Skanderborg
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: fredag d. 16. december 2022

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: fredag d. 16. december 2022

DR1

06:30  

Julehjertets hemmelighed (15:24)
Julehjertets hemmelighed (15:24) Dansk familiejulekalender fra 2022 (15:24). Eftersøgningen af Marie Louise fortsætter. Men Karen får en idé til, hvordan de får sneget hende væk fra herregården. Skovkonen har brug for, at Rumle kommer ud til mosen og møder hende, men det er en farlig mission, for Lars har fået fingrene i julehjertet. Aage vil have brudeprisen retur, nu hvor Marie Louise stadig er forsvundet, men det er ikke så lige til at betale. Medvirkende: Karla Larsen Moltsen, Thea Sofie Lundbak, Isa Thorlacius, Maximillian Henriques Hale, Mia Lyhne, Esben Dalgaard, Lise Baastrup, Vigga Bro, Ditte Ylva Olsen, Anders Brink Madsen, Niels Martin Eriksen m.fl. Efter idé af: Thomas Glud og Mia Marie Borup. Instruktør: Poul Berg. Manuskript: Poul Berg og Jesper Nicolaj Christiansen. Fotograf: Bastian Schiøtt. Production design: Thomas Greve. Komponist: Nicklas Schmidt. Produktion: Mastiff Fiktion for DR med støtte fra FilmFyn.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:15  

Krigens døgn
Krigens døgn Forstå krigen mellem Ukraine og Rusland helt ned i detaljen. Med udgangspunkt i de seneste 24 timer zoomer Kim Bildsøe Lassen og Danmarks førende eksperter ind på krigens afgørende elementer.

07:45  

Kontant: UPS - du var ikke hjemme
Kontant: UPS - du var ikke hjemme Verdens største leverandør af pakker har tilsyneladende svært ved at levere lige netop pakker. Jacob Kragelund undersøger, hvorfor UPS og kunderne ikke kan blive enige om, hvornår kunderne er hjemme. www.dr.dk/kontant

08:25  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:51  

OBS
OBS OBS Oplysning til Borgerne om samfundet Spar på energien - Energistyrelsen Fuglene synger Ældresagen - Telefonvenner

DR2

07:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

P2 Radioavisen
P2 Radioavisen

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

5 Skarpe om kristendommens danske historie
5 Skarpe om kristendommens danske historie Kristendommen har i mere end 1000 år været Danmarks dominerende religion, og den udmærker sig ved ikke bare at handle om tro, men også at have haft betydende indflydelse på landets politik og kultur i stort og småt. Vi giver dig 5 skarpe, der skærer ind til benet på kristendommens danske historie. De 5 skarpe: Danmarks kristning. Reformationen. Grundtvig. Grundloven. Kvindelige præster. Medvirkende: Lektor Povl Götke. Tilrettelæggelse: Simon Ankjær Andersen.

08:50  

5 skarpe om julen (1:4)
5 skarpe om julen (1:4) I 5 skarpe om julen får du muligheden for at komme bag om gavepapir og juleræs og blive klogere på, hvad julen handler om som kristen tradition. Vi giver dig fem skarpe punkter på 20 minutter, der skærer ind til benet på julens tidspunkter.

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:17  

Hunden Ib - finder en perle
Hunden Ib - finder en perle

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Rosa fra Rouladegade (1)
Rosa fra Rouladegade (1) Rosa bor i et hjemmebagt kagehus i Rouladegade i landet Ramasjang. Hendes mor er bager og hendes far er spion, så hun er specialist i at lave hemmelige overraskelseskager. I dag får hun besøg af Dagmar på 6 år, der gerne vil bage en kage til sin morfar. Han er dirigent og skal selvfølgelig have en kage med masser af musik i. Men hvordan skal den se ud? Og hvad skal den smage af? Forklædt som gamle damer sniger Rosa og Dagmar sig hjem til morfar og udspionerer, så de kan bage den helt perfekte kage til ham.

06:00  

Ernest & Celestine (6)
Ernest & Celestine (6)

06:10  

Sarah og And (17)
Sarah og And (17)

06:20  

Bamselægen - Allergi (4)
Bamselægen - Allergi (4) Bamsen Hunni er pludselig blevet meget snottet. Hunnis ejermand Villy tænker, at det er bedst at få det undersøgt hos Bamselægen Sandra. Bamselægen er ekspert i bamser og har maskiner, som er specialbygget til undersøgelsen af syge bamser. Villy og Bamselægen undersøger Hunni, men de afbrydes undervejs af Professor Allan, som elsker at fortælle om kroppen, og af Portør Ole, som er helt syg efter at tale med Sandra. Følg med og se, om Bamselægen og Villy kan hjælpe med Hunnis snue.

06:35  

Beccas venner
Beccas venner

06:45  

Sebastians Jul (16:24)
Sebastians Jul (16:24) Sne, masser af dyr og juletraditioner er det Sebastian bokser med, når han passer bondegården. Drillenissen er på spil, men Sebastian og musen Herkules skal nok sørge for en fantastisk jul for alle dyr på gården. I dag laver Sebastian fedt-frø-kugler til fuglene. Han sætter dem op i et træ sammen med et neg med havre. Dyrene skal jo også mærke, at det er Jul!

07:00  

Ramajetternes Jul (16:24)
Ramajetternes Jul (16:24) Det lykkes den mystiske vvs-mand at reparere vandrøret i kontroltårnet med bankoplader og tape, og i Ungarn ser missionen også ud til at lykkes for Selma og de andre. Men pludselig er Finn Falk forsvundet!

07:15  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:20  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:20  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:25  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

07:30  

Bluey
Bluey

07:40  

Motor Mille og uniformerne - Livredder (4)
Motor Mille og uniformerne - Livredder (4) Motor Mille fortæller om dengang hun fik lov til at komme med en livredder på arbejde, og hendes evner til at reagere hurtigt blev sat på prøve. Motor Mille får lov til at se hvordan en livredder hver dag hjælper andre mennesker på stranden, og holder øje med at ingen er i fare. Hun bliver trænet i at hjælpe til, hvis nogen skulle være ved at drukne, og det viser sig, at hun er ret god til det.

07:55  

Paddington
Paddington

08:05  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:15  

Vidundervovsen Vaffel (20)
Vidundervovsen Vaffel (20)

08:30  

Sprinter Galore III - Skolestart (2)
Sprinter Galore III - Skolestart (2) Magnus og Viola skal starte i skole. Sprinter er meget misundelig, så da Magnus glemmer sin skoletaske, ser Sprinter det som sin pligt og en passende undskyldning for at tage op og aflevere den og lige se lidt nærmere på, hvad det der skole er for noget.

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:55  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:00  

Drømmehuset (4:5)
Drømmehuset (4:5) Norsk livsstilsserie. Brita og Vetle er begge lidenskabeligt optaget af design og arkitektur, og nu vil de i gang med at bygge et hus, der er helt anderledes end alle andre fjeldhytter.

10:00  

Skattejægerne (8:10)
Skattejægerne (8:10) Sæson 11. I aften i Skattejægerne får Lasse Petersen fra Aabenraa Antikvitetshandel en meget sjælden salmebog mellem hænderne. Søren Falk fra Quriosa er kørt til Jylland for at prøve at fylde bilen helt op med gamle malerier. Og rekvisitøren Sussie Vig skal på jagt efter gamle og udgåede stel til Royal Copenhagens julevindue.

10:30  

Antikkrejlerne XXIV (4:25)
Antikkrejlerne XXIV (4:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XXIV (5:25)
Antikkrejlerne XXIV (5:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2

09:10  

Edderkoppen (5:6)
Edderkoppen (5:6) Krimi- og kærlighedsdrama fra 2000. Bjarne er tilbage på avisen og bevæger sig ud, hvor der er virkeligt farligt - og han er overladt til sig selv, efter Vissing er gået helt ned. Samtidigt sætter han sin kærlighed til Lisbeth på spil, da han trækker politikommissær Gordan ind i sin historie. Lisbeth begynder at ane sandheden om sin far og er fortvivlet. Ole er ved at stable sin jazzklub på benene, men så vælter det hele for ham. Hjalmar bliver nødt til at opsøge politiet for at aflægge tilståelse, men vil politiadvokat Dam Jensen få sandheden frem? Medvirkende: Jakob Cedergren, Stine Stengade, Lars Mikkelsen, Bent Mejding, Bjarne Henriksen, Lars Bom, Peter Steen m.fl. Instruktion: Ole Christian Madsen.

10:10  

Edderkoppen (6:6)
Edderkoppen (6:6) Krimi- og kærlighedsdrama fra 2000. Bjarne har sit mål inden for rækkevidde, men må se i øjnene, at hver gang han kommer tæt på nogen, som har forbindelse til Zemich, dør de. Politiadvokat Dam Jensen fortsætter sin efterforskning, som begynder at få konsekvenser. Men kan Bjarne vinde Lisbeths kærlighed tilbage - og kan han nå at redde Ole, inden Arthur tager sig af ham? Og hvad med Vissing og hans søn? Bjarne bliver nødt til at afsløre Zemich og sætte en stopper for hans virksomhed. Medvirkende: Jakob Cedergren, Stine Stengade, Lars Mikkelsen, Bent Mejding, Lars Bom, Bjarne Henriksen, Lars Brygmann m.fl. Instruktion: Ole Christian Madsen.

11:10  

De satte livet på spil (2:2)
De satte livet på spil (2:2) Historien om tre danske frivillige i den Finske Vinterkrig. Der bliver smadret ruder i det sovjetiske gesandtskab i København og demonstreret i gaderne til fordel for Finland. Datoen er den 30. november 1939, da krigen mellem Finland og Sovjetunionen bryder ud. Mere end 1000 danske mænd melder sig som frivillige for at støtte Finland, men det officielle Danmark er imod. Tilrettelæggelse: Lisbeth Jessen. Sendt første gang 26.11.2006

11:50  

Nydelsens historie (1:2)
Nydelsens historie (1:2) Der er næppe noget nydelsesmiddel der har optaget danskerne mere end tobakken. I et århundrede har vi røget milliarder af cigaretter - år ud og år ind - og vi har næsten lige så længe synes at det var smart og sexet at ryge. Også selv om vi i mere end 50 år har vidst at rygning forårsager kræft. Mens andre lande har bremset tobaksrygningen med lovgivning, så har rygningen i Danmark indtil for nylig været en privat sag - og ikke noget politikerne har haft stor lyst til at blande sig i. I dag ryger danskerne videre - og mere end i mange af de lande i Europa som vi sammenligner os med. Tilrettelæggelse: Allan Nagel. Sendt første gang 3.12.06

TVR

09:10  

Vilde vidunderlige dyr: Hummere slås om sommerhus
Vilde vidunderlige dyr: Hummere slås om sommerhus Inde på det lave vand, tæt ved kysten, er en hummer ved at bygge sig et sted at bo om sommeren. Men en anden hummer vil bo akkurat det samme sted. Så de to hummere kæmper mod hinanden med deres store klosakse.

09:15  

Vilde vidunderlige dyr: Den kødædende plante
Vilde vidunderlige dyr: Den kødædende plante I mosen står en plante med mange smukke vanddråber på. Eller sådan ser det i hvert fald ud. For i virkeligheden er det nemlig slet ikke vanddråber. Det er en klistret, dødbringende fælde. Planten hedder soldug. Det er en kødædende plante, og den venter på sin frokost.

09:20  

Hemmelige dyr: Det halve agern (10)
Hemmelige dyr: Det halve agern (10) Ingrid på 6 år har fundet et halvt agern på Assistens Kirkegården og det ser ud som om nogen har spist af det. Derfor har hun bedt Isabel om at komme til København for at hjælpe hende med at finde ud af, hvad det er for et dyr, der bor på kirkegården.

09:30  

MikroMakkerne - Regnorm
MikroMakkerne - Regnorm MikroMakkerne ruller trækvognen ud og går på krible krable jagt. I dag kigger Amina og Abdallah nærmere på det mærkelig dyr regnormen. De bygger et regnormehotel for at undersøge, hvordan livet er under jorden!

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Brachiosaurus havde en utrolig lang hals. Det var godt at have, da Brachiosaurus ville spise fra de saftige trækroner. Brachiosaurus var så høj som tre giraffer stående på hinanden.

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Stegosaurus var en langsom dinosaur. Derfor var det svært at slippe ud af truende situationer, så i stedet måtte Stegosaurus blive på stedet og forsvare sig. Men hvordan gjorde den?

09:45  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

10:00  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:10  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (5)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (5) Se hvor Onkel Reje og Brille tager hen i verden med rejseknappen i denne uge og mød også Onkel Rejes sure sokker, der elsker at fortælle vittigheder.

10:25  

Hr. Skægs hotel - Den uheldige dame (2)
Hr. Skægs hotel - Den uheldige dame (2) Hr. Skæg hører et brag fra receptionen. En meget uheldig dame fra Færøerne er ankommet. Hun ødelægger alt, hun kommer i nærheden af. Hr. Skæg prøver at hjælpe hende af med uheldet ved at finde på ting, der kan bringe held.

10:40  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at blæksprutten spiser sin egen arm? Se med når Kristian og Katrine besøger en blæksprutte, og se om det lykkes Blækita og Blæktud at flygte fra den store hval.

11:10  

Onkel Rejes Sørøvershow (11)
Onkel Rejes Sørøvershow (11) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Valdemar, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens sværd, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Onkel Rejes gamle skolelærer Kannibalen, og se om Valdemar og Onkel Reje kan vinde over Kæmpekrabben Ronaldo i sørøverfodbold. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

11:35  

Skæg med bogstaver - Å
Skæg med bogstaver - Å Afsnit Å I dag besøger Hr. Skæg den fine restaurant Å, hvor han lærer at lave en spændende ret. Han skal også have fat i en åre i gaveboden hos søde Persille, som bliver drillet af en fræk bogstav-stjælende mus. Hr. Skæg kan også både en dans og en sang med Å.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Bonderøven 2011 (6)
Bonderøven 2011 (6) Rundt ved Kastanjegården går Frank i gang med at plante et levende hegn med over 500 tjørn. Johan hjælper sin far med at klargøre såmaskinen, så den sorte havre kan komme i jorden. I værkstedet går Frank i gang med at lave et transportabelt gede-malkebord. Og endelig skal føllet Manfred registreres for at være en ægte Slesviger hingst. Sendt første gang 27.04.11

12:15  

Bonderøven 2011 (5)
Bonderøven 2011 (5) Solen skinner på Kastaniegården, så Maren og Herman kommer ud på græs. I værkstedet er Frank i fuld gang med at støbe betongulv med hjælp fra en lille laser. I drivhuset har der været besøg af et lille skadedyr, som har spist de små tomattoppe. I dag skal Frank lære noget nyt, nemlig at flække og pløje marken, heldigvis kommer naboen John for at vise ham den svære kunst. Frank tager til Hjørring for at få lavet en faldtalsprøve, som viser om hans ølandshvede kan bruges til at brødbagning. Sendt første gang 20.04.11

12:45  

Nak & Æd - En gemse i Frankrig
Nak & Æd - En gemse i Frankrig Det er efterår i de franske alper. Jørgen og Nikolaj er taget på deres mest krævende jagt nogensinde. Det er det vagtsomme dyr gemsen, de drømmer om at få nakket. Men gemsen er på hjemmebane i det ekstremt stejle terræn. Det kræver derfor mange kræfter og stor udholdenhed, hvis de to venner skal på skudhold af den også fremragende klatrer. Og hvis ikke det lykkes, skal der spises nogle meget slimede snegle.

13:45  

Smagen af et juleeventyr - Den Lille Pige med Svovlstikkerne
Smagen af et juleeventyr - Den Lille Pige med Svovlstikkerne Den Lille Pige med Svovlstikkerne. Hvis H.C. Andersens berømte og elskede juleeventyr, Den Lille Pige med Svovlstikkerne, var en kage, hvordan ville den så se ud, og hvordan ville den mon smage? Det sætter kageeksperten Tobias Hamann-Pedersen sig for at finde ud af, og til at hjælpe sig har han inviteret Søren Fauli. Sammen dykker de ned i eventyret, og i køkkenet betyder det blandt andet brug af 2000 blade husblas og en kæmpe form, og det bliver en kage, der sætter følelserne i gang hos både Tobias og Fauli. Medvirkende: Tobias Hamann-Pedersen, Søren Fauli

14:15  

Hammerslag 2018 (2)
Hammerslag 2018 (2) Hvor meget kan man få for pengene, hvis man tager væk fra de største danske byer? Hammerslag tager i aften på boligrov i det vestjyske efter tre særdeles spændende villaer. Vi starter med at gætte prisen på en gennemistandsat liebhaverejendom i Varde fra slutningen af 1800-tallet. Herefter går turen til Ringkøbing, hvor vi skal se en villa fra 1961 med tagterrasse og kig til fjorden. Vi ender på en af Holstebros bedste beliggenheder, nemlig helt ned til Storå, hvor vores vært står klar med en moderne liebhaverejendom. Vært: Christian Degn

DR2

12:30  

Musikikoner gennem linsen (2:6) - På turné
Musikikoner gennem linsen (2:6) - På turné Britisk musikdokumentarserie fra 2020. (ICON - Music Through the Lens) På scenen, bag scenen og i tourbussen. Banebrydende musikfotografer fortæller om de magiske og fængende øjeblikke taget af koncerterne, musikerne og publikum - fra musikindustriens tidligste dage og frem til i dag.

13:30  

Musikikoner gennem linsen (3:6) - Pladecovers
Musikikoner gennem linsen (3:6) - Pladecovers Britisk musikdokumentarserie fra 2020. (ICON - Music Through the Lens) Reklamefolk, musikere og musikfotografer diskuterer pladecoverets udvikling - fra de tidlige ikonografiske lp-covers til de progressive omslag med Beatles og Pink Floyd og frem til Blur og Dizzee Rascals mere stiliserede look.

14:30  

Charité - I Murens skygge (5:6)
Charité - I Murens skygge (5:6) Tysk dramaserie fra 2021. (Charité) Alexander Nowack udnævnes som leder af afdelingen for intern medicin. Ella er desillusioneret. Og da en landmand bliver indlagt på afdelingen, er hun og Nowack endda uenige om diagnosen. Samtidig forsøger Ingeborg Rapoport igen at overbevise professor Kraatz om, at den fysiske afstand mellem gynækologisk afdeling og fødselsafdelingen er alt for stor. Og snart bliver hendes påstand understreget på dramatisk vis.

TVR

12:00  

Vilde venner III (1)
Vilde venner III (1) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Asta-Sophia og Villiam, der har vagten i klubhuset. De skal have klippet får sammen med Thorkild, tage sig af en forkommen stormmåge og sætte to egern tilbage I naturen.

12:20  

Byttebiksen (8)
Byttebiksen (8) Lotte vil lege gemmeleg og er så god til det, at Rosa ikke kan finde hende igen. Men hun har jo også travlt med at bytte med veninderne Cirkel og Sofia og Haider, der elsker karate, og som Rosa tager hjem til. Imens når Lotte at bytte med drengen Bjørn, så hun kan gemme sig igen, før Rosa kommer tilbage.

12:35  

Ramajetterne II (7)
Ramajetterne II (7) Vennerne i lufthavnen er noget chokerede over at finde en lille baby i check-in. Det er ikke den slags "glemte sager" de er vant til, og der skal tænkes hurtigt, hvis en katastrofe skal undgås.

12:55  

John Dillermand (10)
John Dillermand (10) John har glemt det eneste man ikke må glemme - oldemors fødselsdag. Nu er gode råd dyre, hvis John skal tilgives af oldemor, og han må bruge al sin snilde til at få stablet en rigtig fest på benene. Festen bliver dog forstyrret af en mindre ildebrand, og så må John redde dagen, på ægte diller-maner.

13:00  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu går det løs i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally! De glade drenge fra Team Hippie giver Bonderøvene kamp til stregen i den første semifinale. Det kommer til at gå vildt for sig, når de to hold skal køre om kap på Striben, undgå at glide når Specialbanen byder på et underlag af spejlblankt is, og gi' den max gas på Ramasjang Ringen. Dagens vindere får den første plads i finalen i årets Ramasjang Rally.

13:30  

Op og hop (10)
Op og hop (10) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med MonsterBuster der viser, hvordan de varmer op til at buste monstre.

13:40  

Oda Omvendt (5)
Oda Omvendt (5) Mats har sjippetove med i børnehave - han elsker nemlig sport. Balder får Mats' to mødre til at indføre stilleleg, for det går virkelig ikke med de vilde fysiske projekter! Heldigvis har Mats hørt om Oda Omvendt fra sine venner - og sammen får Oda og Mats hans mødre op af sofaen. Men Balder har fået nok af skøre, fantasifulde forældre - og stjæler derfor de voksnes fantasi!

13:50  

Superhelten Sprinter Galore (19)
Superhelten Sprinter Galore (19) Selv en superhelt kan komme i tvivl, må Sprinter erfare. Hjælper han alle dem, han kan? Og hvad med alle hans venner nede på jorden? Heldigvis har han Leo og Basker til at huske ham på alle de gode ting, han har gjort, siden han vendte tilbage til Bhilka.

13:54  

Superhelten Sprinter Galore (21)
Superhelten Sprinter Galore (21) Den snedige skurk Cleopatra har lokket den ellers så generte Skyhval ned til Bakkeby, så hun kan indhylle byen i tåge og snuppe Sprinter. Desværre for hende og heldigvis for Bakkeby, skal der mere til at narre en ægte superhelt ...

13:54  

Superhelten Sprinter Galore (22)
Superhelten Sprinter Galore (22) Hvis der er nogen, der kan regne den ud, så er det skurken Diktathor; ved hjælp af Bhilkha-pointene får han sat alle i Bakkeby i dyb gæld, så han selv har magten over dem - den eneste, han ikke lige har kalkuleret med, er superhelten Sprinter.

13:54  

Superhelten Sprinter Galore (20)
Superhelten Sprinter Galore (20) Diktathor laver vennekort, som man kan samle på, og kortene virker præcis efter hensigten; de skaber jalousi og uvenskab og får Bhilkhanerne til at vende sig mod hinanden, så han selv kan tage magten - hvis ikke det lige var for superhelten Sprinter.

14:00  

Monster Buster
Monster Buster Bjørk er bange for en hovedløs hest, som driller i hendes fantasi. Men heldigvis kommer MonsterBuster Jacinta med maling, fine sæbebobler og en rigtig hest! Og sammen buster de Bjørks monster langt væk. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

14:15  

Onkel Rejes fede sommerferie (7)
Onkel Rejes fede sommerferie (7) Onkel Reje er blevet bortført af en UFO og holdes til fange af selveste UFO-kongen Uffe O, der vil bruge ham som fødemaskine. Men Onkel Reje har andre planer og tager sagen i egen hånd. Nede på jorden er Onkel Rejes naboer Didrik og Skidrik helt oppe at køre over et Onkel Reje er væk, for nu kan de endelig blive formand for Foreningen af Danske Børnehadere. Brille og Krølle savner dog Onkel Reje, men så er det heldigt for Brille, at han har en magisk sten.

14:30  

Motor Mille på maskintur (1)
Motor Mille på maskintur (1) Motor Mille hedder ikke Motor Mille for ingenting. Hun elsker nemlig at køre store maskiner. Så da gadens børn spørger, om hun også kan køre en brandbil, og hun må svare 'nej', skynder hun sig ud for at lære det. Hvordan styrer man egentlig kranen? Og hvordan slukker man en ildebrand?

14:45  

Sprinter Galore II - Fødsel (10)
Sprinter Galore II - Fødsel (10) Thomas er på arbejde, og Heinos bil er på værksted, så da Kathrine pludselig går i fødsel, og babyen vil ud NU, er der ikke andre udveje end at de må få Sprinter til at drøne hende på hospitalet. Men hvordan reagerer Heino på at møde Sprinter? Og kan Sprinter cykle hurtigt nok til at nå på hospitalet med Kathrine, inden babyen er født?

DR1

15:01  

Historien om Aqua-hittet Barbie Girl
Historien om Aqua-hittet Barbie Girl Svensk dokumentar. (Hitlåtens historia: Aqua, Barbie Girl) Aquas tyggegummipophit Barbie Girl virker ganske harmløs. Men faktisk skabte sangen så meget ballade, at den ligefrem havnede i retten. Her får du historien om gigahittet, der gjorde Aqua til Danmarks største musikeksportvare nogen sinde.

15:35  

Dommer John Deed (21)
Dommer John Deed (21) Engelsk dramaserie fra 2006. (Judge John Deed) En dyreaktivist anklages for et bombeattentat, som har kostet en forsker livet. John Deed er dommer i sagen, og det bringer ham på kant med Charlie, Deeds idealistiske datter. Charlie er nemlig assisterende forsvarer for aktivisten, og hun vil gå langt for at få ham frikendt.

17:05  

Jordemoderen X (5:7)
Jordemoderen X (5:7) Engelsk dramaserie fra 2021. (Call the Midwife) Søster Hilda er på kursus, og søster Julienne overtager hjemmebesøgene. Da hun undersøger en gravid kvinde, bliver hun bekymret for hendes lille datter, der udviser bekymrende symptomer. Samtidig kæmper en overbeskyttende mor med at magte, at hendes teenagedatter er gravid, til jordemodereleven Nancys frustration.

DR2

15:20  

Charité - I Murens skygge (6:6)
Charité - I Murens skygge (6:6) Tysk dramaserie fra 2021. (Charité) Ella tager til konference i Vestberlin og havner i et svært dilemma. Endnu et lig med mærker efter bid lander på professor Prokops dissektionsbord. Samtidig skal Prokops kone føde på hospitalets gynækologiske afdeling - og for første gang inviterer dr. Kraatz børnelægen Ingeborg Rapoport med ind på fødselsstuen.

16:10  

Hitlers arktiske krig (5:6) Koldfronten kollapser
Hitlers arktiske krig (5:6) Koldfronten kollapser Finsk dokumentarserie fra 2021. (Untold Arctic Wars) I 1943 mødes Roosevelt, Churchill og Stalin i Teheran for at drøfte, hvordan man hurtigst muligt kan besejre Nazityskland. Stalin forlanger også, at Finland bliver straffet for at hjælpe nazisterne. Trods øgede allierede angreb og norske sabotageaktioner, er Hitler fast besluttet på at bevare kontrollen over transporterne af jernmalm og over nikkelminen i Petsamo. Samtidigt fortsætter han de store tyske byggeprojekter i Norge.

17:05  

Hitlers arktiske krig (6:6) Arktis brænder
Hitlers arktiske krig (6:6) Arktis brænder Finsk dokumentarserie fra 2021. (Untold Arctic Wars) I oktober 1944 trækker Hitler sine tropper tilbage mod Sturmbock-forsvarslinjen, og Stalin iværksætter en stor offensiv. Tyskerne benytter den brændte jords taktik under deres videre tilbagetrækning til Lyngenlinjen i Norge. Alligevel fortsætter Hitlers storhedsvanvid, og krigsfangerne på hans byggeprojekter dør på stribe eller bliver kannibaler. I 1945 er Arktis raseret, og de allierede begynder at undersøge nazisternes krigsforbrydelser.

TVR

15:00  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:15  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:40  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:45  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:50  

Simon III
Simon III

15:57  

Simon III
Simon III

16:00  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:15  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

16:25  

Paw Patrol V
Paw Patrol V Tegnefilm med dansk tale Vovserne og varhvalpen + Vovserne redder en søvngænger

16:50  

Albi (16)
Albi (16)

16:57  

Onkel Rejes Julefis
Onkel Rejes Julefis

17:00  

Nissernes Ø (16:24)
Nissernes Ø (16:24) Nissedoktoren må igen på arbejde - for at kurere Lunte og Vagtnissen Vagn. Men selvfølgelig først og fremmest for at kunne skrive en regning. Troldkvinden Jinx er lidt mere bevendt - men i virkeligheden er det måske eksprespelikanen Mette Wuns, der klarer ærterne. Eller æblerne? Det er sjældent, at grønlandske fangere ligefrem forfølger byttet ned gennem hullet i isen - men alting ændrer sig jo. Til slut er der kun én ting, der gælder: Følg Santa! Medvirkende: Flemming Jensen, Niels Olsen, Jesper Christensen, Søren Pilmark, Jesper Klein, Christoffer Bro, Mick Øgendahl, Trine Gadeberg, Pia Rosenbaum, Roger Matthiesen, Jan Gintberg, Søs Egelind og mange flere. Manuskript og instruktion: Flemming Jensen Sendt første gang 2003

17:30  

Onkel Rejes Julefis
Onkel Rejes Julefis

17:35  

Dragen og de syv prinsesser
Dragen og de syv prinsesser

17:40  

Stop! (10)
Stop! (10) Klara bliver glad, da mor spørger, om hun vil hjælpe med at male stakittet. Hun elsker farve. Men mor vil bare male med en kedelig grå. Det nægter Klara at gå med til...

17:50  

Trex
Trex Simon ringer til sin nabo, Lise, så hun kan komme og hjælpe med at gøre Trex til en anden slags dinosaur.

17:55  

Trex
Trex Simons nabo Knarvorn von Sur og postbuddet Snotty Kuvertsen sniger sig ind på Simon, da det er ved at være tid til at tjekke endnu et punkt af listen. Men det kommer de til at fortryde.

DR1

18:00  

Skattejægerne (9:10)
Skattejægerne (9:10) Sæson 11. I aften i Skattejægerne tager Margit og Jesper Damgaard-Lauritsen fra Damgaard-Lauritsen Antik på smykkejagt i København. Marskandiseren Simon Krogsgaard har alle odds imod sig i sin jagt på teak- og palisandermøbler på Brørup Marked. Og Rikke Fog og Frede Rasmussen fra Kildevang Antik får deres sag for, når de skal tømme en privat samlers loft.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

19:00  

Disney Sjov
Disney Sjov

19:30  

Julehjertets hemmelighed (16:24)
Julehjertets hemmelighed (16:24) Dansk familiejulekalender fra 2022. (16:24). Karen afsløres i at have hjulpet Marie Louise med at stikke af, men da Rasmus tager skylden, bliver de begge fyret fra herregården. Rigmor står endeligt op for sin datter og fortæller Aage, at han aldrig bliver gift med Marie Louise. Men Erik har underskrevet en kontrakt og Aage er ikke til at forhandle med. Lars har kidnappet Rumle og Rasmus tager til storbyen, for at finde Marie Louise. Medvirkende: Karla Larsen Moltsen, Thea Sofie Lundbak, Isa Thorlacius, Maximillian Henriques Hale, Mia Lyhne, Esben Dalgaard, Lise Baastrup, Vigga Bro, Ditte Ylva Olsen, Anders Brink Madsen, Niels Martin Eriksen m.fl. Efter idé af: Thomas Glud og Mia Marie Borup. Instruktør: Poul Berg. Manuskript: Poul Berg og Jesper Nicolaj Christiansen. Fotograf: Bastian Schiøtt. Production design: Thomas Greve. Komponist: Nicklas Schmidt. Produktion: Mastiff Fiktion for DR med støtte fra FilmFyn.

20:00  

Cirkusrevyen 2021 (2:2)
Cirkusrevyen 2021 (2:2) Velkommen til anden del af Cirkusrevyen 2021. Glæd dig til at se den Amerikanske præsident Joe Biden. Og hjemvendt til Cirkusrevyen den blændende Niels Olsen som gir den fuld gas som den undertrykte ægtemand Bendt, men tager en overraskende hævn. Og endnu engang overrasker Niels Ellegaard og Henrik Lykkegaard os alle med en ballet, som kun de to kan. Merete Mærkedahl som den energisk strikkende husmoder, der mener at alt skal strikkes væk. Og sidst men ikke mindst Ulf Pilgaard som slutter en gloværdig karriere på revy scenen med sin elskede parodi på vores allesammen's elskelige Dronning Margrethe, hvor cirkus teltet ligges helt ned i et latterbrøl, glæd dig til et forrygende show.

DR2

18:00  

Rick Stein i Reykjavik
Rick Stein i Reykjavik Madserie fra BBC fra 2016. (Rick Stein's Long Weekends) Den populære britiske kok, Rick Stein, giver gode tips til kulinariske weekender i byer rundt omkring i Europa. Den islandske hovedstad byder på et saftigt stegt lam, rugbrød bagt i vulkansk sand, hummersuppe og selvfølgelig Ricks evige jagt på den perfekte torsk!

19:00  

Husker du ...1976
Husker du ...1976 - året er 1976. De alternative uddannelser, boformer og livsanskuelser kommer i centrum. Både Christiania og RUC i Roskilde er på nippet til at blive lukket af politikerne. "I kan ikke slå os ihjel" synger christianitterne, og redder med nød og næppe fristaden. Tvind har til gengæld vind i sejlene, men ikke alle er vilde med Tvinds arbejdsiver. Ungdomsarbejdsløsheden raser, men når alt bliver for trist, så kan man gå i Forum i København til 6-dagesløb. Her er der stemning og fest. En af sangene, som der skråles med på, er Vesterbro Ungdomsgårds "Kattejammerrock", som bliver en landeplage. Sendt første gang 06.04.05

20:00  

The Aftermath
The Aftermath Britisk romantisk drama fra 2019. Rachael Morgan ankommer til Hamborgs ruiner i 1946. Hendes mand, obersten Lewis, har fået til opgave at genopbygge den ødelagte by. Lewis har bestemt, at de skal dele et hus med de tyske ejere, en enkemand og dennes datter. I den højspændte atmosfære bliver fjendskab og sorg afløst af lidenskab og forræderi. Medvirkende: Keira Knightley, Jason Clarke, Alexander Skarsgård m.fl. Instruktion: James Kent.

TVR

18:02  

Onkel Rejes Julefis
Onkel Rejes Julefis

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:20  

Petronix
Petronix Jia er ikke så begejstret for at hjælpe en kamæleon, fordi hun synes, den ser mærkelig ud og er lidt klam. Men da kamæleonen flygter, bliver hun nødt til at hjælpe Petronix med at redde den, inden McFælde og hans håndlangere fanger den.

18:30  

Smølferne
Smølferne

18:45  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

18:50  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Svampebob Firkant IX
Svampebob Firkant IX

19:00  

Svampebob Firkant VIII (14)
Svampebob Firkant VIII (14)

19:25  

Bedst & Bedster
Bedst & Bedster Bedst og Bedster har planlagt en dejlig dag på stranden, men da deres sure nabo, Vrissen Buks, spørger om de vil passe hans kaktus, Prikkerøv imens han tager på krydstogt, kan Bedster ikke få sig selv til at sige nej. I stedet for at aflyse udflugten, beslutter tvillingerne at tage Prikkerøv med dem - for hvor besværlig kan en kaktus egentligt være? Meget viser det sig og den afslappende dag på stranden de havde planlagt, ændrer sig pludseligt til en dramatisk eftersøgning og redningsaktion på havet.

19:25  

Bedst & Bedster
Bedst & Bedster Bedst og Bedster vil gerne slippe fra arbejde tidligt, så de kan nå at se sæsonafslutningen på deres yndlings tv-serie "Detektiv Hårdtud". Desværre er det også deres chef, Putt Putts' yndlingsserie og han beder dem derfor om at lukke for ham. Nedtællingen er i gang og lige som de har pakket sammen og gjort sig klar til at nå bussen, dukker Vrissen Buks op til en omgang hygge mini-golf. Det er tid til at søge inspiration fra deres yndlingsserie og spørge hvad Detektiv Hårdtud ville gøre.

19:35  

Wild Kratts III (13)
Wild Kratts III (13)

19:35  

Wild Kratts III (12)
Wild Kratts III (12)

20:00  

Familien Jul
Familien Jul Dansk spillefilm fra 2014. Hugo bliver gode venner med nissen Pixy, som ikke nåede at komme hjem med de andre nisser. Hugo går langt for at skjule Pixy fra sin julefjendske far, men et år er lang tid at skjule en nisse, der ikke ligner mennesker, taler et mærkeligt sprog, udøver magi og som ikke kan tåle den danske sommervarme. Hugo er derfor nødt til at dele hemmeligheden med sine søskende og sammen kæmper de for, at Pixy ikke bliver opdaget. Medvirkende: Pelle F. Krusbæk, Herman Knop, Paw Henriksen, Marie Askehave, Dar Salim m.fl. Manuskript og instruktion: Carsten Rudolf. Fotograf: Bastian Schiøtt. Scenograf: M. Wan Sputnick. Musik: Niklas Schmidt. Produktion: Pixy Film ApS i samarbejde med bl. a. DR.

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:15  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

21:30  

Honest Thief
Honest Thief Amerikansk actionfilm fra 2020. Den erfarne bankrøver Tom møder kvinden i sit liv og beslutter at starte på en frisk. Han vælger at overgive sig selv til FBI og aflevere de mange millioner dollars, han har stjålet. Til gengæld vil Tom have nedsat straf og en ren straffeattest. Snart opdager han, at der er stærke, korrupte kræfter på spil i FBI, og han må kæmpe sit livs kamp for at få renset sit navn. Medvirkende: Liam Neeson, Kate Walsh, Jai Courtney m.fl. Instruktion: Mark Williams.

23:00  

Helt sikkert... måske
Helt sikkert... måske Amerikansk romantisk komedie fra 2008. (Definitely, Maybe) Will er ved at blive skilt, da hans tiårige datter Maya begynder at udspørge ham om hans liv, før han blev gift. Maya vil vide alt om, hvordan hendes far og mor mødtes og forelskede sig. Så Will begynder at fortælle hende om de tre vigtigste kvinder i sit liv. Men han laver om på deres navne, så Maya først til allersidst finder ud af, hvem af de tre kvinder, der er hendes mor. Medvirkende: Ryan Reynolds, Isla Fisher, Elizabeth Banks, Rachel Weisz m.fl. Instruktion: Adam Brooks.

DR2

21:40  

På skuldrene af Bohr (6:6)
På skuldrene af Bohr (6:6) For ti år siden fandt en international gruppe forskere noget, som de havde ledt efter i årtier. Beviset på at der findes et usynligt felt gennem hele universet, som i virkeligheden er det, der gør at vi eksisterer og ting vejer noget. Dansk videnskabsserie fra 2022 om kvantefysikkens uforklarligheder, som tager udgangspunkt i de ideer og tanker den danske fysiker Niels Bohr havde for 100 år siden, og som blev fundamentet til kvantemekanikken. En teori om de allermindste ting i universet.

22:30  

Jul på Vesterbro (16:24)
Jul på Vesterbro (16:24) - med Anders Matthesen. Danny øver sig på rollen som far. Han skal nok bruge en del træning... eller et meget hårdført barn. Sendt første gang 16.12.03

22:45  

Troldspejlet special (10:10)
Troldspejlet special (10:10) Er superheltene blevet de nye guder? Superman er Moses (eller Jesus), Marvel-heltene er fra græsk og nordisk mytologi, og Thor og Loke har ikke engang fået nye navne. I denne special viser Jakob Stegelmann, hvilken religion alle de store superhelte er lånt fra - og spørger selvfølgelig, om de så erstatter troen på et eller andet overnaturligt. Og så er der jo også virkelighedens helte, som gøres til en form for guder, vi kan dyrke ...

23:15  

Se mig som jeg er
Se mig som jeg er Teenagepigen Rima balancerer på kanten mellem barn- og voksenliv og kæmper for at finde sin egen vej i livet med sin autismediagnose. Rima ved, at hun er anderledes, men hun har aldrig opfattet sin autisme som noget begrænsende. 'Bare vær dig selv' har altid været hendes mantra og råd til sine klassekammerater, der ligesom hende har 'særlige behov'. Vi møder Rima i en turbulent tid, der tvinger hende til at finde sin egen vej ind i voksenlivet, og overvinde de begrænsede muligheder, samfundet tilbyder.

TVR

21:25  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

00:45  

Dommer John Deed (18)
Dommer John Deed (18) Engelsk dramaserie fra 2005. (Judge John Deed) På vegne af et forældrepar fører Jo Mills sag mod et forbrændingsfirma, der er under anklage for at udlede sundhedsskadelig forurening. Samtidig leder John Deed efter beviser for, at indenrigsministeren har modtaget bestikkelse. Det gør ikke hans fjender mildere stemt - og snart har Deed en anklage for embedsmisbrug hængende over hovedet.

02:15  

Guru II (5:6)
Guru II (5:6) Erik hidkalder Anders og vil have gennemført sit projekt nu og her, men det går langtfra som planlagt. Samtidigt forsøger Anders at holde fast som leder på akademiet og indkalder Sune til en kammeratlig samtale med Vandela som bisidder. Men Anders mister besindelsen og ender med at blive udstødt af fællesskabet.

02:45  

Kender Du Typen? - Med bacon og badekar
Kender Du Typen? - Med bacon og badekar Hvem er det, der ikke bare flager med Dannebrog på familiens fødselsdage, men på de fleste af Danmarks flagdage? Og som fylder de dyre sæbeflasker op med billig sæbe? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup finde ud af, når Kender Du Typen? besøger en hovedperson, som elsker at bruge tid på madlavning i køkkenet. Vært: Anna Lin

03:15  

Antikkrejlerne XXIII (25:25)
Antikkrejlerne XXIII (25:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

03:15  

Antikkrejlerne XXIII (23:25)
Antikkrejlerne XXIII (23:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2

00:30  

Amerikanske taler der ændrede verden
Amerikanske taler der ændrede verden "Yes we can" og "Tear down this wall, mr. Gorbatjev" er to citater vi alle kender. Men hvorfor er lige de citater blevet så berømte? I den danskproducerede dokumentar "Amerikanske taler der ændrede verden," møder vi taleskriverne bag nogle af verdenshistoriens mest berømte præsidenttaler. Og så møder vi de danske statsministre, som blev påvirket af talerne - Anders Fogh Rasmussen, Lars Løkke Rasmussen og Helle Thorning Schmidt.

01:30  

Storbritannien på sultegrænsen (3:3): Dobbeltjob for at overleve
Storbritannien på sultegrænsen (3:3): Dobbeltjob for at overleve Britisk dokumentarserie fra 2019. (Broke) Lorraine er sygeplejerske og har ikke fået lønforhøjelse i otte år. Med inflation og højere leveomkostninger har hun 1000 pund mindre efter skat, end hun havde i 2010. Og Eryl er tvunget til at forlade sin familie i Wales for at søge arbejde i Liverpool. To huslejer tærer hårdt på den smule, hun tjener som løsarbejder, og for at skaffe lidt ekstra penge, samler hun løv i rundkørsler til at lave julekranse. Vi følger en række britiske familier, der kæmper en daglig kamp for at få økonomien til at hænge sammen.

TVR

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2022, SKANDERBORG.info. Alle rettigheder forbeholdes.
1210093355