv. Hvert år i december kommer de frem og får lov til at fylde det meste af huset. Det ta'r det meste af en uge at få dem på plads, og hver eneste engel og nisse har en historie. Tilrettelæggelse: Søren Ryge Petersen. Sendt første gang 20.12.05

06:55  

Sundhedsmagasinet
Sundhedsmagasinet

07:20  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:10  

Lægen flytter ind - Afhængig - Træning (3)
Lægen flytter ind - Afhængig - Træning (3) Over 30% af den voksne danske befolkning dyrker regelmæssig motion, og vi danskere er det folk i hele verden med flest maratonløbere. Men efter årtier med et stort fokus på det sundest mulige liv, oplever nogle danskere en bagside. I dag skønnes det nemlig, at op mod 150.000 danskere er afhængige af træning. Martin på 43 år træner og dyrker sport 6 ud af 7 dage om ugen. Træningen fylder i dag så meget, at det har konsekvenser for hele familien. Martin er gift med Luise og sammen med deres 4 sammenbragte børn bor de i Hinnerup uden for Århus. For fem år siden besluttede Martin sig for at komme i god form og blive kernesund. Med tiden har der dog skulle mere og mere træning til, for at få det samme kick ud af anstrengelserne, og Martin har for sin egen og familiens skyld flere gange forgæves forsøgt at skrue ned for sin træning. Nu flytter læge Thøger Persson Krogh ind, for at hjælpe Martin til mere afbalancerede motionsvaner, der kan få ham ud af afhængigheden og give ham mere tid til familien.

08:55  

Vores ukendte Danmark (1:7)
Vores ukendte Danmark (1:7) I hvert et hjørne af Danmark findes et hav af ukendte, overraskende og spændende historier. Historier, der aldrig er kommet med i historiebøgerne, men som stadig kan lære os en masse nyt om vores folk og vores land. Derfor tager Sisse Fisker og Mark Stokholm gennem hele sommeren ud i landets mange egne for at jagte de ukendte historier, som kan bidrage til at gøre danmarkshistorien lidt større og meget mere farverig. København omkring år 1900: Vores Ukendte Danmark følger i fodsporene af to småforbrydere fra det fattige Nørrebro. I 1902 bliver de danmarksberømte efter en opfindsom fængselsflugt, som inkluderer sammenbundne lagner og mænd i dametøj. Det danske retssystem er dog knapt så begejstrede for forbryderparret, som resten af Danmark. Dommen bliver hård. Men datidens svar på Bonnie & Clyde er ikke sådan at slå ud. Panel: Ali Kazim, Kaya Brüel og værtshusejer Jane Pedersen.

DR2

00:25  

Small Town Murder Songs
Small Town Murder Songs Politimanden Walter forsøger at lægge en voldelig fortid bag sig, men mange i den lille by ser stadig skævt til ham. Da en ung kvinde findes myrdet, får Walter mistanke om, at hans ekskæreste lyver om sagen for at beskytte sin nye kæreste. Walter har svært ved at beholde sin professionelle distance til efterforskningen, og snart begynder hans nye liv at falde fra hinanden. Walter: Peter Stormare. Jim: Aaron Poole. Washington: Ari Cohen. Instruktion: Ed Gass-Donnelly.

01:35  

Det franske politi indefra (10:12)
Det franske politi indefra (10:12) Denne hårdtslående serie følger ti politifolk på politistationer i tre forskellige franske byer. At være betjent er ikke noget, man kan tænde og slukke for. Det er noget man er hele tiden i et arbejde, der er behov for hele døgnet. I dette portræt af et råt job følger vi som en flue på væggen betjentene både hjemme og på arbejde for at opleve hvordan - og ikke mindst - hvorfor de handler, som de gør.

02:15  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

Uranium - stoffet der måske er vores fremtid (3:3)
Uranium - stoffet der måske er vores fremtid (3:3) Uranium redder liv. behandler kræft og bringer håb til millioner. Uran var også et løfte om en ren, ubegrænset energiform! Men i både Tjernobyl i Ukraine og Fukushima i Japan er uran tværtimod blevet et mareridt. I vores energihungrende og varmere og varmere jord, lokker uran med en ufattelig stor og uendelig energi samtidig med, at det samme stof truer alt liv på kloden!

08:55  

Mobbet på nettet
Mobbet på nettet Mobning koster ikke alene samfundet mange penge, men er også en af de ting, der virker mest sårende eller endda invaliderende for den enkelte i det moderne samfund - i skolen, på arbejdspladsen og på nettet. Men hvordan skal vi forstå fænomenet mobning, tæmme det og måske finde måder at bekæmpe det på? Her fortæller både ofre og mobbere, og psykologer fortæller, hvordan en mobbers hjerne udvikler sig og frontallappens betydning for evnen til at føle empati for andre.

DR3

00:05  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

00:45  

Stephen Hawkings univers (2:3)
Stephen Hawkings univers (2:3) Den anerkendte videnskabsmand Stephen Hawking behandler et af tilværelsens største spørgsmål; er det muligt at rejse i tiden?

01:30  

For grim til kærlighed (4:4)
For grim til kærlighed (4:4) Julies krop er deform og efter en periode med stor modstand, har hun fundet en styrke, som hun aldrig før har haft. Julie sætter nu alt ind for at finde en fyr, der vil med hende på date, og hendes nyfundne selvtillid driver hende til at få stillet Tobias et afklarende spørgsmål. Imidlertid går det ikke som forventet på datingfronten, og hun tager derfor mere offensive midler i brug. For selvom intet kommer nemt til Julie, giver hun ikke op så let.

02:00  

Tykke Ida (1:2)
Tykke Ida (1:2) Må man være tyk og elske sex? Må man spise is på gaden? Må man være glad og gå i stramt tøj? Og hvor mange elskere kan en tyk pige egentlig tillade sig at have? I denne minidokumentar på to afsnit kommer vi helt tæt på kropsaktivisten Ida, der har været tyk hele sit liv, og som kæmper for retten til at se ud, spise, elske og leve som hun gør, uden at skamme sig. Midt i Idas liv er også alle elskerne, den konstante jagt på den eneste ene, tårerne og selvhadet, der viser, hvor svært det er at få kærlighed fra andre, når man stadig kæmper med at give den til sig selv.

02:30  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

03:30  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

04:30  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

05:30  

Udsendelsesophør - DR3
Udsendelsesophør - DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Latindans, faste baller og bryst & v
Morgengymnastikken: Latindans, faste baller og bryst & v Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Først har vi lækker 'latindans' med Yvonne og Barthelot. Så har vi træning for ballerne med Selina, og til slut skal vi have trænet 'bryst og vinger' med Behruz.

DR K

00:15  

De syv samuraier
De syv samuraier En fattig landsby bliver terroriseret af en røverbande, men finder ud af at hyre nogle professionelle samuraikrigere til at forsvare sig. Opgaven løses med udfoldelse af suveræn kampteknik. Akira Kurosawas virtuoso samuraiklassiker gav inspiration til både Hollywood og spaghettiwesterns. Kambei: Takashi Shimura. Kikuchiyo: Toshiro Mifune. Katsushiro: Isao Kimura. Instruktion: Akira Kurosawa.

03:30  

Australiens historie (6:6)
Australiens historie (6:6) "1956-2015" Australsk dokumentar fra (The Story of Australia) Den anden halvdel af det 20. århundrede har styrket den australske økonomi og selvbevidsthed, og forholdet til landets oprindelige befolkning er blevet lidt mindre krampagtig. Efter Vietnamkrigen blev australske soldater holdt hjemme,men er siden invasionen i Afghanistan i 2001 igen begyndt at deltage i militære operationer. Historien om de mennesker, steder og begivenheder, der har formet Australien fra de første mennesker satte deres fod på kontinentet og til I dag.

04:15  

Coke versus Pepsi
Coke versus Pepsi Kampen mellem læskedriksgiganterne Coke og Pepsi om markedsandele har varet mere end 100 år og har kostet milliarder af dollar. En krig, der har haft socioøkonomiske konsekvenser uden sidestykke, et drama med utallige ofre, brug af industrispionage og andre ufine metoder, våbenhviler og fornyede angreb. En krig på tørst mellem to superrige multinationale selskaber, der aldrig har accepteret en andenplads på verdensmarkedet.

05:10  

Dagens sang: Fred hviler over land og by
Dagens sang: Fred hviler over land og by - sunget af et af DR's kor.

06:40  

Taxa (46:56)
Taxa (46:56) Mike har samvittighedskvaler og er på vej ud i store problemer, efter han har lovet den kendte politiker Karsten Toft anonymitet og afgivet falsk forklaring til politiet i forbindelse med et bestialsk mord. Lotte får et godt råd, efter hun i lufthavnen har samlet en kunde op, som har mistet både bagage og ledsagere på vej til København. Mens Herman fra City-Bilen tilbyder Peter hjælp til at styrke sin position i Krone-Taxa, er Andreas igen hjælpsom, da René er blevet hjemløs. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Helene Egelund, Torben Jensen, Jens Jørn Spottag, Lars Knutzon, Henrik Larsen, Nikolaj Lie Kaas, Torben Jetsmark, Sara-Marie Maltha, Henning Jensen, Ikponwosa Odiase, Liv Corfixen, Kim Jansson, Anna Britt Mathiassen og Ian Tomkins. Manuskript: Dunja Gry Jensen og Stig Thorsboe. Instruktion: Rumle Hammerich. Foto: Bo Tengberg, dff. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

07:20  

Taxa (47:56)
Taxa (47:56) Mike er nødt til at gøre noget for at hindre, at en uskyldig bliver dømt for mordet på den unge pige - spørgsmålet er, om politikeren Karsten Toft, som har fremlagt et sikkert alibi, i virkeligheden er gerningsmanden? Finn hjælper Mike og får en god ide. René skal til vognmandsprøve for at beholde sin bevilling, men har ikke styr på sit stof. Mens Lotte forsøger at løse sit og Fies boligproblem, får Lizzie nok af Verners og Peters arbejdsmetoder og tager bladet fra munden. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Helene Egelund, Lars Knutzon, Jens Jørn Spottag, Torben Jensen, Laura Christensen, Erno Müller, Puk Scharbau, Henning Jensen, Mette Munk Plum, Henrik Larsen, Sara-Marie Maltha, Sune Otterstrøm, Nikolaj Lie Kaas og Tina Munck. Manuskript: Adam Price og Stig Thorsboe. Instruktion: Rumle Hammerich. Foto: Bo Tengberg, dff. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K

08:25  

Dagens sang: Du er
Dagens sang: Du er - sunget af et af DR's kor.

08:35  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Sendt første gang 1995.

DR Ultra

01:35  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:35  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

05:35  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

06:00  

Grizzy og lemmingerne (42)
Grizzy og lemmingerne (42)

06:05  

Grizzy og lemmingerne (43)
Grizzy og lemmingerne (43)

06:15  

Thunderbirds (23)
Thunderbirds (23) Kommandovejen

06:35  

Wild Kratts (22)
Wild Kratts (22)

07:00  

Hjalte vs Tjelle - Blindeboksning (4)
Hjalte vs Tjelle - Blindeboksning (4) Hjalte og Tjelle får i dette program sved på panden og øretæver! Det bliver en hårdtslående dag, hvor styrke er kodeordet. De skal nemlig spise stærke chilier og bokse imod hinanden med bind for øjnene! Og taberen, ja han får bank af en professionel bokser!

07:10  

Klassen - Den falske autograf (246)
Klassen - Den falske autograf (246)

07:20  

Junglebanden
Junglebanden

07:30  

Junglebanden
Junglebanden

07:40  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

07:50  

Adventure Time 6 - Murstenen Jake
Adventure Time 6 - Murstenen Jake

08:10  

Adventure Time 6 - Stedsegrøn
Adventure Time 6 - Stedsegrøn

08:35  

Adventure Time 6 - Spøgelsesfluen
Adventure Time 6 - Spøgelsesfluen

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Den fortryllede karrusel (4)
Den fortryllede karrusel (4) Spøgelseshestetyven

05:15  

Søpapegøjernes ø II (21)
Søpapegøjernes ø II (21) Unas hule

05:20  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Raketdrengen

05:30  

Ramasjang Mysteriet V (4)
Ramasjang Mysteriet V (4) Sebastian er i problemer! Han har mistet sin helt særlige fuglebog. Det pudsige er, at den er stjålet fra hans fuglebur! Hvem kan dog være så fræk? Kristian skal virkelig tage sig sammen for at løse dagens mysterium. Men han er ikke alene. Heldigvis får han hjælp af minidetektiven Christian. Men kan de opklare mysteriet? Husk at se med!

06:00  

Chuggington (16)
Chuggington (16)

06:10  

Morten Skildpadde II (13)
Morten Skildpadde II (13) Supersnusernes sag om de forsvundne gulerødder + Morten og de syltede agurker

06:35  

Sprinter Galore II - Arbejde (8)
Sprinter Galore II - Arbejde (8) Heino insisterer på at samle en vugge for Thomas og Kathrine, så for ikke at blive opdaget, må Sprinter tage med Thomas på arbejde. Livet som politimand viser sig dog at være lidt mindre spændende, end Sprinter havde troet, ligesom det at have en superhelt med på arbejde viser sig at være mere udfordrende, end Thomas havde håbet på ...

06:50  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven Den magiske pil

07:05  

Vitello - tigger en masse slik (5)
Vitello - tigger en masse slik (5) Fredag er slikdag. Alle andre dage er ikke slikdage. Det synes Vitello er meget, meget uretfærdigt. Så hvorfor ikke klæde sig uhyggeligt ud og lave en ekstra Halloween?

07:15  

Astrid - Astrid er storesøster (3)
Astrid - Astrid er storesøster (3) Astrid og Adrian går på biblioteket Astrid er ret stor. Så stor at hun er storesøster til Adrian. Astrid, Adrian og mor skal en tur på biblioteket og låne bøger. Men for at låne bøger, skal man have et lånerkort, og det har Astrid ikke. Og hvor er lillebror Adrian egentlig blevet af?

07:20  

Mini MGP Musik-værkstedet (1)
Mini MGP Musik-værkstedet (1)

07:30  

Cirkeline - Storbyens Mus
Cirkeline - Storbyens Mus Cirkeline flytter til byen sammen med sine venner, musene Ingolf og Frederik. Her møder de bymusen Sidse, der kender Hassan, der bor med sin familie hos en grønthandler. Hele flokken har det skægt og leger godt sammen. Men en dum kloakrotte forsøger at ødelægge det hele. Heldigvis lykkes det ikke.

08:25  

Walter og Trofast - På et hængende hår
Walter og Trofast - På et hængende hår På et hængende hår. Modellervoksfilm om det skøre par. Wallace forelsker sig i den gådefulde Ingeborg. Men er hun hans kærlighed værd?

08:55  

Cirkus Summarum 2016
Cirkus Summarum 2016 Der er fest og magi i manegen når årets store cirkus show går i luften.

 
DR1

09:40  

En ny begyndelse (9)
En ny begyndelse (9) Sarah og George har forelsket sig og indleder en hemmelig affære. Men der er slanger i Paradis. Georges afdøde hustrus søster kommer til byen, og hun er ikke helt så engle-uskyldig, som hun først virker til at være.

10:30  

Antikkrejlerne XVI (18)
Antikkrejlerne XVI (18) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XVI (19)
Antikkrejlerne XVI (19) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2

09:40  

USA i 1990'erne - Kan vi enes? (5:8)
USA i 1990'erne - Kan vi enes? (5:8) Sjældent er et tiår begyndt så dramatisk som 1990'erne. Med Murens fald i 1989 ændrede de internationale spilleregler sig. Mange troede optimistisk til det bedre. Der var spændinger mellem mennesker med forskellig hudfarve i USA. I 1992 eksploderede Los Angeles i optøjer efter, at fire politifolk blev frikendt for at tæve den sorte Rodney King, og retssagen mod O.J. Simpson i 1995 vakte enormt interesse. Samtidig voksede de sorte amerikaneres indflydelse på den amerikanske kultur.

10:25  

USA i 1990'erne - Informationsalderen (6:8)
USA i 1990'erne - Informationsalderen (6:8) Sjældent er et tiår begyndt så dramatisk som 1990'erne. Med Murens fald i 1989 ændrede de internationale spilleregler sig. Mange troede optimistisk til det bedre. De færreste tænker på, at det faktisk kun er knap 30 år siden, at opfindelsen af World Wide Web, WWW, i 1989 gjorde internettet tilgængeligt for alle og for alvor bragte os ind i informationsalderen.

11:05  

Smag på Okinawa med Anthony Bourdain
Smag på Okinawa med Anthony Bourdain Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer.

11:45  

Smag på Charleston med Anthony Bourdain
Smag på Charleston med Anthony Bourdain Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer.

DR3

11:10  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

11:50  

For grim til kærlighed (4:4)
For grim til kærlighed (4:4) Julies krop er deform og efter en periode med stor modstand, har hun fundet en styrke, som hun aldrig før har haft. Julie sætter nu alt ind for at finde en fyr, der vil med hende på date, og hendes nyfundne selvtillid driver hende til at få stillet Tobias et afklarende spørgsmål. Imidlertid går det ikke som forventet på datingfronten, og hun tager derfor mere offensive midler i brug. For selvom intet kommer nemt til Julie, giver hun ikke op så let.

DR K

09:20  

Århundredets vidner
Århundredets vidner Abortspørgsmålet har været et af dette århundreds følsomme politiske emner. Indtil 1930 lød straffen for abort: "Et frugtsommeligt Fruentimmer, der forsætligt fordriver sit Foster eller dræber det i "Moders Liv" anses for Straffearbejde i 8 år". 100.000 af kvinder fik frem til loven om fri abort i 1973, foretaget illegale aborter. Her kan seerne møde en række kvinder, der har fået foretaget aborter både før og efter loven om fri abort. Tilrettelæggelse: Helle Vibeke Riisgaard.

10:00  

Århundredets vidner
Århundredets vidner De voksne var foruroligede, og politiet mødte talstærkt op. Pigerne fik nylonstrømper og læbestift, drengene anderumper og læderjakker. Efter Anden Verdenskrig opstod drømmen om frihed, nye varer og længere uddannelse til alle. Samtidig kom et helt nyt ord ind i det danske sprog - "teenager". Til lyden af rock'n'roll fik ungdommen i 1950'erne sit eget liv mellem barn og voksen. Mød repræsentanter for den første generation teenagere. Tilrettelæggelse: Vibeke Heide-Jørgensen.

10:35  

Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (5:12)
Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (5:12) Om adelsvældets storhedstid, 1523-1625. Den katolske kirke blev omstyrtet af den lutheranske reformation og efterlod den verdslige adel som den herskende klasse. Samtidig trak det op til et nyt storpolitisk opgør med Sverige Sendt første gang i 1982.

11:35  

Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (6:12)
Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (6:12) Om tiden mellem 1625 og 1720 der ofte kaldes for 'Svenske-krigene'. Erik Kjersgaard hævder i udsendelsen, at der i virkeligheden var tale om een lang krig med visse pauser. Danmark stod på randen af politisk udslettelse, men indførte da enevælden - et hårdt militaristisk diktatur - for at afværge faren udefra. Sendt første gang i 1982.

DR Ultra

09:00  

Tad Stones: Den fortabte eventyrer
Tad Stones: Den fortabte eventyrer Tad drømmer om at udskifte sit kedelige job som bygningsarbejder og blive en berømt eventyrer og arkæolog, ligesom sit forbillede Max Mordon. En dag bliver hans drømme til virkelighed, da Tad forveksles med en professor og sendes af sted til Peru for at finde den forsvundne by Paititi. I Sydamerika venter Professor Lavrof, og hans underskønne datter Sara, på geniet, og Tad bliver for alvor sat på prøve. Men problemerne stopper ikke her. Selveste Max Mordon viser sig at lægge onde planer og være Saras forlovede på én og samme tid.

10:25  

Klassen - Bertrams nye gamle kæreste (141)
Klassen - Bertrams nye gamle kæreste (141) Bertram og Britt skal arbejde sammen. Måske har de mere til fælles end de tror?

10:40  

Klassen - Hvem stinker? - del 1 (142)
Klassen - Hvem stinker? - del 1 (142) Josefine er begyndt at lugte af sved, og kommer til at beskylde en af de andre piger for at være den der lugter.

10:50  

Klassen - Hvem stinker? - del 2 (143)
Klassen - Hvem stinker? - del 2 (143) Britt afslører en historie fra sin og Josefines fortid, og Josefine fortryder sin opførsel.

11:00  

Klassen - Kampen om magten (144)
Klassen - Kampen om magten (144) Aida stiller op til elevrådet, men udfordres af Christoffer, der pludselig bliver interesseret i politik.

11:10  

Klassen - Squad or Not (145)
Klassen - Squad or Not (145) Martine er bange for at hendes veninder ikke kommer til at savne hende, mens hun er på ferie. Hun tager drastiske midler i brug.

11:25  

Klassen - Telefon-stalkeren (146)
Klassen - Telefon-stalkeren (146) Mathilde plages af en uhyggelig stemme, der ringer til hende på hendes fødselsdag. Hvem tilhører stemmen...?

11:35  

Klassen - Alt for meget drama - del 1 (147)
Klassen - Alt for meget drama - del 1 (147) Josefine føler, at hun ikke har nok timer i døgnet. Mathilde tror at Josefine har stress.

11:45  

Klassen - Alt for meget drama - del 2 (148)
Klassen - Alt for meget drama - del 2 (148) Josefine indser, at hun har et problem, og tager et drastisk valg som involverer Frederik.

DR Ramasjang

10:45  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven En flaske held

11:00  

Junglebogen (17)
Junglebogen (17) En form for form.

11:10  

Lille Roy (13)
Lille Roy (13) Team O'Brien

11:25  

Masha og Bjørnen (10)
Masha og Bjørnen (10) To er en for mange

11:30  

Gurli Gris II (3)
Gurli Gris II (3) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

11:35  

Den lille prinsesse (13)
Den lille prinsesse (13) Den lille prinsesse har fået en æske fuld af fine nye farver. Hun er så glad for dem, at hun ikke nænner at bruge dem. Og det værste er, at de pludselig forsvinder en efter en.

11:50  

Bamselægen - Astma (2)
Bamselægen - Astma (2) Bamselægen Sandra har travlt med at tage sig af alle bamser i landet, der enten er syge, eller som er kommet til skade. I dag kører Sandra ud i sin bamselance, for at hente Anna og hendes bamse Ninus - Anna er bekymret for at der er noget galt med Ninus, for den har så ondt i brystet. Bare det nu ikke er alvorligt.

DR1

12:00  

Bonderøven 2016 (10)
Bonderøven 2016 (10) Sæson 16. Kastaniegårdens nye tomatdrivhus skal være færdigt nu, så både Theresa og Alma må hjælpe med at lægge drivhusplastik henover skelettet. På førstesalen i stuehuset er Frank i fuld gang med at montere træfiberplader, som bliver den færdige overflade på de fleste af væggene. Og i køkkenhaven får solsikkeplanterne en helt ny funktion - de skal være klatrestativer for bønnerne.

12:30  

Kender du typen 2013 (7)
Kender du typen 2013 (7) Livsstilseksperterne Christian Grau og Anne Glad bliver bedt om at gå ind i et tåget dampbad fuldt påklædt i denne udgave af Kender Du Typen? Den ene af dem nægter, den anden kæmper sig vej. Dampbadet er blot et af mange fine rum, de møder i et stort og smukt hjem, hvor hunden sover i alrummet, men måske alligevel får lov at snige sig ind i soveværelset om natten. Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 09.01.13

13:10  

Hammerslag (3:10)
Hammerslag (3:10) Hammerslag er i denne uge på Sjælland, hvor der venter tre spændende boliger ved Holbæk og Roskilde. Først et hus, hvor et 'kærlighedsbrev' fra køber til sælger gjorde udslaget for handlen. Så en kitsch gammel mølle med spraglet tapet og slyngelstue i kælderen. Og sidst men ikke mindst et charmerende fritidshus i en 'hemmelig' enklave, hvor det ene mæglerhold kommer godt og grundigt på afveje. Vært: Christian Degn

13:55  

Gintberg på Kanten - Snejbjerg
Gintberg på Kanten - Snejbjerg Her møder Jan Gintberg blandt andre danmarksmesteren i skælkarper, danmarksmesteren i modelskibe og så finder han ud af, at Danmarks næststørste sten ligger et stenkast fra byen. Baseret på sine oplevelser slutter Jan Gintberg af med at optræde for de mennesker, han har mødt, i jagten på selvironien og den lille forløsende latter. Vært: Jan Gintberg

14:30  

Bergerac: Krydsede klinger
Bergerac: Krydsede klinger Bergerac er blandt vidnerne, da familien Lefevre under stor mediebevågenhed åbner en gravhvælving, der har været forseglet i 150 år. Her finder familien to sværd, der er centrum i en lige så gammel strid med den franske familie Roussillon. Fundet får den årelange slægtsfejde til at blusse op igen - men snart går det op for Bergerac, at der er mere end blot ære på spil.

DR2

12:25  

Team Bachstad - kurs Mongoliet (2:6)
Team Bachstad - kurs Mongoliet (2:6) Med højt humør deltager seriens to rejsende værter, Øystein Bache og Rune Gokstad i et velgørenhedsrally, hvor de skal køre en temmelig pensioneret brandbil fra Oslo til Mongoliet. Motorproblemer, en del sprogforvirring og maveproblemer er blot nogle få af de udfordringer, de møder på den eventyrlige rejse. (2:6) Nordvision fra Norge.

12:55  

Team Bachstad - kurs Mongoliet (3:6)
Team Bachstad - kurs Mongoliet (3:6) Med højt humør deltager seriens to rejsende værter, Øystein Bache og Rune Gokstad i et velgørenhedsrally, hvor de skal køre en temmelig pensioneret brandbil fra Oslo til Mongoliet. Motorproblemer, en del sprogforvirring og maveproblemer er blot nogle få af de udfordringer, de møder på den eventyrlige rejse. (3:6) Nordvision fra Norge.

13:25  

Hjem for mange millioner (2:4)
Hjem for mange millioner (2:4) Der er stor forskel på, hvor meget hjem man får for en million pund i Storbritannien. Her ser vi Londons milliondyre skotøjsæsker i form af lejligheder og store palæer i landlige omgivelser. Du kan vælge mellem et 14-værelses palæ i West Lothian eller en 1-værelses studio-lejlighed i London til cirka samme pris.

14:10  

Hjem for mange millioner (3:4)
Hjem for mange millioner (3:4) Der er stor forskel på, hvor meget hjem man får for en million pund i Storbritannien. Her ser vi Londons milliondyre skotøjsæsker i form af lejligheder og store palæer i landlige omgivelser til samme pris. Denne gang går turen forbi nogle af de lejligheder i London, hvis pris er mangedoblet over de sidste 20-30 år. Her i byen er den gennemsnitlige liggetid 10 uger, og 54 procent af ejendomskøbene bliver handlet kontant.

DR3

12:20  

Tykke Ida (1:2)
Tykke Ida (1:2) Må man være tyk og elske sex? Må man spise is på gaden? Må man være glad og gå i stramt tøj? Og hvor mange elskere kan en tyk pige egentlig tillade sig at have? I denne minidokumentar på to afsnit kommer vi helt tæt på kropsaktivisten Ida, der har været tyk hele sit liv, og som kæmper for retten til at se ud, spise, elske og leve som hun gør, uden at skamme sig. Midt i Idas liv er også alle elskerne, den konstante jagt på den eneste ene, tårerne og selvhadet, der viser, hvor svært det er at få kærlighed fra andre, når man stadig kæmper med at give den til sig selv.

12:50  

25 år og borgmester - Danmarks yngste borgmester (1:4)
25 år og borgmester - Danmarks yngste borgmester (1:4) Christina K. Hansen er lige blevet valgt som borgmester og skriver historie som den yngste i Danmark nogensinde og uden erfaring. Nu står hun over for en kolossal opgave at rette op på økonomien. Hun er stålsat på at gøre al ting perfekt Men kan hun leve op til alles forventninger?

13:20  

Hajen - havets farligste rovdyr (1:2)
Hajen - havets farligste rovdyr (1:2) Er du bidt af hajer? Dyk med ned under bølgerne, og kom helt tæt på en række af verdenshavenes forskellige hajarter. Undervejs bliver vi klogere på, hvad der gør hajer til havets farligste rovdyr og får indsigt i de mange arters vidt forskellige levevis.

14:10  

Ekstreme præstationer: Sherpa
Ekstreme præstationer: Sherpa Følg den austalske eventyrer Todd Sampson, når han prøver kræfter med nogle af de præstationer, der kræver allermest af kroppen. Todd rejser her til Himalaya og besøger Sherpa-folket, der lever 6000 meter over havets overflade. Livet i den tynde luft har gjort sherpaerne særligt hårdføre og fysisk overlegne.

14:55  

Ekstreme præstationer: Stuntman i Bollywood
Ekstreme præstationer: Stuntman i Bollywood Følg den austalske eventyrer Todd Sampson, når han prøver kræfter med nogle af de præstationer, der kræver allermest af kroppen. Todd Sampson møder har en af sit livs største udfordringer i en træningssal for stuntmen i Indien.

DR K

12:35  

Danmark Ekspeditionen (2:5)
Danmark Ekspeditionen (2:5) DR kører med hundeslæde i sporet af de polarforskere, der for 100 år siden skrev Danmark Ekspeditionen ind i polarhistorien. I sidste program gav Reimer Bo Christensen op over for kulden, og han måtte rejse hjem. Nu er en ny vært på vej. Tv-lægen Peter Qvortrup Geisling møder ekspeditionen og har en lille overraskelse med. Holdet kæmper sig frem gennem skrueisen og oplever også et dramatisk møde med en isbjørn. Tilrettelæggelse: Søren Lindbjerg. www.dr.dk/danmarkekspeditionen Sendt første gang 26.10.06

13:05  

Danmark Ekspeditionen (3:5)
Danmark Ekspeditionen (3:5) DR kører med hundeslæde i sporet af de polarforskere, der for 100 år siden skrev Danmark Ekspeditionen ind i polarhistorien. Tv-lægen Peter Qvortrup Geisling krydser sammen med ekspeditionen en farlig isbræ, og en storm sender alle ned i soveposerne i flere dage. Ekspeditionen tvinges til at ændre rute, men det lykkes dog at nå frem i tide og modtage Kronprins Frederik, der lander med et fly midt om natten. Tilrettelæggelse: Søren Lindbjerg. www.dr.dk/danmarkekspeditionen Sendt første gang 02.11.06

13:35  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Den historiske gætteleg, hvor Ole Stephensen tester seernes og deltagernes hukommelse og viden om stort og småt i det forgangne århundrede. Skjult kamera huserer på Rådhuspladsen, dansker får Nobelprisen, Elizabeth II fejrer guldbryllup, Indira Ghandi brændes, Tina Turner synger, Stig Lommer takker af, Danmark vinder danselandskamp over England og Osvald Helmuth synger om Konen, Kællingen og Madammen. Redaktion: Marianne Kemp, Steen Henriksen, Henrik W. Iversen.Producer: Jørn Fabricius. Sendt første gang 22.03.01

14:05  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Den historiske gætteleg, hvor Ole Stephensen tester seernes og deltagernes hukommelse og viden om stort og småt i forrige århundrede. Jørgen Ryg kan ikke huske en dyt, Ole Olsen vinder Speedway på Wembley, Russerne bomber Helsingfors, Brian Nielsen vinder VM, Elvis er soldat i Tyskland og kørelærer Peter Schrøder overfuser Paprika Steen . Redaktion: Marianne Kemp, Steen Henriksen, Henrik W. Iversen. Producer: Jørn Fabricius. Sendt første gang 29.03.01

14:35  

De satte livet på spil (1:2)
De satte livet på spil (1:2) 500 danskere tog af sted for at kæmpe i den spanske borgerkrig 1936-1939. Det var en blodig og kaotisk krig i en tid, hvor alle værdier var i spil. 150 danskere faldt, mens mange af dem, der kom hjem, blev behandlet som kriminelle eventyrere. To døtre fortæller, hvad der drev deres fædre af sted til krigen, og om, hvordan man aldrig talte om det bagefter. En af dem mødte aldrig sin far Tilrettelæggelse: Lone Leegaard og Mads Baastrup.

DR Ultra

12:00  

Klassen - Alt for meget drama - del 3 (149)
Klassen - Alt for meget drama - del 3 (149) Josefine tror, at hendes problemer er løst, men hendes mor skuffer hende endnu en gang.

12:10  

Klassen - Messi eller Ronaldo? del 1 (150)
Klassen - Messi eller Ronaldo? del 1 (150) Mads og Frederik skal spille mesterskabskamp, men Martine og et par lånte fodboldstøvler gør det vanskeligt.

12:20  

Klassen - Messi eller Ronaldo? del 3 (152)
Klassen - Messi eller Ronaldo? del 3 (152) Mads er blevet ydmyget af Frederik og nægter at møde op til mesterskabskampen. uden Mads er kampen svær at vinde.

12:35  

Klassen - Messi eller Ronaldo? del 2 (151)
Klassen - Messi eller Ronaldo? del 2 (151) Mads nægter at aflevere Fredriks fodboldstøvler tilbage og drengenes venskab sættes yderligere på prøve.

12:50  

The Next Step III (11)
The Next Step III (11) Gift dig med mig

13:10  

The Next Step III (12)
The Next Step III (12) Det svære valg

13:30  

The Next Step III (13)
The Next Step III (13) Dig selv først

13:55  

The Next Step III (14)
The Next Step III (14) Jeg håber, jeg får det

14:15  

The Next Step III (15)
The Next Step III (15) Den nye pige

14:35  

Hjalte vs Tjelle - Menneskebowling (5)
Hjalte vs Tjelle - Menneskebowling (5) I dagens program skal Hjalte og Tjelle virkelig teste deres kroppe af. Er det en fordel at være høj og tynd eller lille og lidt rund når de skal være bowlingkugler! Det finder de ud af i duellen: Menneskebowling.

14:45  

Cykel Karaoke - Morgan og Lærke fra BaseBoys
Cykel Karaoke - Morgan og Lærke fra BaseBoys Morgan og Lærke er med i cyklen og dét bli'r bar' for vildt! De synger sange, taler om baseboys og hygger. Nu hvor Morgan og Lærke er skuespillere, kan de så spille alt? Kan de fx spille at de er misundelige på en prut Jannik har slået? Kan man få McTarteletter på McDonalds? Ja, man kan alt når man er gæst i Cykel Karaoke. Tag med på tur! Sangene: Level 1000 (Baseboys), Nemt Nok (Baseboys), Sydpå (Bro), Bar' for vildt (Lærke MGP).

DR Ramasjang

12:05  

Hemmelige dyr: Det halve agern (10)
Hemmelige dyr: Det halve agern (10) Ingrid på 6 år har fundet et halvt agern på Assistens Kirkegården og det ser ud som om nogen har spist af det. Derfor har hun bedt Isabel om at komme til København for at hjælpe hende med at finde ud af, hvad det er for et dyr, der bor på kirkegården.

12:20  

Sprinter Galore (2)
Sprinter Galore (2) Magnus mor og far bliver enige om at hvis Sprinter skal blive boende indtil hans rumskib er repareret er de nødt til at holde ham skjult. Men gode råd er dyre da de ser ud af vinduet at underboen Heino har fundet Sprinters rumskib, men heldigvis har Magnus en ide. Sammen går de ned i haven for at forsøge, at narre Heino så de kan få rumskibet med op i lejligheden.

12:35  

På tur med far - Papabilen får vinger
På tur med far - Papabilen får vinger Iris elsker at tage på tur med sin far, for under køreturen har hun ham helt for sig selv. Iris og far skal på sommerferie hos farmor og farfar. Og de har skabt et helt særligt fantasirum sammen, når de kører bil, hvor de kan snakke om alt hvad de har lyst til af hemmeligheder. Hvad er eksempelvis at foretrække; Myg eller tæger? Og har far ret i, at der er blevet opfundet en bil der faktisk kan flyve?

12:55  

Rosa fra Rouladegade III (5)
Rosa fra Rouladegade III (5) Rosa har fundet sine spion-walkie-talkier frem og er ved at reparere dem, da Karla på 6 år kommer på besøg. Og de walkie-talkier bliver et vigtigt spionhjælpemiddel, da Rosa og Karla sammen skal udspionere Karlas morfar. Karlas morfar er supersej og har bade en medalje fra dronningen og en kæmpestor, flot togbane. Og Karla er slet ikke i tvivl om, hvordan kagen skal se ud.

13:25  

Tree Fu Tom (7)
Tree Fu Tom (7)

13:45  

Tree Fu Tom (8)
Tree Fu Tom (8)

14:10  

MGP 2016
MGP 2016 De 10 finalister i MGP 2016 er nu klar på scenen, direkte fra Forum Horsens. Aftenens værter er Sofie Østergaard og Joakim Ingversen, der glæder sig til at lave et fantastisk show med alle deltagerne, seerne og publikum. Grib mobilen og vær med til at bestemme, hvem der skal vinde. Der bliver fest, ballade og masser af sjov, når de 10 finalister optræder til årets musikfest - Danmarks fedeste melodi grand prix, MGP 2016. www.dr.dk/mgp

DR1

15:20  

Hercule Poirot (30)
Hercule Poirot (30) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Mysteriet i jagthytten". Hastings og Poirot er inviteret på jagt. Det er hundekoldt, og Poirot havner i sengen med høj feber - indtil et mord bringer ham på benene igen.

16:10  

Hercule Poirot (31)
Hercule Poirot (31) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Eventyret ved den egyptiske kongegrav". Den berømte arkæolog sir John Willard falder død om, få minutter efter han har åbnet den egyptiske farao Men-her-Ras grav. Snart begynder resten af ekspeditionens medlemmer også at falde døde om. Er de blevet ramt af en forbandelse? Poirot undersøger sagen.

17:00  

En ny begyndelse (10)
En ny begyndelse (10) George bliver bedt om at være vært for en japansk handelsdelegation. Det bringer følelserne i kog, for små ti år efter krigens afslutning er japanerne stadig langt fra populære i Inverness. Samtidig begynder Georges ekssvigerinde at vise sit sande jeg. Og det er ikke for kønt.

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:00  

Anne og Anders i USA - South Carolina
Anne og Anders i USA - South Carolina Dansk reportageserie fra 2016 Tv-journalisten Anders Agger og tv-kokken Anne Hjernøe besøger fire dansk/amerikanske familier i fire vidt forskellige stater: Arizona, South Carolina, Montana og Michigan. Familierne fortæller om deres vej til USA, og Anne og Anders går på opdagelse i statens køkken, historie og møder spændende personer på deres vej. Denne gang rejser Anne og Anders til Charleston i South Carolina for at besøge Rikke Fryman og hendes store familie. South Carolina er det ægte syden. Anne og Anders smager Soul Food, møder en Southern gentleman og en kvinde, som trods alle odds har virkeliggjort den amerikanske drøm. Lige her faldt det første skud, som for godt 150 år siden kaster Amerika ud i en brutal borgerkrig om slaveriet. Og konflikten mellem sorte og hvide er stadig brændende varm. Tilrettelæggelse: Per Dohm Sendt første gang 16.07.2016

17:00  

DR2 Dagen
DR2 Dagen

DR3

15:40  

Siri - en prinsesse gi'r aldrig op (1:4)
Siri - en prinsesse gi'r aldrig op (1:4) Siri har ADHD og borderline og har svært ved autoriteter. Derfor leder hun efter et lokale til sin egen skønhedssalon, hvor hun selv kan bestemme sine arbejdstider. Hun skal til reality awards for at networke med andre fra skønheds-branchen, men hendes diagnoser spænder ben for hende. Siri er en pige fra blokken, der har et talent og en passion. Hun elsker skønhed og at smuksere andre. Hun vil ikke ende på sofaen, men drømmer om at få sin egen skønhedssalon og blive fri af kontanthjælpen. Hun vil blive til noget, som hun kan være stolt af og se tilbage på, når hun engang får børn og børnebørn - men det er ikke så let, når man kommer fra blokken og har en masse lort med i bagagen.

16:05  

De første kærester (3:4)
De første kærester (3:4) Den første forelskelse er den mest fantastiske følelse - men på samme tid den sværeste. Og når forelskelsen for alvor rammer, er det svært at undvære den, man elsker - og Zelina skal snart undvære Johannes på gymnasiet, da han skal starte på jura-studiet. Det kan være svært at navigere rundt i, hvor meget man skal ses - eller ikke ses, når man er i sit første forhold. Sådan er det for Tobias og Caroline, hvor Tobias føler sig som Carolines anden prioritet, da hun ikke tager lige så meget initiativ til at ses som han. De er hinandens allerførste kærester, og det har ændret alt i deres verden.

16:35  

Brutale Antarktis - det stormomsuste kontinent
Brutale Antarktis - det stormomsuste kontinent Efter års planlægning ankommer seks forskellige hold forskere til Antarktis. Kontinentet er det koldeste, mest vindblæste og tørreste sted på jorden, og uden at have den new zealandske polarstation, Scott Base, som base, ville ingen af forskerne have kunnet overleve i det barske klima. Til gengæld håber de mange forskere at kunne få en bedre forståelse af, hvordan klimaforandringerne påvirker livet på kloden.

17:20  

Stephen Hawkings univers (2:3)
Stephen Hawkings univers (2:3) Den anerkendte videnskabsmand Stephen Hawking behandler et af tilværelsens største spørgsmål; er det muligt at rejse i tiden?

DR K

15:15  

Opdagelsen af Jylland: Korruption i Aalborg (1:5)
Opdagelsen af Jylland: Korruption i Aalborg (1:5) I dag er Aalborg - og resten af Danmark - blandt de mindst korrupte steder i verdenen. Men sådan har det ikke altid været. I 1820'erne forsvinder der på mystisk vis penge ud af embedsmændenes pengekasser, og Frederik VI går straks i gang med at finde de skyldige! Indtil 1800-tallet er Danmark en stormagt, men i løbet af bare 50 år går vi statsbankerot, mister flåden, og vi taber både Norge og Sønderjylland. Eliten leder efter svar på hvordan de genskaber nationen - og de finder svarene i Jylland!

15:45  

Opdagelsen af Jylland: Til kamp for det danske sprog (2:5)
Opdagelsen af Jylland: Til kamp for det danske sprog (2:5) Danmark kunne have været væsentligt mindre, hvis ikke en mand havde gjort en særlig indsats i 1840-erne. Christian Flors indædte kamp for at få dansk sprog til at blomstre i det tysk-dominerede Slesvig spiller en vigtig rolle for, at Danmark bliver det land, vi kender i dag. Indtil 1800-tallet er Danmark en stormagt, men i løbet af bare 50 år går vi statsbankerot, mister flåden, og vi taber både Norge og Sønderjylland. Eliten leder efter svar på hvordan de genskaber nationen - og de finder svarene i Jylland!

16:15  

De kongelige juveler (2:2)
De kongelige juveler (2:2) Juvelerne er de største, de sjældneste og de mest uovertrufne, man kender. Zar Nikolaj II's tante, Storfyrstinde Vladimir, er den absolut førende hvad angår juvelindkøb i hele Europa. Under revolutionen smugles hendes juveler ud af Rusland af en brav ven og det er kun på grund af ham, at dronning Elizabeth II i dag kan bære det kendte Vladimir diadem.

17:15  

Jagten på forsvundne kunstværker - Monumenternes mænd
Jagten på forsvundne kunstværker - Monumenternes mænd Gennem historien er nogle af verdens mest fantastiske kunstværker simpelthen forsvundet. De er blevet plyndret, stjålet eller bare blevet væk. Og kun nogle få er kommet til veje igen. Under 2. Verdenskrig plyndrede nazisterne de besatte lande for nogle af deres største kunstværker. I 1944 nedsatte de allierede en gruppe, der dels skulle redde og beskytte uvurderlige kunstværker mod krigens ødelæggelser dels skulle opspore og redde de kunstværker, som allerede var blevet stjålet af nazisterne.

17:55  

Huset på Christianshavn (81)
Huset på Christianshavn (81) "Tab og vind med samme sind" Manuskript: Lise Nørgaard. Instruktion: Tom Hedegaard. Filmfotograf: Jeppe Jeppesen. Personerne: Fru Hammerstedt: Karen Berg. Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Karla: Kirsten Walther. Egon: Willy Rathnov. Meyer: Arthur Jensen. Emma: Bodil Udsen. Larsen: Ove Sprogøe. I øvrigt medvirker: Jørgen Ryg, Malene Schwartz, Palle Huld, Solveig Sundborg, Peer Guldbrandsen, Jørgen Beck, Ellinor Gundersen og Poul Glargaard. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 19.nov.1977.

DR Ultra

15:00  

De tre detektiver og Skeletøens hemmelighed
De tre detektiver og Skeletøens hemmelighed Med dansk tale. Vennerne Jupiter, Bob og Pete tager en ferie fra detektivarbejdet da Petes far inviterer dem med til Sydafrika, hvor han skal arbejde for den rige frøken Wilbur - men ferie bliver der ikke meget af, da et mystisk monster pludselig angriber frøken Wilbur. Hun anklager den lokale healer Gamba for at stå bag. Sammen med Gambas datter, Chris, sætter de tre detektiver sig for at bevise Gambas uskyld ved hjælp af deres eminente logiske sans, deres viden og en stor portion mod. Det bliver et nervepirrende eventyr, der skal løse mysteriet om Skeletøens hemmelige monster.

16:25  

Junglebanden
Junglebanden

16:40  

Vi' bare bjørne II (11)
Vi' bare bjørne II (11)

16:50  

Svampebob Firkant VII (8)
Svampebob Firkant VII (8)

17:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern

17:25  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern

17:40  

Klassen - Den falske autograf (246)
Klassen - Den falske autograf (246)

17:50  

Klassen - Hænderne op (247)
Klassen - Hænderne op (247)

DR Ramasjang

16:10  

Pyjamasheltene (33)
Pyjamasheltene (33)

16:20  

Didrik Drage
Didrik Drage Muddermonstret

16:35  

Ridderprinsessen Nella (13)
Ridderprinsessen Nella (13)

17:00  

Ramasjang Mysteriet (9)
Ramasjang Mysteriet (9) Hvor er Andreas fuglefrø? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium. www.dr.dk/ramasjang

17:30  

Mini MGP Musik-værkstedet (7)
Mini MGP Musik-værkstedet (7)

17:40  

Elsa (1)
Elsa (1) Lektier.

17:45  

Elsa (2)
Elsa (2) Is.

17:50  

Astrid bliver storesøster (9)
Astrid bliver storesøster (9) 9:10

17:55  

Astrid bliver storesøster (10)
Astrid bliver storesøster (10) 10:10

DR1

18:00  

Skattejægerne 2013 (5)
Skattejægerne 2013 (5) Mads Holst holder søndagsåbent i sin butik Green Square i København. Men Mads er nervøs for, om der vil komme kunder pga. den voldsomme mængde sne udenfor. Og så er det vigtigt at gøre en god handel, når kunderne endelig dukker op. Hos Mads og Jens på Lykkegaard i Tversted er der også lige lovligt meget vinter og sne - især inde i selve butikken! Så Mads og Jens har travlt med at gøre klar til kundebesøg. Spørgsmålet er bare, om der overhovedet kommer kunder. I Odense har Margit og Jesper Damgaard-Lauritsen en lang dag foran sig. De skal nemlig både passe deres antikvitetsforretning og efter lukketid nå til Middelfart for at besøge en kunde. Her håber Margit og Jesper at kunne bytte sig frem til en skulptur af kunstneren Otto P. Men der venter dem noget af en overraskelse. Sendt første gang 02.04.13

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

18:55  

Vores vejr
Vores vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:55  

TV AVISEN
TV AVISEN

20:00  

Gift ved første blik V (8)
Gift ved første blik V (8) Parrene har nu kendt hinanden i fem intense uger og har på rekordtid gennemlevet mere end de fleste par oplever på flere år. Der har været op- og nedture og både deres tålmodighed og følelser er blevet sat på prøve. Spørgsmålet er om der er opstået kærlighed undervejs? De skal nu tage den store beslutning om de vil forblive gift eller ej. Eksperimentet er slut - men slutter ægteskabet også her?

20:45  

Fanget i afhængighed - Alkohol og kokain (2:2)
Fanget i afhængighed - Alkohol og kokain (2:2) To af de største afhængigheder i Danmark er alkohol og kokain. Kokain er en af de sværeste afhængigheder at slippe af med, og næsten 150.000 danskere er afhængige af alkohol. Men hvad er det, der sker, når vi bliver afhængige af et stof? Og hvorfor bliver vi ved med at indtage det selvom vi godt ved at det er dårligt for os? I dette program møder vi Brian på 39 år, der kæmper for at komme fri at sit langvarige alkoholforbrug - og Michael på 41 år - der måske mister alt, hvis ikke han stopper med at tage kokain.

DR2

18:30  

Livets opskrift - Japan (3:5)
Livets opskrift - Japan (3:5) Dansk reportageserie fra 2015 Hvordan lever man lidt længere? Sisse Fisker tager turen til Okinawa, som er en af Japans sydligste ø - 2 timer i fly fra Tokyo. Japanere er kendt for at leve længe, men på denne ø, lever de endnu længere end i resten af landet, og Sisse skal nu finde ud af hvordan det hænger sammen. Udover Familien Maeda, som er den familie Sisse skal bo hos, møder hun mange specielle typer, der lever et helt andet liv, end det vi kender i Danmark. Hun tager med fiskeren Katu-san på harpunfiskeri og møder Samuraien Hammamoto, som er 76 år og stadig underviser i sværdkunst. Men spørgsmålet er, hvorfor netop disse mennesker lever så længe - og om noget af deres livsstil kan bruges i Danmark. Sendt første gang 17.11.2015

19:15  

Livets opskrift - Californien (4:5)
Livets opskrift - Californien (4:5) Dansk reportageserie fra 2015 Hvordan lever man lidt længere? Sisse Fisker rejser til burgernes land USA - nærmere betegnet en lille by der hedder Loma Linda, som ligger i Californien. Denne by er trods USA's knap så sunde ry, blandt de fem steder i verden, hvor befolkningen lever længst. Loma Linda består hovedsageligt af Syvendedags Adventister - og netop denne religion og livsstilen der følger med, er årsagen til, at de lever så længe. Men hvad er det så for et liv de lever - og er det overhovedet attraktivt at leve så længe, hvis man skal leve efter strenge regler? Sisse flytter ind hos Familien Maruffo, som er ultra religiøse og arbejder i den lokale kirke. Hun mødes også med byens borgmester, som kæmper med næb og kløer for at bevare adventismen i byen. Sendt første gang 24.11.2015

20:00  

Det som skjules i sneen (3:4)
Det som skjules i sneen (3:4) Peter Wendel tvinges til at løslade den mistænkte morder. Ann-Marie opdager, at hendes fjender i justitsministeriet nu kender Peters hemmelighed. Samtidig bryder konflikten mellem Peters kolleger Jorma og Caijsa ud i lys lue.

DR3

18:05  

Svært begavet (3:4)
Svært begavet (3:4) Da Mette var barn blev hendes IQ testet til at ligge over 150. Nu skal hun testes igen for at se, om hun kan komme ind i 999 Society, som er en klub for den klogeste promille af befolkningen. August har sidste dag på højskolen Testrup, hvor et af hans mål var ikke at virke som en Kloge-Åge. For Jens er detaljer og symmetri altafgørende, når det gælder materielle ting. Han har ledt efter den perfekte taske i næsten 10 år, og nu er jagten sat ind igen. Kamma er til Mensas årsmøde, men de mange mennesker bliver alt for meget for hende.

18:35  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

19:15  

Family Guy
Family Guy Mød familien Griffin - en næsten helt almindelig, funktionsforstyrret forstadsfamilie. Husstandens overhoved, Peter, er en overvægtig drivert, der sjældent tænker over konsekvenserne af sine handlinger. Familiens yngste, et-årige Stewie, er derimod hyperintelligent og drømmer om at erobre verdensherredømmet. Familien tæller også den sarkastiske hund Brian, den forpinte teenager Meg og Megs lillebror Chris, der slægter sin far lidt for meget på, hvad angår vægt og intelligenskvotient.

19:35  

Family Guy
Family Guy Mød familien Griffin - en næsten helt almindelig, funktionsforstyrret forstadsfamilie. Husstandens overhoved, Peter, er en overvægtig drivert, der sjældent tænker over konsekvenserne af sine handlinger. Familiens yngste, et-årige Stewie, er derimod hyperintelligent og drømmer om at erobre verdensherredømmet. Familien tæller også den sarkastiske hund Brian, den forpinte teenager Meg og Megs lillebror Chris, der slægter sin far lidt for meget på, hvad angår vægt og intelligenskvotient.

20:00  

Cold Case: Vennekredsen
Cold Case: Vennekredsen Der er over 100.000 uopklarede mord i USA. Kun 1% af disse bliver opklaret. Når der ikke er flere spor at gå efter i en sag, bliver den hengemt som en 'cold case'. De pårørende efterlades uden svar. Men ekstremt vedholdende efterforskerne kan sjældne tilfælde finde frem til de skyldige. I 1989 blev Shannon Siders myrdet i Michigan. Otte venner var de sidste, der så hende i live. 22 år senere opdager efterforskere, at alle i den lille by mistænker hinanden.

20:45  

Mit ekstreme liv som vansiret
Mit ekstreme liv som vansiret Når man vokser op i en verden, hvor udseendet betyder alt, kan det være en stor udfordring at se anderledes ud eller ligefrem være vansiret. Men mød her tre unge, der nægter at lade sig kue. 25-årige Yasmin lider af en sjælden sygdom, der ødelægger vævet i venstre side af ansigtet. Den 24-årige Raiche blev som barn forbrændt på 70 procent af kroppen, og 22-årige Chloes ansigt er dækket af et stort modermærke.

DR K

18:30  

Huset på Christianshavn (82)
Huset på Christianshavn (82) "Miljølovprisning" Manuskript: Karen Smith. Instruktion: Tom Hedegaard. Filmfotograf: Jeppe Jeppesen. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Karla: Kirsten Walther. Egon: Willy Rathnov. Fru Hammerstedt: Karen Berg. Meyer: Arthur Jensen. Emma: Bodil Udsen. Larsen: Ove Sprogøe. Rikke: Kirsten Hansen-Møller. Tue: Finn Storgaard. Bo: Claus Ryskjær. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 3.dec.1977.

18:55  

Monty Python's Flying Circus (13)
Monty Python's Flying Circus (13) I 1969 skabte fem gale englændere og en enkelt mindst lige så gal amerikaner tv-historie, da de lancerede den gakkede sketchserie Monty Python's Flying Circus. Gå amok i alle de gyldne Python-øjeblikke leveret af John Cleese, Graham Chapman, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin og Terry Gilliam.

19:25  

Monty Python's Flying Circus (14)
Monty Python's Flying Circus (14) I 1969 skabte fem gale englændere og en enkelt mindst lige så gal amerikaner tv-historie, da de lancerede den gakkede sketchserie Monty Python's Flying Circus. Gå amok i alle de gyldne Python-øjeblikke leveret af John Cleese, Graham Chapman, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin og Terry Gilliam.

19:56  

Dagens sang: Du er
Dagens sang: Du er - sunget af et af DR's kor.

20:00  

Sprogquizzen - Vild med dansk
Sprogquizzen - Vild med dansk Maria Månson har besøg af nyhedsværterne Kåre Quist, Cecilie Beck, Lasse Sjørslev og kommunikationschef Katrine Hertz Mortensen til en dyst i danske dialekter, tidstypiske udtryk og meget gamle ord. Hvad er en nævler? Har ordet raket italiensk oprindelse? Og hvem er hurtigst til at dinge ind i finalen, når der skal dystes i eufemismer?

20:45  

Kongelige eskapader - der ændrede Danmark (2:4)
Kongelige eskapader - der ændrede Danmark (2:4) Kong Christian IV og Kirsten Munk Liderlighed har altid været med til at styre os mennesker, men hvor meget har den egentlig fået lov til at styre historiens gang? I denne programserie kigger vi på fire forskellige tidspunkter i Danmarkshistorien, hvor kærlighed, begær og hor på hver sin måde har været med til at ændre historien. Dette program er fortællingen om, hvordan Christian IV's stormende forelskelse og kærlighed til den unge adelskvinde Kirsten Munk kommer til at præge både kongen, København og Danmark for evigt.

DR Ultra

18:00  

Bidt, brændt og stukket II - Brændenælder og smerte (5)
Bidt, brændt og stukket II - Brændenælder og smerte (5)

18:15  

Sam & Cat II (5)
Sam & Cat II (5) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

18:35  

Sam & Cat II (6)
Sam & Cat II (6) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

19:00  

The Next Step IV (39)
The Next Step IV (39) Tro, håb og kærlighed

19:20  

Limbo I (1)
Limbo I (1) Fire børn på 12 år bor samme sted, men kender ikke hinanden - endnu. Det rastløse skilsmissebarn, Ask, er flyttet fra provinsen til hovedstadsområdet og savner sine venner. Hans søstre tror at det spøger i deres nye hus. Den smukke Louise er træt af at hendes mor tvinger hende til at arbejde som fotomodel. Løbepigen Naya undrer sig over at hendes forældre er holdt op med at kysse hinanden. Den nørdede Boye hjælper sin maniodepressive far i deres spøg og skæmt butik. Boye er hemmeligt forelsket i Louise og skriver et brev til hende, som han underskriver med "M". Medvirkende: Oliver K. Nielsen, William R. Lindhardt, Amanda Phillipsen, Carmen Håkonsson, Camilla Bendix, Martin Buch, Rikke Louise Andersson, Anette Støvelbæk, Lars Ranthe, Anne Marie Helger

19:50  

Grizzy og lemmingerne (52)
Grizzy og lemmingerne (52)

20:00  

Fuglekrigen i Kanøfleskoven
Fuglekrigen i Kanøfleskoven Idyllen er hele tiden truet af den grumme rovfugl Fagin, men de to små fugle Oliver og Olivia vil bekæmpe ham. De andre fugle er uvillige til at hjælpe, både den gnavne ugle, der ligner W.C. Fields, gråspurven Betty og den musikalske måge Armstrong. Til gengæld får de hjælp fra musene Ingolf og Frederik, som forfremmes til fugle.

DR Ramasjang

18:00  

F for Får (37)
F for Får (37) Fårrygende animation fra Aardman

18:15  

Pyjamasheltene (5)
Pyjamasheltene (5)

18:30  

Emil fra Lønneberg
Emil fra Lønneberg Kender du Emil - ham der laver så mange skarnstreger, at kun hans mor kan holde af ham? Hvis ikke, kan du her få historien om, hvordan han hejsede lille Ida op i flagstangen, og hvordan han sad fast i suppeterrinen og måtte til doktoren og alligevel tjente 5 øre, og mange, mange flere historier om den forfærdelige knægt. Manuskript: Astrid Lindgren. Medvirkende: Jan Ohlsson, Lena Wisborg, Allan Edwall, Emy Storm, Björn Gustafson, Maud Hansson. Instruktion: Olle Hellbom. Svensk/tysk film fra 1971.

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:55  

Kulturmagasinet Gejst: Kendte snakker sammen
Kulturmagasinet Gejst: Kendte snakker sammen Bøger med kendte personer, der taler sammen, er et hit. Skuespilleren Hella Joof og journalisten Karen Thisted kommer snart med en samtalebog, hvor de vender forholdet til deres kroppe, deres døtre, forældre, mænd og venner. De fortæller om at gå ned med flaget, og hvordan de rejste sig igen. Maria Månson følger de to kvinder, når de skal overbevise en gruppe boghandlere om at anbefale netop deres bog til kunderne. Vi møder også psykolog Svend Brinkmann, Nationalmuseets direktør Rane Willerslev og forfatter Tor Nørretranders, der også er på vej med en bog, hvor de taler sammen om livet, døden, tillid og tvivl. Og livsstilskommentator Christine Feldthaus vurderer, hvorfor der netop nu er så stor interesse for at læse de kendtes samtaler.

22:20  

Sporten
Sporten

22:30  

Arne Dahls A-gruppen: Europa blues (1:2)
Arne Dahls A-gruppen: Europa blues (1:2) En jødisk hjerneforsker findes hængende ved fødderne over en kirkegårdsgrav i Stockholm. Uden for en flygtningelejr venter samtidig en bil med motoren i gang. Nogle minutter senere tager en lang og risikabel flugt mod et fjernt mål sin begyndelse. Sommeren har fået en dårlig start for A-gruppen, og et sted i Europa venter ondskaben. Kerstin Holm: Malin Arvidsson. Jenny Hultin: Irene Lindh. Viggo Norlander: Claes Ljungmark. Instruktion: Mattias Ohlsson og Niklas Ohlson.

DR2

21:30  

Luther - strømer på kanten IV (1:2)
Luther - strømer på kanten IV (1:2) John Luther har taget orlov og slået sig ned i en hytte langt fra London, hvor den stædige strømer har oplevet så mange tragedier. Nu hører han, at den eneste, han stadig elsker, måske er død. Kun én ting tæller for ham nu - nemlig at finde den skyldige. Samtidig jager hans kolleger en kannibalistisk seriemorder, der stjæler sine ofres identitet, før han kaster sig over sit næste bytte. Luther: Idris Elba.

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

Børneslaver til salg
Børneslaver til salg I verdens største demokrati, Indien, købes og sælges millioner af udsatte børn. Mekanismerne for slavearbejde er så gennemgribende i det indiske samfund, at det er næsten umuligt at undslippe for de børn, der er blevet fanget i systemet, der drives af den enorme profit, der ligger i slavearbejdet. Vi møder her nogle af de børn, der er blevet nægtet en barndom og tvunget til a arbejde i miner, på teplantager eller, hvis det er piger, at blive solgt som brude.

DR3

21:30  

25 år og borgmester - Angsten for at fejle (2:4)
25 år og borgmester - Angsten for at fejle (2:4) De største forventninger til Christina K. Hansen kommer fra hende selv, og det hele skal være perfekt. Hun føler et kæmpe ansvar. Det hele kulminerer 1. maj, hvor der venter hende en række vigtige taler, som hun gerne vil have skal sidde lige i skabet. Hendes egne forventninger er tårnhøje, og hendes verden er ved at kollapse.

22:00  

Fra Citybois til Mænd (2:5)
Fra Citybois til Mænd (2:5) Citybois vil tilbage på landkortet. Anthon og Thor meldte sig til X Factor i en brandert. Drengene fik smag for succes og blev rullet ind i en voksen verden. Nu er musikken deres liv, og det er vigtigt for teenagerne at tage ansvar, bestemme mere og ikke fucke up. Men det er svært at passe sine vagter, stemmetræning og køretimer, når vennerne bliver studenter og teenagelivet raser.

22:30  

Lone Survivor
Lone Survivor I 2005 får fire amerikanske elitesoldater til opgave at tilfangetage eller at dræbe den berygtede talebanleder Ahmad Shah. I Afghanistans bjerge tvinges kvartetten til at træffe et umuligt moralsk valg, der fører dem direkte ind i et baghold. Pludselig er de omringet af talebankrigere, og nu begynder en intens og blodig kamp på liv og død. Luttrell: Mark Wahlberg. Murphy: Taylor Kitsch. Dietz: Emile Hirsch. Instruktion: Peter Berg.

DR K

21:15  

Sømand af verden - Krigen (5:5)
Sømand af verden - Krigen (5:5) At være sømand er også at være soldat. I hvert fald når landet er i krig. I århundreder har krig og konflikt været en del af livet til søs. På den ene side har det været civile søfolk, der har bemandet kongens krigsskibe. På den anden side har sømænd i mange perioder været under angreb fra fjendtlige krigsskibe og pirater. På Fregatten Jylland får man en virkelig god fornemmelse af livet ombord på et krigsskib i 1800 tallet, og vi fortæller om kunsten at håndtere de tunge kanoner og at amputere ben og arme under dækket, men også om hvad der sker med krigsførelsen til søs under 1. og 2. verdenskrig. Tilrettelæggelse: Liv Thomsen & Charlotte Lønstrup

21:45  

Jutlandia
Jutlandia Jutlandia var Danmarks første bidrag i såvel FN- som Røde Kors-sammenhæng. Historien om hopsitalsskibet er nu blevet dramatiseret i en ny, spændende dokumentarfilm, der veksler mellem flotte rekonstruktioner, arkiv og interview med nulevende Jutlandia- og krigsveteraner. Filmholdet har været i Korea, USA, Norge og gravet dybt i arkiverne for at genskabe det, som skete for 60 år siden.

22:45  

Biblens gåder - Den hellige Gral
Biblens gåder - Den hellige Gral Alle fra middelalderens riddere til nazister og utallige skattejægere lige siden har søgt efter det bæger, som Jesus ifølge legenden drak af ved den sidste nadver, og som senere blev brugt til at opsamle hans blod under korsfæstelsen. Nu hævder Anna Kingsford, der har viet sit liv til at studere og afkode symboler, at hun har løst mysteriet og ved, hvor Den hellige Gral kan findes.

23:35  

Kinesisk kunst - Guldalderen
Kinesisk kunst - Guldalderen Kinesisk kunst gør sig i stigende grad gældende over hele verden, men medens det længe har fascineret, kan det stadig for folk i vesten forekomme uforståeligt. Det råder den britiske kunsthistoriker, Andrew Graham-Dixon, bod på ved at tage til Huangsshan-bjergene i det sydlige Kina for at forstå den utrolige kraft i det kinesiske landskabsmaleri, især i perioden fra det 10. til det 15. århundrede, fra Song til Ming-dynastiet, der anses som den kinesiske kunsts guldalder.

DR Ultra

21:05  

Trio - Keplerdiamanterne (9:10)
Trio - Keplerdiamanterne (9:10) Trio tager til det sidste punkt, Nordstjernepunktet, som viser sig at være St. Nicholas kirke. De pejler sig ind på skatten, men 400 års forskel på stjernepositionerne fra da skattekortet blev lavet, kan sætte en stopper for skattejagten...

21:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

23:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:00  

Taggart: Forbryderbilleder
Taggart: Forbryderbilleder Galleridirektøren Valerie Sinclair får stjålet sin luksusbil og synes godt om Mike Jardine, der står for efterforskningen. Sympatien er gensidig. Kort efter et kedeligt intermezzo under en fernisering på galleriet bliver Valeries chef og ekskæreste myrdet. Og måske har mordet forbindelse med en ung narkokurer, der er fundet myrdet på en skrotplads. Endnu en sag for Taggart og Jardine. Jim Taggart: Mark McManus. Mike Jardine: James Macpherson. Peter Latimer: Peter Mullan. Manuskript: Glenn Chandler. Instruktion: Alan Macmillan.

01:15  

Hun så et mord (86)
Hun så et mord (86) Jessica sætter penge i en ny, populær restaurant i New York. Men menuen står på mord...

02:00  

Bonderøven 2016 (10)
Bonderøven 2016 (10) Sæson 16. Kastaniegårdens nye tomatdrivhus skal være færdigt nu, så både Theresa og Alma må hjælpe med at lægge drivhusplastik henover skelettet. På førstesalen i stuehuset er Frank i fuld gang med at montere træfiberplader, som bliver den færdige overflade på de fleste af væggene. Og i køkkenhaven får solsikkeplanterne en helt ny funktion - de skal være klatrestativer for bønnerne.

02:30  

Kender du typen 2013 (7)
Kender du typen 2013 (7) Livsstilseksperterne Christian Grau og Anne Glad bliver bedt om at gå ind i et tåget dampbad fuldt påklædt i denne udgave af Kender Du Typen? Den ene af dem nægter, den anden kæmper sig vej. Dampbadet er blot et af mange fine rum, de møder i et stort og smukt hjem, hvor hunden sover i alrummet, men måske alligevel får lov at snige sig ind i soveværelset om natten. Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 09.01.13

03:10  

Hammerslag (3:10)
Hammerslag (3:10) Hammerslag er i denne uge på Sjælland, hvor der venter tre spændende boliger ved Holbæk og Roskilde. Først et hus, hvor et 'kærlighedsbrev' fra køber til sælger gjorde udslaget for handlen. Så en kitsch gammel mølle med spraglet tapet og slyngelstue i kælderen. Og sidst men ikke mindst et charmerende fritidshus i en 'hemmelig' enklave, hvor det ene mæglerhold kommer godt og grundigt på afveje. Vært: Christian Degn

03:55  

Skattejægerne 2013 (5)
Skattejægerne 2013 (5) Mads Holst holder søndagsåbent i sin butik Green Square i København. Men Mads er nervøs for, om der vil komme kunder pga. den voldsomme mængde sne udenfor. Og så er det vigtigt at gøre en god handel, når kunderne endelig dukker op. Hos Mads og Jens på Lykkegaard i Tversted er der også lige lovligt meget vinter og sne - især inde i selve butikken! Så Mads og Jens har travlt med at gøre klar til kundebesøg. Spørgsmålet er bare, om der overhovedet kommer kunder. I Odense har Margit og Jesper Damgaard-Lauritsen en lang dag foran sig. De skal nemlig både passe deres antikvitetsforretning og efter lukketid nå til Middelfart for at besøge en kunde. Her håber Margit og Jesper at kunne bytte sig frem til en skulptur af kunstneren Otto P. Men der venter dem noget af en overraskelse. Sendt første gang 02.04.13

DR2

00:00  

No God, No Master
No God, No Master I 1919 er USA præget af social uro. En række politikere og forretningsmænd får tilsendt bomber med posten, og William Flynn fra Bureau of Investigation (senere FBI) får til opgave at finde ud af, hvem der står bag. Flynn opdager en anarkistisk sammensværgelse, som ønsker at styrte demokratiet. Justitsminister Palmers gensvar bliver hårdt og rammer langt fra kun de skyldige. William Flynn: David Strathairn. A. Mitchell Palmer: Ray Wise. Eugenio Ravarini: Sam Witwer. Instruktion: Terry Green.

01:30  

Det franske politi indefra (11:12)
Det franske politi indefra (11:12) Denne hårdtslående serie følger ti politifolk på politistationer i tre forskellige franske byer. At være betjent er ikke noget, man kan tænde og slukke for. Det er noget man er hele tiden i et arbejde, der er behov for hele døgnet. I dette portræt af et råt job følger vi som en flue på væggen betjentene både hjemme og på arbejde for at opleve hvordan - og ikke mindst - hvorfor de handler, som de gør.

02:20  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:25  

Svært begavet (3:4)
Svært begavet (3:4) Da Mette var barn blev hendes IQ testet til at ligge over 150. Nu skal hun testes igen for at se, om hun kan komme ind i 999 Society, som er en klub for den klogeste promille af befolkningen. August har sidste dag på højskolen Testrup, hvor et af hans mål var ikke at virke som en Kloge-Åge. For Jens er detaljer og symmetri altafgørende, når det gælder materielle ting. Han har ledt efter den perfekte taske i næsten 10 år, og nu er jagten sat ind igen. Kamma er til Mensas årsmøde, men de mange mennesker bliver alt for meget for hende.

00:55  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

01:35  

Stephen Hawkings univers (3:3)
Stephen Hawkings univers (3:3) Tag med den geniale videnskabsmand Stephen Hawking på en utrolig rejse gennem kosmos. Hawking gør os klogere på, hvordan universet opstod, hvordan stjerner, sorte huller og liv skabes, og hvordan alting - ifølge ham - vil ende.

03:05  

Tykke Ida (2:2)
Tykke Ida (2:2) Må man være tyk og elske sex? Må man spise is på gaden? Må man være glad og gå i stramt tøj? Og hvor mange elskere kan en tyk pige egentlig tillade sig at have? I denne minidokumentar på to afsnit kommer vi helt tæt på kropsaktivisten Ida, der har været tyk hele sit liv, og som kæmper for retten til at se ud, spise, elske og leve som hun gør, uden at skamme sig. Midt i Idas liv er også alle elskerne, den konstante jagt på den eneste ene, tårerne og selvhadet, der viser, hvor svært det er at få kærlighed fra andre, når man stadig kæmper med at give den til sig selv.

03:35  

Katinka er for grim til at danse
Katinka er for grim til at danse Katinka er en ny, unik stjerne på Danmarks popscene. Hun nægter at skamme sig, når hun hopper rundt i en kort bluse, der afslører dellerne på maven. Og hun er ikke bange for at fortælle om det de fleste andre fortier. Tidligere i år udgav hun og hendes band deres anmelderroste debutalbum - og så har hun lige fået sin første kæreste, som hun nu skal flytte sammen med. Men fortiden spøger. Op igennem sin skoletid blev hun mobbet så meget, at hun måtte skifte skole tre gange. Det gør stadig ondt at tænke tilbage på, men det er også noget af det, der driver hende - trangen til fandeme at vise dem, at ingen skal få hende ned med nakken.

DR K

00:35  

Sidste mand på månen
Sidste mand på månen Da astronauten Gene Cernan fra Apollo 17 trådte ud på månen i december 1972, efterlod han sine fodaftryk og sin datters initialer i månestøvet. Det var hans tredje og sidste rumrejse. Fra affyringsrampen på Cape Kennedy og ved hjælp af sjældne arkivfilm, hjemmevideoer, scrapbøger og interview fortæller Gene Cernan her sin historie om, hvordan hans brændende ambitioner bar ham fra en stilfærdig forstad i Chicago til vilde og farlige oplevelser på månen.

02:05  

Julie og skofabrikken
Julie og skofabrikken Endelig synes lykken og arbejdsmarkedet at smile til Julie, da hun får job på en fabrik, der laver dyre sko. Der er endda en kæk, ung lastbilchauffør, der gør kur til hende. Men allerede på Julies første dag lyder der rygter om nedskæringer. Den unge kvinde forsøger at holde lav profil, men snart er hun indblandet i en livlig arbejdskamp. Julie: Pauline Etienne. Samy: Olivier Chantreau. Félicien: François Morel. Instruktion: Paul Calori og Kostia Testut.

03:30  

Maria Callas versus Renata Tebaldi
Maria Callas versus Renata Tebaldi Den 16. september 1968 på Metropolitan Operaens bagscene mødtes de to verdensberømte sopraner, Maria Callas og Renata Tebaldi, i en varm omfavnelelse. På denne dag sluttede i New York en af det 20. århundredets mest offentlige bitre, men også frugtbare kunstneriske rivalisering. Se hvordan og hvorfor.

DR Ultra

01:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, SKANDERBORG.info. Alle rettigheder forbeholdes.
1017120222