Skanderborg

Smukfest 2012: Nye navne til årets festival, Smukfest 2012.

Skrevet d. 2012-04-05

Smukfest 2012: Nye navne til årets festival

Med lidt over 4 måneder til årets festival i bøgeskoven for alvor går i gang, er 12 nye kunstnere blevet offentliggjort. Der er tale om en god håndfuld danske kunstnere af vidt forskellig karakter. Festivalen kan således præsentere Alphabeat, Turboweekend, Who Made Who, Ginger Ninja, Vinnie Who, Per Vers og Allan Olsen og ikke mindst en lille håndfuld fremadstormende kunstnere bestående af Reptile Youth, Wafande og Tako Lako.


Samtidig er der et par navne til årets program i Blusen, der gennem hele festivalen har fri entre for alle. Joan Armatrading, sangerinde og guitarist fra England, der udgav sit første fulde blues album "Into The Blues" i 2007, et album der gik direkte ind som #1 på Billboards blues chart. Hun var dog et af de helt store navne i Europa i slutningen af 70erne og begyndelsen af 80erne, hvor hun blandt andet havde hits som "Show Some Emotion", "Walk Under Ladders", "Me, Myself, I" og "Love & Affection".

Hun får selskab af Fabulous Thunderbirds fra Texas, et af verdens bedste blues bands. Gruppen blev dannet i 1974 og har ageret opvarmning for prominente navne som Rolling Stones og Eric Clapton.
Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, SKANDERBORG.info. Alle rettigheder forbeholdes.
1116234159