Skanderborg
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: tirsdag d. 12. december 2023

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: tirsdag d. 12. december 2023

DR1

05:10  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

05:30  

Jordemoderen XI (5:8)
Jordemoderen XI (5:8) Engelsk dramaserie fra 2022. (Call the Midwife) September 1967. Trixie bliver tildelt en kompliceret sag om en kranchauffør, som er blevet lam efter en arbejdsulykke. Han er blevet udskrevet fra hospitalet og bor hjemme med sin kone og sine børn. Samtidig fortæller Nancy og søster Frances en skoleklasse om blomsterne og bierne.

06:30  

Hvor ingen skulle tro, at nogen kunne bo (2:6)
Hvor ingen skulle tro, at nogen kunne bo (2:6) Sygeplejerne Stine og Per-Sverre Engdal er vældig glade for friluftslivet, derfor købte de en lille gård i Hattfjelldal i Norge. Deres plan var at kombinere jordbruget med grøn omsorg, men den måtte ændres, da det fjerde barn, de fik, var multihandikappet. Parret er i dag plejeforældre for yderligere to børn, de har taget til sig. Nordvision fra Norge.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:15  

Explainer - Derfor bliver du afhængig af opioider
Explainer - Derfor bliver du afhængig af opioider I den seneste tid har opioider fanget flere og flere unge i et virkelig farligt misbrug. De ellers receptpligtige piller købes som et rusmiddel eller til at lette presset i hverdagen, men det kan lynhurtigt tage overhånd. For risikoen for afhængighed er indlejret i den måde, opioider virker på kroppen.

07:30  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:05  

Jul med Price og Blomsterberg (2:4)
Jul med Price og Blomsterberg (2:4) Konditor Mette Blomsterberg og amatørkok James Price har indtaget historiske Erik af Pommerns Kammer på Kronborg Slot med de fineste råvarer, gryder, potter, pander - og julepynt. James serverer herremad for Mette, når han langtidsbraiserer lammeskank med urter og grøn kartoffelmos. De to gourmeter har efterhånden tilbragt mange timer sammen i et køkken, og med Mettes perfektionistiske øjne i nakken går James mere op i udseendet af sine retter end nogensinde før. Hun hjælper ham med at servere lammeskankernes grønne kartoffelmos på en hidtil uset måde. Mette forfører James' smagsløg med en gammeldags vaniljefromage pyntet med hvide chokoladevifter, og da hun placerer det hele på en bund af sveskemos, er han helt solgt. Dagens afsluttes i Kronborgs kældre i skæret fra stearinlys og århundreders danmarkshistorie. Sendt første gang 03.12.12

08:25  

Inspector Morse: Keruber og serafer
Inspector Morse: Keruber og serafer Engelsk krimi fra 1992. (Inspector Morse: Cherubim & Seraphim) Morse havner midt i en tragedie, da han besøger sin stedmor og sin halvsøster. Hans 16-årige niece har taget sit eget liv, og Morse begynder at grave i hendes fortid for at finde ud af hvorfor. Hans efterforskning fører ham dybt ind i en for ham ganske ukendt ungdomskultur af hemmelige technofester og designerstoffer. Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. Joyce: Sorcha Cusack. Manuskript: Julian Mitchell efter Colin Dexters romaner. Instruktion: Danny Boyle.

DR2

06:10  

Deadline: Er Vesten ved at opgive støtten til Ukraine?
Deadline: Er Vesten ved at opgive støtten til Ukraine? Det går ikke som planlagt på slagmarken i Ukraine, hvor Zelenskyjs tropper i bedste fald holder stand. Og samtidig vakler støtten fra en splittet amerikansk kongres - og måske også fra et splittet EU, der holder topmøde i næste uge. Er Vesten ved at opgive Ukraine, spørger Niels Krause-Kjær i Deadline.

06:35  

Deadline: COP28 - Adam Tooze om det kinesiske dilemma
Deadline: COP28 - Adam Tooze om det kinesiske dilemma Kina er en grøn stormagt, og alene på solcelleproduktion har kineserne med længder udkonkurreret europæiske producenter. Mens den første del umiddelbart er godt for kloden, så er der mere diskussion om den sidste. For skal vi lade Kina drive den nødvendige grønne omstilling - eller skal vi for hver en pris gøre os uafhængige af den kommunistiske stormagt? Den britiske økonomihistoriker Adam Tooze er ikke i tvivl - han mener slet ikke vi har et valg. Astrid Berg taler med ham i dagens udendelse.

07:00  

Deadline: Lykketoft om krigen i Gaza
Deadline: Lykketoft om krigen i Gaza FN advarer nu om et 'helvedsagtigt scenarium', efter at Israels militær i dag har skruet op for bombardementerne i både det nordlige og sydlige Gaza. Hvad i alverden kan man gøre? Niels Krause-Kjær spørger tidligere udenrigsminister og tidligere formand for FN's generalforsamling Mogens Lykketoft.

07:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

05:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

05:00  

Ramasjang Mysteriet III (8)
Ramasjang Mysteriet III (8) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

05:33  

Hunden Ib - går lidt væk
Hunden Ib - går lidt væk

05:35  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:45  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:50  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

06:00  

Luk op Luk i - SIG PYT
Luk op Luk i - SIG PYT Sofie kommer til at ødelægge Katrines knækbrødskorthus. Sofie mener, man bare skal sige pyt, men det synes Katrine slet ikke er nok! Katrine Bille og Sofie Torp lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at sige pyt, men måske ikke til alt.

06:15  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

06:30  

Motor Mille og uniformerne - Skorstensfejer (5)
Motor Mille og uniformerne - Skorstensfejer (5) Motor Mille får lov at kravle højt op, når hun besøger en skorstensfejer for at forstå, hvordan de hjælper os med at rense skorstenene. Motor Mille får lov til selv at rense to store skorstene, og får øjnene op for, hvor seje skorstensfejere er, og hvorfor de egentlig har høj hat på.

06:45  

Sarah og And (16)
Sarah og And (16)

06:50  

Albi II
Albi II

07:00  

Ramajetternes Jul (12:24)
Ramajetternes Jul (12:24) Er det virkelig en vaskeægte drillenisse som Flummer har fanget? Mens Flummer undersøger sagen, sender Selma de andre Ramajetter til Depot X i Ungarn, på jagt efter et nøglehul der passer til den mystiske nøgle.

07:15  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Hey Duggee (13)
Hey Duggee (13)

07:35  

Simon
Simon

07:40  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

07:50  

Paddington II
Paddington II

08:05  

Ernest & Celestine II
Ernest & Celestine II

08:15  

Vidundervovsen Vaffel (27)
Vidundervovsen Vaffel (27)

08:25  

Det store Ramasjang Mysterie (6)
Det store Ramasjang Mysterie (6) Reichardt beordrer Ronni til at bygge en bombe, så de kan sprænge Ramasjang Sendestation i luften. Ude i skoven fortæller Camping Vagn om en mystisk varevogn. Måske kan den lede My og Frede på sporet af Kristian?

08:40  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:55  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

 
DR1

10:10  

Antikkrejlerne med kendisser (188)
Antikkrejlerne med kendisser (188) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

10:10  

Antikkrejlerne med kendisser (187)
Antikkrejlerne med kendisser (187) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

11:10  

Antikkrejlerne XXVI (25:25)
Antikkrejlerne XXVI (25:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

11:10  

Antikkrejlerne XXVI (24:25)
Antikkrejlerne XXVI (24:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2
TVR

09:05  

Vilde vidunderlige dyr: Edderfuglenes ællinge-børnehave
Vilde vidunderlige dyr: Edderfuglenes ællinge-børnehave Nogle små edderfugle-ællinger skal ud på en meget lang og farlig svømmetur. Ællingernes mødre har derfor samlet dem i en slags ællinge-børnehave. For når man skal svømme langt er det bedst at være mange sammen.

09:10  

Vilde vidunderlige dyr: Gøgeungen vil have reden for sig selv
Vilde vidunderlige dyr: Gøgeungen vil have reden for sig selv I en rørsanger-rede pipper tre små fugleunger, for at få mad. Men den ene unge er slet ikke en rørsangerunge. Det er nemlig en gøg, som har lagt sit æg i rørsangernes rede. Nu er gøgeungen kommet ud af ægget, og den har brug for rigtig meget mad, for at vokse. Derfor skubber gøgeungen de andre unger ud af reden, så den kan få det hele for sig selv.

09:15  

Sød, nuttet og i fare - De hjemløse egern fra Farum (10)
Sød, nuttet og i fare - De hjemløse egern fra Farum (10) I Carl og Gustavs have bliver det store træ fældet, men der er en egernrede indeni. Da træet falder, falder også tre egernunger ud på græsplænen. Brødrene ser ungerne og beslutter at redde dem. Først kommes ungerne i en kasse med hø og redemateriale. Da træet er helt væk stiller de egernungerne ud i haven og krydser fingre for at egernmor kommer og finder sine små unger. Men det skal ske inden det bliver aften, for ellers er drengene bange for at ungerne bliver spist af andre dyr.

09:25  

MikroMakkerne | Læderløberen
MikroMakkerne | Læderløberen

09:35  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:50  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

09:55  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:00  

Alices eventyr
Alices eventyr

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:15  

Hemmelige dyr: Sandpølserne
Hemmelige dyr: Sandpølserne Asmus på 7 år har fundet noget underligt på stranden. Det ligner små hundelorte, men det er lavet af sand. Derfor har han bedt Isabel komme til Ølgod for at hjælpe med at finde ud af, hvad det er for et hemmeligt dyr, der laver sandpølser.

10:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at der kun er én hanløve i hver løveflok? Ta' med Lille Nørd på løvejagt og se om det lykkes Anders og Katrine at finde ud af, hvorfor løven brøler så højt.

11:00  

Motor Mille og Børnebanden (9)
Motor Mille og Børnebanden (9) Den Sure Mand på bondegården har taget alle børnenes musikinstrumenter for at få ro, og han hakker dem i stykker med en flismaskine. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få musikinstrumenterne tilbage.

11:20  

Skæg med bogstaver - Y
Skæg med bogstaver - Y Afsnit Y I dag besøger Hr. Skæg den fine restaurant Y, hvor han lærer at lave en spændende ret. Han skal også have fat i noget ymer i gaveboden hos søde Persille, som bliver drillet af en fræk bogstav-stjælende mus. Hr. Skæg kan også både en dans og en sang med Y.

11:45  

Vilde venner (3)
Vilde venner (3) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Ebba og Anton, der har vagten i klubhuset. De skal fodre egern og ænder og hjælpe en hundefører med at lede efter et rådyr. Og så er der en flok gæslinger, der mangler en mor.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Frank & Kastaniegaarden - Storkerede og æblegrød
Frank & Kastaniegaarden - Storkerede og æblegrød Storken gæster Kastaniegaarden hvert år, men den flyver hurtigt væk igen, så Frank går i gang med at renovere storkereden i håb om, at storken bliver bare lidt længere. Sidste års høst af Bramley æbler bliver lavet til æblegrød og mistbænkene graves ud for at gøre klar til nyt hestemøg.

12:15  

Frank & Kastaniegaarden - Hedgelaying og Holland
Frank & Kastaniegaarden - Hedgelaying og Holland For at holde rotterne væk fra Hønsehuset, skal det løftes op på et punktfundament, så donkraft og skovl kommer i brug. Frank vil forsøge sig med at lave et hegn efter engelske traditioner og så tager han til Holland for at få inspiration til at forædle den kommende rørhøst.

12:45  

Nak & Æd - en agerhøne i Vendsyssel
Nak & Æd - en agerhøne i Vendsyssel Hunden er menneskets bedste ven. Det siger man i hvert fald. Og denne gang får Nikolaj og Jørgen fuldstændig brug for hundens hjælp, når den skal hjælpe dem med at finde de små, buttede agerhøns, der piler rundt i de nordjyske marker. Drengene har højt humør, men den gode stemning kan hurtigt blive ødelagt, hvis de i stedet skal spise taberdyr. Jørgen har nemlig taget rotter med, hvis de ikke har held på jagten.

12:45  

Nak & Æd - en uvak i Grønland (10:10)
Nak & Æd - en uvak i Grønland (10:10) Sæson 9 (2018). Ved bunden af den gigantiske fjord Kangerlussuaq i Grønland har Jørgen og Nikolaj slået lejr. De skal ud på det kolde hav for at fange uvak. Men vejret er ikke med de to venner. Det både regner og blæser, og termometeret sniger sig ikke langt over frysepunktet. Derfor har kokken forberedt en klassisk morgenmad, så mundvigene kan komme lidt opad. Får de to venner ikke noget på krogen, må de spise sildepisker.

13:30  

Timms Jul - med Rosa
Timms Jul - med Rosa Timm Vladimir inviterer Rosa Kildahl - en af Bagedystens største ikoner gennem tiden - indenfor til en gastronomisk dag i julens tegn. Rosa sætter scenen til en dag med alt godt fra havet, da hun laver klassiske julesild som surprise til Timm, mens Timm genopfinder sylten, da han vælger et helt andet hoved end det traditionelle grisehoved som grundingrediens. Timm kæmper også stadig med oprydningen efter besøget af Tobias i sidste uge, men heldigvis har Rosa et fif til at ordne den slags i et snuptag, så hun kan komme til at dække sit klassiske julebord a'la skovbund kombineret med lidt kongeligt porcelæn. Og så bliver det helt sikkert jul i Timms julepyntede lejlighed.

14:15  

Hammerslag 2017 (13)
Hammerslag 2017 (13) Udsigt udsigt udsigt - Hammerslag ser i aften nærmere på, hvad havudsigt koster i Østjylland. Vi starter i de høje luftlag, hvor hold øst og vest skal gætte prisen på en penthouse-lejlighed i Ceres Byen med panoramaudsigt over hele Aarhus. Herfra går turen ca. 20 km. nordpå til forstaden Segalt, hvor det gælder en villa med et flot view over Aarhusbugten og Kalø Vig. Til sidst skal vi til det naturskønne sommerhusområde Boeslum Bakker ved Ebeltoft, hvor finalen skal udkæmpes i et sommerhus, der både har havudsigt mod øst og vest. Vært: Christian Degn

14:15  

Hammerslag 2017 (12)
Hammerslag 2017 (12) Hammerslag er i aften på besøg på den anden side af Øresund hos vores svenske broderfolk. Her udfordrer vi mæglerne på hold øst og vest med tre spændende og helt forskellige boliger. Først en ualmindelig flot herskabslejlighed i den mondæne del af Malmø. Så en lille hytte i idylliske omgivelser ved en skovsø i det sydlige Småland. Og sidst men ikke mindst et dobbelthus i Ystad, som er tegnet af byens første stadsarkitekt, der såmænd var dansk. Vært: Christian Degn

DR2

12:00  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

12:10  

Luk op Luk i - TRIST
Luk op Luk i - TRIST Hvad har gjort Katrine ked af det? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være ked af det.

12:25  

Ramajetterne III (10)
Ramajetterne III (10) Der er dårlig stemning i Ramasjang Lufthavn. Sus har fået ansvaret for at lave en sikkerhedsvideo. Men Øvst, Finn Falk og Flummer er misundelige og nedlægger arbejdet. Pludselig tager videoproduktionen en uventet drejning.

12:43  

John Dillermand (7)
John Dillermand (7) John smadrer Oldemors fine vase og må tage tilbage i tiden for at gøre det godt igen. Buller bliver lavet om til en tidsmaskine, og pludselig står John i fortiden med både ninjaer og dinosaurer.

12:50  

Familien Fløjtemus
Familien Fløjtemus

12:55  

John Dillermand (12)
John Dillermand (12) John og dilleren klæder sig ud, og pludselig må dilleren alt det, den ellers ikke må, fordi folk tror, dilleren er en næse.

12:55  

John Dillermand (11)
John Dillermand (11) John er alene hjemme, og pludselig er huset invaderet af ninjaer, som overhovedet ikke gider at overholde Oldemors regler. Så John må forsvare huset med dilleren.

13:00  

Familien Fløjtemus
Familien Fløjtemus

13:00  

Familien Fløjtemus
Familien Fløjtemus

13:10  

Familien Fløjtemus
Familien Fløjtemus

13:10  

Familien Fløjtemus
Familien Fløjtemus

13:25  

Misser og Vaps
Misser og Vaps

13:35  

Sofus III (2)
Sofus III (2) Bamsen Sofus besøger et barn og oplever en spændende dag sammen med barnet. Sofus lander hos Linus, der skal have en ven på besøg. De skal lufte naboens hund, men hvem skal tage hundelorten op?

13:50  

Superhelten Sprinter Galore (17)
Superhelten Sprinter Galore (17) DiktaThor udfordrer Sprinter til en duel og ifølge de ældgamle Bhilkha-regler, kan man ikke sige nej. Det bliver starten på en trekamp med Bhilkhas klassiske discipliner - arbejdsjuice-bælning, holde-vejret-længst og sæbebobleskydning. Hvem har den roligste hånd, når blodet pumper, og hele byen kigger på?

13:55  

Oda Omvendt (10)
Oda Omvendt (10)

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (18)
Superhelten Sprinter Galore (18) Da en invitation til at deltage i en ekspedition til Mt. Bhilka dukker op, melder Sprinter og Riwahl sig. De må nu dyste om at være den, der når toppen først. Riwahl snyder sig til sejren, men det hele viser sig at være en fælde fra Cleopatra, som troede, Sprinter ville vinde. Sprinter må redde ham, men har han lyst til det, når Riwahl har snydt?

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (19)
Superhelten Sprinter Galore (19) Sprinter synes, det er synd for Leo, at hun er så lille. Der er jo ikke noget super i at være lille - tværtimod. Han vil derfor hjælpe hende og har opfundet en maskine, der kan lave om på tings størrelse! Leo har det dog helt fint med at være lille... Sprinter kunne faktisk lære noget af, at se tingene fra et andet perspektiv.

14:05  

Onkel Rejes Heavyband (2)
Onkel Rejes Heavyband (2) Onkel Reje vil ud og spille koncerter med bandet, så turen går til Jyttes bodega. Men det kan være svært ikke at nævne et dames skæg, især når det er så stort som Jyttes fuldskæg. Dagen byder også på et møde med den firearmede politimand Betjent Bent Bentsen, der hader alt hvad der er heavy, især Onkel Reje.

14:20  

Motor Mille og Børnebanden (8)
Motor Mille og Børnebanden (8) Den sure mand, Granberg, har gemt sig langt væk, hvor han kan lave MEGET Vokseværk i fred. Men Motor Mille og Børnebanden finder ham. De må få fat på opskriften, men den ligger i en låst skattekiste. Med fiskeline og fluepapir laver de en plan for at snuppe opskriften.

14:35  

Kika og Bob (20)
Kika og Bob (20) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

14:50  

Remy og Boo
Remy og Boo

DR1

15:00  

Kender Du Typen? 2020 - med saltvand og sød tand
Kender Du Typen? 2020 - med saltvand og sød tand Kender Du Typen? er i Klitmøller i Thy, hvor et Santorini-inspireret badeværelse og et læskur a la Gaudi gør livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup begejstrede. Vært: Mads Steffensen

15:00  

Kender Du Typen? 2020 - med filler og følelser
Kender Du Typen? 2020 - med filler og følelser Hårgødning, fillers og tv-programmet Sporløs. Livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup stifter bekendtskab med lidt af hvert i deres forsøg på at regne ud, hvilken kendt dansker der bor med kæreste og bonusdatter i Vanløse. Vært: Mads Steffensen

15:35  

Fader Brown IX (9:10)
Fader Brown IX (9:10) Engelsk krimiserie fra 2022. (Father Brown) Fader Brown efterforsker personalet på et lokalt kursted, da en tidligere ansat bliver myrdet.

16:20  

Fader Brown IX (10:10)
Fader Brown IX (10:10) Engelsk krimiserie fra 2022. (Father Brown) Lady Felicia afholder et overdådigt maskebal nytårsaften 1953. Men festen bliver ødelagt, da forsvarsministeren bliver myrdet. Fader Brown må finde morderen inden det er for sent.

16:20  

Fader Brown X (1:10)
Fader Brown X (1:10) Britisk krimiserie fra 2023. (Father Brown) Der er forandring i luften i den lille by. En ny modellandsby åbner, og en entreprenør har i sinde at opføre en ny bebyggelse i landsbyen. Da en af mændene bag modelbyen findes myrdet, begynder fader Brown at efterforske sagen.

17:05  

Jordemoderen XI (7:8)
Jordemoderen XI (7:8) Engelsk dramaserie fra 2022. (Call the Midwife) Som følge af en uventet hændelse i Poplar står Nonnatus House over for sin hidtil største trussel. Men denne gang er det ikke mursten, der er i fare - det er menneskene.

DR2

17:30  

Forsvundne verdener og skjulte skatte II (2:3) - Osebergskibet
Forsvundne verdener og skjulte skatte II (2:3) - Osebergskibet Britisk dokumentarserie fra 2021. (Lost Worlds and Hidden Treasures) Deres opdagelser omskrev historien, men var ikke, hvad de så ud til. Kunsthistoriker Janina Ramirez går i fodsporene på tre opdagelsesrejsende. Denne gang er hun i Norge, hvor arkæolog og professor Gabriel Gustafson stod i spidsen for udgravningen af verdens ældste og bedst bevarede vikingeskib. Et fund, der revolutionerede vores syn på de legendariske krigere.

TVR

15:00  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:15  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:25  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:30  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:35  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:45  

Peter Pedal
Peter Pedal

15:55  

Karlas Fantalastiske Klasse - Gorm bliver spist
Karlas Fantalastiske Klasse - Gorm bliver spist Gorm og Karla vil fange en stor fisk, så de kan vinde byens fiskekonkurrence. Men de er uenige om, hvem der skal være madding.

16:05  

Dino-ranchen II
Dino-ranchen II Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.

16:15  

Paw Patrol III (8)
Paw Patrol III (8) Tegnefilm med dansk tale

16:40  

Vida - dyrenes doktor
Vida - dyrenes doktor

16:55  

En hæderlig jul
En hæderlig jul

17:10  

Sebastians Jul (12:24)
Sebastians Jul (12:24) Sne, masser af dyr og juletraditioner er det Sebastian bokser med, når han passer bondegården. Drillenissen er på spil, men Sebastian og musen Herkules skal nok sørge for en fantastisk jul for alle dyr på gården. I dag bruger Sebastian enebærgrene til at lave et grønlandsk juletræ. Han fodrer også grønlandske moskusokser med grene. Dyrene skal jo også mærke, at det er Jul!

17:25  

Jagten på regnbuens guld | Fjender eller venner
Jagten på regnbuens guld | Fjender eller venner Hr. Skæg og Motor Mille møder Heino på campingpladsen. Heino vil have Regnbuens guld, men Motor Mille og Hr. Skæg har deres egne planer. Endelig finder de også ud af, hvorfor Heino har hypnotiseret dem og sendt dem til Tunesien for at stjæle Regnbuens guld. Serien er støttet af Udenrigsministeriet, Danida, i forbindelse med Børnenes Ulandskalender. Find læringsmateriale til serien på dr.dk/lær

17:35  

Sprinter Galore III - Skolestart (2)
Sprinter Galore III - Skolestart (2) Magnus og Viola skal starte i skole. Sprinter er meget misundelig, så da Magnus glemmer sin skoletaske, ser Sprinter det som sin pligt og en passende undskyldning for at tage op og aflevere den og lige se lidt nærmere på, hvad det der skole er for noget.

17:54  

John Dillermand (10)
John Dillermand (10) John har glemt det eneste man ikke må glemme - oldemors fødselsdag. Nu er gode råd dyre, hvis John skal tilgives af oldemor, og han må bruge al sin snilde til at få stablet en rigtig fest på benene. Festen bliver dog forstyrret af en mindre ildebrand, og så må John redde dagen, på ægte diller-maner.

17:55  

John Dillermand (13)
John Dillermand (13) John skal ud med skraldet, men ser sit snit til at vinde over skraldebilen. Med sin diller er han meget hurtigere til at få samlet alt skrald på gaden, men hvad mon man så skal gøre med alt skraldet, når man har samlet det sammen -dilleren har selvfølgelig et bud, men går det nu an?

17:55  

John Dillermand (12)
John Dillermand (12) John får ved et uheld væltet postbuddet, som falder af cyklen, og så må John træde til og sikre at posten når frem. Det kan godt være meget vanskeligt med en gal hund lige i hælene, men så er det godt man har en diller man kan svinge sig i.

17:55  

F for Får IV (3)
F for Får IV (3)

DR1

18:00  

AntikQuizzen
AntikQuizzen I AntikQuizzen dyster tre danskere på viden og priser på alt fra sjove eller sjældne loppefund til klassiske designmøbler og kostbare antikviteter. Aftenens tre antikentusiaster Jens, Kirsten og Saryn har hver taget en ting med, som indgår i konkurrencen. Én af deltagerne har taget et guldur med, som har en særlig betydning - og så skal deltagerne "spotte den dyre" ud af fem porcelænshunde. Aftenens vinder går direkte videre til ugens finale i morgen. Vært: Louise Sloth Ekspert: Kasper Nielsen Sendt første gang 19.11.14

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:00  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:40  

Det magiske tivoliteater (12:24)
Det magiske tivoliteater (12:24) Luka og Ariam tager afsted for at hente Gabriella hjem, men Ellen har andre planer. Ofelia prøver at blive ven med Gabriella.

20:00  

På sporet af julens sange: Dejlig er den himmel blå
På sporet af julens sange: Dejlig er den himmel blå Mette Frisk og Phillip Faber dykker ned i historien bag julesangen, som blev skrevet af Grundtvig midt i en livskrise. De ser også på mysteriet om, hvem der har skrevet melodien til sangen. For det viser sig, at det måske var lidt af en tilfældighed, at "Dejlig er den himmel blå" endte med at blive en juleklassiker.

20:30  

Juniorbagernes julemission
Juniorbagernes julemission Dette års juniorbagere har en vigtig mission: De vil sprede julestemning i hele landet med deres kager. Først vil de forsøge at overraske politikerne på Christiansborg med juleflødeboller, så de kan stoppe med at skændes så meget. Og så fortjener et hold frivillige julehjælpere at blive overrasket med en julet hyldestkage for alt det arbejde, de gør for andre i juletiden.

DR2

18:40  

Explainer - Hvorfor bliver vi syge om vinteren?
Explainer - Hvorfor bliver vi syge om vinteren? Har du bidt mærke i, at utroligt mange går og snotter, snøfter og nyser omkring dig lige nu? Den er god nok - flere af os er syge om vinteren. Men hvorfor presser vintervejret vores immunforsvar?

18:50  

Dronninger, der ændrede verden (1:6) Elizabeth
Dronninger, der ændrede verden (1:6) Elizabeth Britisk dokumentarserie fra 2023. (The Queens That Changed the World) I 1536 var det utænkeligt, at Elizabeth ville blive dronning. Regenten skulle være en mand. Alligevel overtager hun tronen i en dybt splittet nation. Den protestantiske dronning tillader den katolske tro, så længe den er diskret. Fred og velstand følger, og kulturen blomstrer. Men i 1588 sætter Den Spanske Armada kurs mod England for at afsætte dronning Elizabeth I. Hvordan møder hun truslen fra den spanske kong Philip II?

19:35  

Dronninger, der ændrede verden (2:6) Anne
Dronninger, der ændrede verden (2:6) Anne Britisk dokumentarserie fra 2023. (The Queens That Changed the World) Anne krones som dronning i 1702, og hendes forbillede er Elizabeth I. Hun bliver Storbritanniens første dronning ved at samle Skotland og England og er Stuart-dynastiets sidste monark. Men Anne er blevet betragtet som en syg, invalid dronning, som andre kunne hundse med. Faktisk er hun en af landets hårdest arbejdende regenter på et tidspunkt, hvor Det Britiske Imperium bliver en af verdens vigtigst stormagter.

20:25  

VM Håndbold 2023: Kvartfinale, direkte
VM Håndbold 2023: Kvartfinale, direkte

TVR

18:00  

F for Får IV (5)
F for Får IV (5)

18:00  

F for Får IV (4)
F for Får IV (4)

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:20  

Petronix
Petronix Prinsesse Ranedyr har forvandlet en leguan til kæmpestørrelse, så hun kan lege "Prinsesser og drager". For at kunne redde den stakkels leguan må Emma med Tims hjælp lære, at der ikke findes drager.

18:30  

Svampebob Firkant IX
Svampebob Firkant IX

18:55  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:05  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:10  

Vilde Kræ V
Vilde Kræ V

19:35  

Mesterlige monsterbørn
Mesterlige monsterbørn Ernst tager på sin første date. Men Grummebæk kan være farlig efter mørkets frembrud. Det viser sig, at nabopigen Ishaani har en hemmelighed inde i spejlet.

19:45  

Den gule yeti
Den gule yeti

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

Født i rampelyset: Familien Bro
Født i rampelyset: Familien Bro Nicolas og Laura Bro har valgt at blive skuespillere ligesom deres forældre. Til trods for, at de ved præcis, hvad det indebærer. Deres tidlige barndom var præget af forældrenes fravær. Både Helle Hertz og Christoffer Bro arbejdede på teatret i de fleste af børnenes vågne timer. Børnene ville for alt i verden ikke selv være skuespillere, men blev det alligevel - for det var det, de kendte til. Helle erkender i dag, at hun var for meget væk, da børnene var små. Det forsøger hun nu at råde bod på ved at hjælpe med at øve replikker og passe børnebørn, når Nicolas og Laura selv skal på teatret.

22:00  

Top dog II (5:6)
Top dog II (5:6) Svensk thrillerserie fra 2023. Teddy vil have hævn, men Isak holder ham tilbage. Det er ikke værd at sætte deres deal med Borg Minerals på spil. Emily roses for den nye aftale, men inderst inde er hun ikke tilfreds. Hendes hovedformål er mislykkedes - nemlig at sætte Isak bag tremmer.

22:40  

Top dog II (6:6)
Top dog II (6:6) Svensk thrillerserie fra 2023. Endnu en person findes død. Teddy går benhårdt efter at få hævn. Da får han information, som han virkelig ikke ønsker. Information om, hvem der er den virkelige forræder.

23:25  

Alene i vildmarken (6:7)
Alene i vildmarken (6:7) Hverdagen har meldt sin ankomst i vildmarken, men der skal stadig fejres fødselsdag på et af holdene. Flere deltagere mister på mystisk vis deres dyrebare fangst til en ubuden gæst. Alle de tilbageværende forsøger at holde energien og modet oppe. Er det et frisk morgendyp eller forbedringer og detaljer til boligen der skal til?

DR2

22:05  

Hjælp, det er jul (12:24)
Hjælp, det er jul (12:24) 52 meter rødt julebånd Niels er pludselig begyndt at motionere og træne og Helle mener de skal i parterapi. Men Niels har en helt anden plan. Parret fra "Hjælp, min kone er skidesur" er tilbage, når Niels og Helle (Thomas Bo Larsen og Mette Horn) sætter sig for at skabe den bedste og hyggeligste jul nogensinde - eller rettere - en jul, der ikke er ligeså hæslig som den sidste år. Problemet er bare, at de ikke er helt enige om hvordan man får en hyggelig jul... Det hele rammes ind af Christine Feldthaus, Karen og Huxi, Knud Romer, Sebastian Dorset m.fl. der kærligt, men nådesløst, spidder det årlige julevanvid.

22:40  

Colosseums blodige historie (8:8)
Colosseums blodige historie (8:8) Amerikansk dokumentarserie fra 2022. (Colosseum) År 401 e.Kr. Lederen af senatet Symmachus afholder de mest prestigefyldte lege i Colosseum i årevis. I 395 er Romerriget blevet splittet i øst og vest. To teenagere er kristne kejsere i henholdsvis Konstantinopel og Milano. Imperiet er truet af invasioner fra alle sider. Symmachus tror på Roms gamle guder og prøver at standse både rigets forfald og den nye religion, der stormer frem. Kan han genrejse Romerriget? Uegnet for børn.

23:25  

På UFO jagt med Jan og Morten
På UFO jagt med Jan og Morten De amerikanske efterretningstjenester har offentliggjort en rapport, der konkluderer, at jagerpiloter har observeret uidentificerede fysiske objekter. Betyder det, at jorden får besøg fra det ydre rum? Det vil Jan Elhøj og Morten Kirckhoff finde svaret på. På en rejse i USA møder Morten en af de piloter, der har set de meget omtalte objekter, og han møder whistlebloweren Luis Elizondo, som har ledet Pentagons afdeling for sikkerhed i luftrummet over Amerika. Herhjemme møder Jan en række prominente eksperter, der prøver at forklare, hvor de gådefulde objekter kan stamme fra? Endvidere møder han Frederik Dirks Gottlib fra DR-Podcastsuccesen, Flyvende Tallerken.

TVR
DR1

00:25  

Fader Brown IX (5:10)
Fader Brown IX (5:10) Engelsk krimiserie fra 2022. (Father Brown) Fader Brown slår sig sammen med sin ærkefjende Flambeau for at lede efter en forsvundet skat i et gammelt slot.

00:25  

Fader Brown IX (4:10)
Fader Brown IX (4:10) Engelsk krimiserie fra 2022. (Father Brown) En person med en plaget sjæl fra dukker op igen. Og fader Brown bliver nødt til at undersøge trossamfundet Church of Apollo.

01:15  

Taggart: Bortførelsen
Taggart: Bortførelsen Skotsk krimi fra 2008. (Taggart: Cold Reader) Da en ung kvinde bliver bortført, bliver Matt Burkes team kontaktet af det kendte spiritistiske medium Clare Vorland, der hævder, at hun kan hjælpe med at opspore pigen. Burke er overbevist om, at Clare er en fupmager, men da hun forsyner politiet med vigtige spor, må han spørge sig selv, om hun måske alligevel har særlige evner. Matt Burke: Alex Norton. Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Stuart Fraser: Colin McCredie. Instruktion: Adrian McDowall.

02:00  

Taggart: Notesbogen
Taggart: Notesbogen Skotsk krimi fra 2008. (Taggart: Grass) Robbie samler en kvinde op på en bar - og næste morgen er hans notesbog med navnene på alle hans meddelere i byens underverden forsvundet. Snart bliver en af meddelerne likvideret, og Robbie frygter, at det skyldes tyveriet af hans notesbog. Kan Robbie opklare sagen, inden hans karriere bliver dens næste offer? Matt Burke: Alex Norton. Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Stuart Fraser: Colin McCredie. Instruktion: Ian Madden.

02:50  

Antikkrejlerne XXVI (23:25)
Antikkrejlerne XXVI (23:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

02:50  

Antikkrejlerne XXVI (22:25)
Antikkrejlerne XXVI (22:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

03:35  

Antikkrejlerne med kendisser (185)
Antikkrejlerne med kendisser (185) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

03:40  

Antikkrejlerne med kendisser (186)
Antikkrejlerne med kendisser (186) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

DR2

00:25  

Dronningerne Elizabeth I og II: Rivalerne
Dronningerne Elizabeth I og II: Rivalerne Britisk dokumentarserie fra 2021. (Elizabeth I and II: The Golden Queens) Der er overraskende lighedspunkter ved den måde Elizabeth den Første og Anden kom til magten. De kom begge fra et liv i skyggen, men udviklede sig til at være populære, standhaftige og pligtopfyldende dronninger. Her skal vi se nærmere på, hvordan begge Elizabeth'er kommer i konflikt med en ung kvinde: Maria Stuart og prinsesse Diana. Konflikter, som er på nippet til at ødelægge alt for begge de magtfulde monarker.

01:10  

Sådan dræber du en sky
Sådan dræber du en sky Forskeren Hannele har én ultimativ passion, at være den bedste og blive anderkendt for det. Hendes liv ændres dramatisk da hun får 1,5 mill $ til at forske for de Forenede Arabiske Emirater. Målet er at skabe regn over landet, der plages af tørke. Snart kastes hun ud i etiske dilemmaer og konflikter - for har man ret til at ændre på naturen hvis man kan - og hvad er den ultimative pris for ens ambitioner?

02:30  

De kommer og ta'r dig - horrorfilmens historie II (6:6)
De kommer og ta'r dig - horrorfilmens historie II (6:6) Amerikansk dokumentarserie 2020. (Eli Roth's History of Horror) Tør du se dit mareridt i øjnene? Eli Roth præsenterer ni film, der rykker gyserfilmens grænser. Ni film, der fortæller dystre sandheder om samfundet og os selv. Ni film fulde af gru og grin. Ni mareridt, du aldrig glemmer. Store film, der både underholder og provokerer. Film, der sætter samfundet under mikroskop - og får os ikke kun til at spørge, hvad vi frygter, men hvorfor vi frygter det.

03:15  

Kærlighed i terapi II (8:9)
Kærlighed i terapi II (8:9) Amerikansk dokumentarserie fra 2023. (Couples Therapy) Christine finder ud af, hvad der gemmer sig bag hendes vrede og bitre følelser. Erica begynder at relatere til Sean. Og Brock og Kristi når et afgørende punkt, der måske kan betyde enden på forholdet.

03:40  

Alt forladt - Taarbæk fort
Alt forladt - Taarbæk fort Dansk dokumentar fra 2013 Et sted i Dyrehaven ligger et glemt og forladt militært fort, som ingen har været inde i over 40 år. Myterne fortæller, at fortet er fyldt med gamle militære køretøjer. De to Urban Explorers Jan Elhøj og Morten Kirckhoff udforsker forladte steder og fotograferer dem, men her er de nødt til at få hjælp af en rendegraver, fordi der skal graves otte meter ned for at finde indgangen. Tilrettelæggelse: Morten Steenstrup Sendt første gang 08.01.13

TVR

01:50  

Familien Fløjtemus
Familien Fløjtemus

02:00  

Familien Fløjtemus
Familien Fløjtemus

02:10  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, SKANDERBORG.info. Alle rettigheder forbeholdes.
1209060048