Skanderborg

Smukfest 2011 - Torsdag, Smukfest 2011.

Skrevet d. 2011-08-11

The Rumour Said Fire (14.15)

For et år siden stod folk-rockbandet The Rumour Said Fire på Rytmehans-scenen og gav publikum en virkelig skøn og dyb oplevelse med ønsket om mere i denne genre. I år fik vi mulighed for endnu en gang at høre denne pragtfulde gruppe på Smukfest. Den danske gruppe opstod i 2008 og fik straks gennembrud med "The Balcony". En succesfuld EP fulgte, og i efteråret 2010 udgav gruppen et helt album med titlen "The Arrogant". De fabelagtigt gode melodier gik lige ind i hjertet på publikumsgæsterne og efterlod dem i en varm, ophøjet stemning. Udover deres egne numre blev det også til en flot cover version af "Somebody To Love" af Jefferson Airplane. Godt gået, men lad os nu se frem til endnu et genialt album fra dem inden næste koncert på Smukfest.

Michael Learns To Rock (19.45)

En koncert foran det nye Rytmehans bliver nok aldrig helt så kogende, som man kunne ønske sig. Men da Michael Learns To Rock indtog Rytmehans, var pladsen pænt fyldt op af publikum. MLTR med vokalisten Jascha Richter på keyboards, guitaristen Mikkel Lenz og trommeslageren Kåre Wanscher spiller fængende musik, så de serverede selvfølgelig sikre hits, som blev taget vel imod af det medsyngende, nærmest-stående publikum. Regnpytterne var dog mange og mudrede, så det var noget besværligt at komme frem og tilbage for de festivalgæster, der blot skulle igennem området.

Ozzy Osbourne (21.30)

Arealet foran Bøgescenerne var nu tæt pakket, for publikum ventede utålmodigt på et af dette års hovednavne. Med sit store misbrug af stoffer og alkohol igennem årtier er det imponerende, at den legendariske Ozzy Osbourne, The Prince of Darkness, overhovedet skulle stå her på scenen i Skanderborg og tiltrække både det ældre og det yngre publikum. Vi skulle dog ikke vente tiden ud, for pludselig trippede han ind på scenen, før koncerten egentlig skulle være begyndt. De fysiske skavanker kunne ikke skjules under Ozzys sceneoptræden, men han gjorde sit bedste og virkede også, som om han selv nød det. Han var still going, men stemmen svigtede noget og mascaraen blev opløst af de store mængder vand, han hældte over sig - hvor længe kan han blive ved? Mon ikke han snart synger på sidste vers! Som fan accepterer man under alle omstændigheder meget. Så vi kan tænke tilbage på det hedengange og hårdtslående heavy metal band, Black Sabbath og samtidig sige: nu har vi set Ozzy Osbourne. Ikke kun som den gamle forsanger eller som reality-stjerne, men ganske alive.Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2024, SKANDERBORG.info. Alle rettigheder forbeholdes.
0516045553